Po práci ma čaká rande
Dnes ma hneď po práci čaká rande a ja nemám tušenia čo budeme robiť.
Mám podpätky a sukňu takže prechádzka vonku je vylúčená. Do reštiky/kaviarne ísť moc nechcem (no asi budem musieť) , nemám rada tú situáciu - jesť , piť , platiť. Fakt neviem čo podniknúť..(?)
@simca06022011 Ja som taka hnusna a nadradena ze by som sa jednoducho stym chlapikom dohodla kam na to rande po praci pojdeme. Dala by som mu sancu mat svoj nazor som taka hyjena zeby som sa nepytala na nete ludi a nevymyslala 100 dovodou preco nic nie je pre mna dobre. A vobec sa koli tomu necitim ako genius zeby som si toto vedela naplanovat popripade sa mu ozvat ze si chcem este pred rande skocit zmenit outfit . . Tu sa uz pomali budu pytat ci si maju umyt zuby alebo staci az zajtra ? A som pre nejaku svaticu hnusna a Neviem ako Lebo si dovolim poukazat na banality ze su banalne.
@elizabet173 no evidentne ju neoprel, bola doma rýchlo a nabrúsená 😂
@miadi inak ako píšeš v inom príspevku, ktorý som pred chvíľou čítala, tiež čakám, že za chvíľu tu budú aj otázky typu "musím cikať, mám ísť teraz alebo ešte počkať". Nebyť koňa, neverím, že existuje toľko nesamostatných neschopných žien. Najhoršie je, že toto je naša budúcnosť, tieto mladé ženy a ich deti, ktoré neviem ako vychovajú, keď nevedia ani to, či majú ísť na rande v lodičkách alebo či prijať pozvanie na oslavu atď.
@dahanka tak my sme divné, mladá žena je vedľa z toho, že ide na rande, má lodičky, asi prilepené k nohe, čiže nemôže ísť na prechádzku, asi ich má aj obuté ľavú na pravú, keď sa v nich nedá prechádzať a asi bolo nad jej sily šmariť si iné topánky, prípadne aj nohavice do tašky a v tej práci sa prezliecť. Sorry, ale toto zvládne 10 ročné dieťa, ktoré má po škole napr. tréning a potom vystúpenie v hre na klavír, aby si pripravilo veci. Skutočne na toto treba zakladať tému? Nemá rada situáciu - jesť, piť platiť. Vlastne ani netuší, či idú na kávu alebo na večeru, alebo budú len tak postávať a rozprávať sa. Oni sa zrejme k sebe hodia
@elizabet173 Ja si myslím, že ona ešte ráno nevedela, že večer nejaké rande má. Chlapíkovi sa asi uvoľnil večer, tak skúšal, ktorá bude ochotná skočiť hneď, ako zapíska. Autorka hneď súhlasila, no ale asi sa to nevyvíjalo podľa jeho predstáv, tak bolo rýchlo po rande. Alebo sa mu ozvala ďalšia a s tou sa dohodol na 20:00. Možno preto, že tá mu normálne povedala, že sa s ním hneď po práci nestretne, lebo sa chce ísť domov umyť a prezliecť. Lebo teda utekať hneď, hoci sa mi to nehodí, pôsobí aspoň na mňa dosť zúfalo.
Aj tak nechapem, v čom su problem lodičky.Kedysi sme chceli na chalana spravit dojem.Prechadzka na 1.rande - to som robila, ked som mala 15, keby ma dnes pozval na prechadzku tak to zrušim.Kava - tak to je v poriadku, chalan mal auto ona lodicky, mohli sa zviezt do najblizsej kaviarne.Autorka nema rada platenie - to tiez nechapem, 2 eura ma kazdy na kavu, pisala o 17.00 a 19.00 už bola doma.Takze rande nič moc V celej tejto situacii nevidim žiadny problem. Nemam rada situaciu jest pit platiť - zadarmo nikde nenalievaju a ked je človek na dedine, vela toho nenavymyšla. Alebo do pizzerie, čo už..
@h2 dosť možné, že by to bol tento prípad?
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/moje-rande/?scrollto=last
@elizabet173 tak toto si zabila

@elizabet173 Ja si to myslím tiež 😀
A co tak z prace sa ist domov prezliecť?
Tak potom jedine k nemu domov 😀
@karolinakr
@a_alexandra_a štýl písma a naivita je rovnaká, nie?
@elizabet173 uz ma novu temu, kde napisala, ako dopadlo rande...
@martinkatinka vyššie som dala link, ak to je ona, myslím, že či išla v lodičkách, alebo v gumákoch, tak to bolo úplne jedno 😂
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Zastavuje sa mi rozum. Normálne by som chcela vidieť dotyčnú osobu, ktorá kladie tak stupidné otázky. 🙏🏻 Prepáč, ale mentálna úroveň bude niekde inde ↘️ 🕊
@elizabet173 urcite to je ona.... A teda neviem ci vsetko co pise je pravda

@dahanka o pocite nadradenosti mozes davat lekcie. My sme divne a hnusne autorka je len mentalne slabo vybavena. Ak ju tu niekto dnes zhodil tak teba netromfne nik.