Po masáži sa hanbím
Caute, bola som prvykrat na masazi, kedze som sa chcela zrelaxovat (som mama na materskej) u jedneho chalana (cca 40-45r) na masaz chrbta. Podla recenzii vyzeral byt ok, nemal ani jednu negativnu za 5 rokov. On mi ale masiroval normalne aj zadok (neviem, ci to je normalne?! Nebola som este. Gatky som mala uplne pod zadkom) a neustale mi reklamoval tantricku masaz, kedze robi aj to. Mal aj vedla miestnost na nu. Tak som mu povedala, ze nikdy by som nesla na nu s cudzim muzom, jedine s manzelom. 🙂 A on nato, ze neviem sa uvolnit a prijat pekne veci a mam navstivit psychologicku, lebo som prilis konzervativna. 😳 Akoze hovorim, ja viem prijat pozitivne veci, ale nie s cudzim muzom. A zas dookola, aj mi dal medzi stehno ruku bez mojho vedomia, ze ako robi tu tantricku masaz, no nedotkol sa mi rozkroku, to by som uz vyskocila hned. Ponukol, ze mi pomasiruje aj nohy (3x), to som odmietla, tak sa ma vysmial.
Je mi trosku na vracanie a nikdy, ale nikdy nejdem k chlapovi na masaz. A mozno uz ani na masaz...
Keby mi maser chytil zadok, moj manzel by si to hned siel s nim vybavit 😄 Ako ruky prec od neho!