icon

Po koľkých mesiacov vo vzťahu ste mali s partnerom sex?

8. júl 2025

Chcela by som vedieť, co je priliz skoro a co zas v pohode

Strana
z3
ninusa221
9. júl 2025

@anonym_autor asi 3 alebo 4 mesiace. Ale to len skrz moje zdravotne gynekologické problémy.

autor
9. júl 2025
@minenkaa

@anonym_autor prisim ta či je zle na tom mať sex aj s piatimi,keď aj hneď naraz

@minenkaa pochadzam z takej rodiny kde hneď ten prvý sa stal uz aj manželom

marryliese
9. júl 2025
@anonym_autor

@chrobak7 áno lenže uz som jedného partnera mala, s ktorým som to trochu dlhšie vydržala bez a teraz sa cítim ako použitá a mám v sebe taký blok že keď s ďalším budem mať a nevyjde to tak uz sú to minimálne dvaja 😃

@anonym_autor týchto myšlienok sa veľmi rýchlo zbav lebo si vytvoríš blok. Nie si použitá ani sa ďalší chlap nezblázni keď budeš mať za sebou hoc aj 4 chlapov. Chápem ťa, tiež som si chcela držať čistý štít a sama by som asi nechcela partnera čo mal desať žien, ale sex ku vzťahu patrí a niekto prosto nemá šťastie na partnerov. Ak sa na to necítiš, počkaj kľudne aj rok, ak to s tebou bude myslieť vážne, počká. Ale ľudia sa rozchádzajú aj po dvoch- troch-šiestich rokoch, a to kedy spolu budete mať sex s tým absolútne nesúvisí. Sústreď sa na fungovanie vzťahu nie na to aby si mala čo najmenšie číslo za sebou.

ronie338
9. júl 2025

S predoslimi 2ma asi po 3-4 mesiacoch, s terajším po 2 týždňoch. Sme spolu 6 rokov a mame spolu dieťa a plánujeme svadbu. Bolo to neplánovane a neľutujem. Nikdy som do ničoho nešla bezhlavo, musela som si byť ista. Pri súčasnom ide všetko nejak automaticky. Po pol roku sme spolu byvali. S bývalým som bola 3 roky a nebývali sme spolu.

evickuska
10. júl 2025

@anonym_autor asi mesiac a pol pred nez sme sa dali dokopy 😬😁

adreena
10. júl 2025

Po dvoch rokoch po svadbe prvýkrát, sme šťastne zobratí už 15 rokov 🙂

anonym_574b56
10. júl 2025

Po pol roku cca, bola som panna, sme spolu 9 rokov

earlgrey
10. júl 2025
@lucia13022023

Záleží ako dlho toho človeka poznáš.
Môj prvý chlapec - poznali sme sa 4m, dali sme sa dokopy, boli sme spolu asi 3-4m a mali sme spolu sex
Druhý chlapec (môj muž) poznali sme sa 4 roky, začali sme spolu chodiť a hneď sme sa spolu vyspali. Sme spolu už 6r, poznáme sa 10r.
Tretí chlapec - poznali sme sa krátko, mesiac asi, chémia neskutočná, sex sme mali po troch týždnoch.
Čiže záleží.

@lucia13022023 A poradie sedí? 🤔 tvoj muž, s ktorým si 6r. a poznáte sa 10r. bol druhý...a potom bol aj tretí? 🤔 ja len či som to správne pochopila

yoginka231
13. aug 2025

To je úplne jedno. Mala som druhý vzťah kde sme čakali 4 mesiace a potom ma aj tak podviedol. Mala som vzťah kde na tretom stretnuti ma už bozkával po stehnách a bol to skvelý muž. Je to ako to cítiš.

sisska96
13. aug 2025
@minenkaa

@anonym_autor prisim ta či je zle na tom mať sex aj s piatimi,keď aj hneď naraz

@minenkaa aspoň ona nie je kurv.....isko

minenkaa
13. aug 2025
@sisska96

@minenkaa aspoň ona nie je kurv.....isko

sisska96
13. aug 2025
@minenkaa

@minenkaa Však keď nemala sex s viacerými mužmi

minenkaa
13. aug 2025
@sisska96

@minenkaa Však keď nemala sex s viacerými mužmi

anonym_d9c2ec
13. aug 2025

Druhé stretnutie 😀 keby sa dalo tak už na prvom strhnutí 🤣 sme manželia 🥂

sisska96
13. aug 2025
@minenkaa

@minenkaa že nerozťahuje si nohy prvý týždeň ako obyč ku...

minenkaa
13. aug 2025
@sisska96

@minenkaa že nerozťahuje si nohy prvý týždeň ako obyč ku...

sisska96
13. aug 2025
@minenkaa

@minenkaa preboha 😂😂😂😂😂

minenkaa
13. aug 2025
@sisska96

@minenkaa preboha 😂😂😂😂😂

sisska96
14. aug 2025
@minenkaa

@minenkaa 🙄