Po koľkých mesiacov vo vzťahu ste mali s partnerom sex?
Chcela by som vedieť, co je priliz skoro a co zas v pohode
záleží od veku.....a nie jej to o tom že si rátaš partnerov s ktorými to nevýde...vždy je to risk lebo spoznávanie je postupné
@anonym_autor cca 3 týždne , po ďalšom mesiaci sme uz spolu bývali a celkovo sme už spolu 18 rokov
Necele 2 tyzdne
S aktuálnym na prvom rande. Sme spolu 22 rokov. Ale zase, mala som 33 a nie 17.
Záleží ako dlho toho človeka poznáš.
Môj prvý chlapec - poznali sme sa 4m, dali sme sa dokopy, boli sme spolu asi 3-4m a mali sme spolu sex
Druhý chlapec (môj muž) poznali sme sa 4 roky, začali sme spolu chodiť a hneď sme sa spolu vyspali. Sme spolu už 6r, poznáme sa 10r.
Tretí chlapec - poznali sme sa krátko, mesiac asi, chémia neskutočná, sex sme mali po troch týždnoch.
Čiže záleží.
Po asi 3 dňoch. Sme 9r spolu, tak aspoň intuícia nesklamala 🤣🙏.
Pre mňa je skoro prvé alebo druhé stretnutie. Ale napríklad po mesiaci už musíš vedieť že či chcem s ním vzťah alebo nie, takže nevidím dôvod čakať X mesiacov.
A kde sa stratili tie nabozenske fanaticky, co cakali az do svadby? Ved ich tu bolo vzdy dost 😀
A kde sa stratili tie nabozenske fanaticky, co cakali az do svadby? Ved ich tu bolo vzdy dost 😀
@belllinka 😀 ja som mala takú spolužiačku, čo nám dávala kázanie že pred svadbou to je veľký hriech a prízvukovala nám to často a hádaj- slečna ostala alo jediná z triedy slobodná mamička.
Po mesiacoch ??? 🙄 no možno ked som mala do 20 ...
@belllinka ja sa hlasim 🙂 18 mesiacov sme dali...
@anonym_autor ja po mesiaci a to bol môj prvý a vydržali sne dodnes a to sme už 32 rokov manželia
my sme mali sex na 3 stretnuti.. prve bolo prechadzka, druhe bolo u neho doma film, 3 film u mna doma.. nas sex ale nedopadol 😀.. a tak sme potom dalsi nemali mesiac..
@anonym_autor Záleží od toho, koľko máte rokov - ty a tvoj partner.
@anonym_autor to je na tebe, ako to citis, počet partnerov neovplyvníš týmto. Ja som s druhým čakala menej než pri ex a toho druhého som si vzala takže ozaj je to len na tebe.
@anonym_autor Záleží od toho, koľko máte rokov - ty a tvoj partner.
@chrobak7 ja 22, on 23
@anonym_autor to je na tebe, ako to citis, počet partnerov neovplyvníš týmto. Ja som s druhým čakala menej než pri ex a toho druhého som si vzala takže ozaj je to len na tebe.
@marryliese ja som pri prvom čakala dlhšie 😀
Myslim že je to o inom, a nie ,, kedy "...my po troch týždňoch, polroka kamaráti s výhodami, a teraz už 11rokov partneri
3 mesiace sa odporúča. Ak žena vydrží muž si ju bude viac vážiť. Ak vydrží muž tak za to stojí
Asi dva mesiace.. z mňa by to bolo aj prvej ale bol strašne hanblivý :D už sme spolu 11 rokov
@chrobak7 ja 22, on 23
@anonym_autor Tak to už ste dospelí. Myslel som, že máš tak 16-17 a váhaš.
Keďže máš 22, je to o vzájomnej príťažlivosti. Ak máš pocit, že by si s ním už chcela, tak majte sex hoci aj po 2 týždňoch. Nie že ti tu niekto napíše, že po 2 mesiacoch, tak teraz budete za každú cenu čakať 2 mesiace. Ty musíš vedieť, kedy. Nie diskutujúci na MK.
rok
@anonym_autor Tak to už ste dospelí. Myslel som, že máš tak 16-17 a váhaš.
Keďže máš 22, je to o vzájomnej príťažlivosti. Ak máš pocit, že by si s ním už chcela, tak majte sex hoci aj po 2 týždňoch. Nie že ti tu niekto napíše, že po 2 mesiacoch, tak teraz budete za každú cenu čakať 2 mesiace. Ty musíš vedieť, kedy. Nie diskutujúci na MK.
@chrobak7 áno lenže uz som jedného partnera mala, s ktorým som to trochu dlhšie vydržala bez a teraz sa cítim ako použitá a mám v sebe taký blok že keď s ďalším budem mať a nevyjde to tak uz sú to minimálne dvaja 😃
@chrobak7 áno lenže uz som jedného partnera mala, s ktorým som to trochu dlhšie vydržala bez a teraz sa cítim ako použitá a mám v sebe taký blok že keď s ďalším budem mať a nevyjde to tak uz sú to minimálne dvaja 😃
@anonym_autor prisim ta či je zle na tom mať sex aj s piatimi,keď aj hneď naraz

Akože s mojím prvým, prvým? 18 mesiacov