icon

Po práci ma čaká rande

24. feb 2022

Dnes ma hneď po práci čaká rande a ja nemám tušenia čo budeme robiť.
Mám podpätky a sukňu takže prechádzka vonku je vylúčená. Do reštiky/kaviarne ísť moc nechcem (no asi budem musieť) , nemám rada tú situáciu - jesť , piť , platiť. Fakt neviem čo podniknúť..(?)

martinkatinka
24. feb 2022

Na odlahcenie... Ked mas lodicky, tak sa chodte clnkovat 😉 (neber to osobne).

sissy27
24. feb 2022

Veď to nechaj na ňom - ak povie reštika / káva, tak to zvládneš aj v lodičkách. Ak povie prechádzka v lese, tak ho popros o rýchlu zastávku doma na prezutie, tých 5min ťa hádam v pohode počká v aute pred domom. Pol hodina autom do mesta a späť nie je niečo na čom by vyjazdil celú nádrž (za predpokladu, že mu už nesvieti rezerva 😅 ), ja to mám tak do práce v rámci mesta. Najvyšší čas, aby si zašla ďalej ako len na vašu dedinskú poštu a zistila, že nechať sa odviezť 30km autom a nechať si zaplatiť kávu nie je hriech.

janetinka27
24. feb 2022

ahoj, tak chodte autom do mesta, pol hodiny nie je tak vela a posedite v kaviarni. zakecate sa a bude jedno, ci sedite alebo chodite. alebo druha moznost je - po robote zbehni domov, prezuj sa, prezlec a chodte sa prejst. aj ked teraz je dost blata, ale urcite poznas v okoli aj nieco zaujimave.

rdi
24. feb 2022

A aj sa ti to podarilo nejako poriesit? Lebo myslim, ze nie je zly napad ani prechadzka ani ta restika keby sedite niekde na terase, a fakt si nemyslim ze by ta nechal platit, i ked clovek asi nemoze vediet.

thoughtfulweirdo
24. feb 2022

Ak máte v dedine nejakú kaviareň alebo reštauráciu, choďte na kávu alebo minerálku alebo čo. Píšeš, že máte na seba chvíľu čas, tak tam nebudete kysnúť 3 hodiny. Hodinku pokecať v podniku na prvom rande je podľa mňa ideál. Ak ti je trápne sa nechať pozvať, pri platení vytiahni peňaženku a zaplať si svoju utratu, ale ak je potenciálny priateľ aspoň trochu gentleman, zaplatiť ťa nenechá a neboj sa, tá jedna káva/ minerálka ho zas nezruinuje.

karolinav
Odpoveď bola odstránená
laska86
24. feb 2022

Zober ho ksebe a mas o starost menej😊
Pohodlne v teplakoch jak po praci👍

stanulienkat
24. feb 2022

Tak zbehni do drogerie, kup lubrikant a prezervativy. A mas po dileme, co budete robit. Ani vysoke opatky nebudu vadit.

oli18
24. feb 2022

To niektore ani randit neviete? 🙉

miadi
24. feb 2022

Tak to zrus a mas pokoj. Pre teba je vsetko problem . Aj ked sa prezlecies do tenisiek tak do restiky nechces ist ani nikde. Ani na to rande sa Asi moc netesis. Pol hodinu od mesta a teba trapi ze by si mu celu nadrz minula. Ty šetriš uz aj zanho. Si perfektny ulovok pre drzgrosa. Normalne by mali zrusit tieto anonymne temy .

leonie28
24. feb 2022

Daj vedieť, ako dopadlo rande? V lodickach

ericka_l
24. feb 2022

Tiež by som rada vedela ako to dopadlo, kde ste boli?

autor
24. feb 2022

Rande mám za sebou ale ako vidím aké ste tu niektoré drzé ani ma nenapadne napísať nič ohľadom toho.

martinkatinka
24. feb 2022

Tak hadam bude aj druhe 😁

elizabet173
24. feb 2022

a my tu hodiny čakáme a striehneme, čo napíšeš, ani spať nepôjdeme 😂 Skutočne si myslíš, že niekoho zaujíma, či ste si dali kávu alebo čaj, či ti dal pusu, alebo ťa aj oprel? 😎

stanulienkat
24. feb 2022

@elizabet173 🤣🤣😁😁

karolinakr
24. feb 2022

@elizabet173 myslim, že ten čaj bol v hre

dskjhfdlkdjhl
24. feb 2022

To muselo byt super rande, ked je po nom taka nasertivna😝

miadi
24. feb 2022

Gratulujem prezila si rande aj s nasimi drzimi odpovedami nabuduce to zvladnes aj sama vyriesit.

karolinakr
24. feb 2022

@miadi 🤣

h2
24. feb 2022

Dobré rande, keď o 19:33 už je autorka dávno doma a píše na koníka. Priateľ sa asi ponáhľal na ozajstné rande. 😁

miadi
24. feb 2022

@h2 nie sak vecer v tme sa prechadzat po dedine je zabava.. ale aspon neminul benzin.

h2
24. feb 2022

@miadi A ešte v sukni a lodičkách. 😁

dahanka
24. feb 2022

Ste protivné.

miadi
25. feb 2022

@dahanka z kazdej banality sa stava “ problem “ ktory treba anonymne riesit na nete ? Dospelej zene radit ze sa mà prezut ked nechce ist do restiky ale ani v lodickach sa prechadzat? To uz je vrchol lenivosti pytat sa ludi na nete ze co robit na rande ! Na Taketo pseudo problemy budem Kludne protivna.

dahanka
25. feb 2022

@miadi Buď. Ja ti to neberiem.
Možno jej mentálna výbava nestačí na takéto rozhodnutia, alebo sa pýtala na niečo iné.
Reaguješ na hociaké témy? Nie je to divné?
Veď si predsa vyberám, či?

dahanka
25. feb 2022

Pokojne buď. Nadradene sa cítiš už pár rokov a ja Ti prajem, nech to vydrží.

Nerozumieš, že niekto iný môže mať pochybnosti a celkovo nedostatok dôvery?

simca06022011
25. feb 2022

@miadi no keby mala v tej praci dostatok "práce" takéto blbosti by nemala ani cas písať na net... To mozno vysvetľuje aj to preco problém najvacsi na svete je ako vyriešiť rande... Aj to preco je problém pitie jedenie platenie... A par km navyse jazda niekde do mesta..

dahanka
25. feb 2022

Rande má za sebou.

dahanka
25. feb 2022

Vy ste divné... nie ona.