Po koľkých mesiacov vo vzťahu ste mali s partnerom sex?
Chcela by som vedieť, co je priliz skoro a co zas v pohode
záleží od veku.....a nie jej to o tom že si rátaš partnerov s ktorými to nevýde...vždy je to risk lebo spoznávanie je postupné
@anonym_autor cca 3 týždne , po ďalšom mesiaci sme uz spolu bývali a celkovo sme už spolu 18 rokov
Záleží ako dlho toho človeka poznáš.
Môj prvý chlapec - poznali sme sa 4m, dali sme sa dokopy, boli sme spolu asi 3-4m a mali sme spolu sex
Druhý chlapec (môj muž) poznali sme sa 4 roky, začali sme spolu chodiť a hneď sme sa spolu vyspali. Sme spolu už 6r, poznáme sa 10r.
Tretí chlapec - poznali sme sa krátko, mesiac asi, chémia neskutočná, sex sme mali po troch týždnoch.
Čiže záleží.
Pre mňa je skoro prvé alebo druhé stretnutie. Ale napríklad po mesiaci už musíš vedieť že či chcem s ním vzťah alebo nie, takže nevidím dôvod čakať X mesiacov.
A kde sa stratili tie nabozenske fanaticky, co cakali az do svadby? Ved ich tu bolo vzdy dost 😀
A kde sa stratili tie nabozenske fanaticky, co cakali az do svadby? Ved ich tu bolo vzdy dost 😀
@belllinka 😀 ja som mala takú spolužiačku, čo nám dávala kázanie že pred svadbou to je veľký hriech a prízvukovala nám to často a hádaj- slečna ostala alo jediná z triedy slobodná mamička.
@belllinka ja sa hlasim 🙂 18 mesiacov sme dali...
@anonym_autor ja po mesiaci a to bol môj prvý a vydržali sne dodnes a to sme už 32 rokov manželia
my sme mali sex na 3 stretnuti.. prve bolo prechadzka, druhe bolo u neho doma film, 3 film u mna doma.. nas sex ale nedopadol 😀.. a tak sme potom dalsi nemali mesiac..
@anonym_autor to je na tebe, ako to citis, počet partnerov neovplyvníš týmto. Ja som s druhým čakala menej než pri ex a toho druhého som si vzala takže ozaj je to len na tebe.
@anonym_autor Záleží od toho, koľko máte rokov - ty a tvoj partner.
@chrobak7 ja 22, on 23
@anonym_autor to je na tebe, ako to citis, počet partnerov neovplyvníš týmto. Ja som s druhým čakala menej než pri ex a toho druhého som si vzala takže ozaj je to len na tebe.
@marryliese ja som pri prvom čakala dlhšie 😀
Myslim že je to o inom, a nie ,, kedy "...my po troch týždňoch, polroka kamaráti s výhodami, a teraz už 11rokov partneri
3 mesiace sa odporúča. Ak žena vydrží muž si ju bude viac vážiť. Ak vydrží muž tak za to stojí
Asi dva mesiace.. z mňa by to bolo aj prvej ale bol strašne hanblivý :D už sme spolu 11 rokov
@chrobak7 ja 22, on 23
@anonym_autor Tak to už ste dospelí. Myslel som, že máš tak 16-17 a váhaš.
Keďže máš 22, je to o vzájomnej príťažlivosti. Ak máš pocit, že by si s ním už chcela, tak majte sex hoci aj po 2 týždňoch. Nie že ti tu niekto napíše, že po 2 mesiacoch, tak teraz budete za každú cenu čakať 2 mesiace. Ty musíš vedieť, kedy. Nie diskutujúci na MK.
@anonym_autor Tak to už ste dospelí. Myslel som, že máš tak 16-17 a váhaš.
Keďže máš 22, je to o vzájomnej príťažlivosti. Ak máš pocit, že by si s ním už chcela, tak majte sex hoci aj po 2 týždňoch. Nie že ti tu niekto napíše, že po 2 mesiacoch, tak teraz budete za každú cenu čakať 2 mesiace. Ty musíš vedieť, kedy. Nie diskutujúci na MK.
@chrobak7 áno lenže uz som jedného partnera mala, s ktorým som to trochu dlhšie vydržala bez a teraz sa cítim ako použitá a mám v sebe taký blok že keď s ďalším budem mať a nevyjde to tak uz sú to minimálne dvaja 😃
@chrobak7 áno lenže uz som jedného partnera mala, s ktorým som to trochu dlhšie vydržala bez a teraz sa cítim ako použitá a mám v sebe taký blok že keď s ďalším budem mať a nevyjde to tak uz sú to minimálne dvaja 😃
@anonym_autor prisim ta či je zle na tom mať sex aj s piatimi,keď aj hneď naraz

Akože s mojím prvým, prvým? 18 mesiacov