icon

Podvádza ma?

28. jún 2022

Ahojte už rok rozmýšľam či sa podelím z niekým o svoje pocity s manželom sme sa snažili 7 rokov o bábätko prerabali sme si dom žili sme šťastne tak tiež žijeme šťastné.vsetko sa to stalo keď sme začali bývať v dome manzel chodil na zmeny a po roku a pol som zistila že má podvádza máme 27 a 29 r. Mladý ktorý sa ľúbia a majú veľa sexu otvorené píšem sorry 😂 nejako som prišla na to keď som sa hrala z jeho mobilom mal iný FB účet a vnucoval sa vseliakym babám škaredé malé vysoké tlste proste mu to bolo jedno neraz za to zaplatil vraj má podviedol za ten rok. Pol medzi písaním 4 krát 😂 so všetkým sa mi priznal a chcel sa ,zabiť keď som sa chcela rozviesť dní a nocí sme to riešili a nevedel mi vysvetliť prečo to urobil vraj má veľmi ľúbi ja som mu odpustila lebo bolo toľko nevypovedanych veci Myšľa som si že ho veľmi ráno že nemôžeme mať bábo kôli nemu atď atď atď medzi tým sme chodili do centra asistovanej reprodukcie .on mi povedal že ho ktonu "donútili" kamaráti v robote mal tam bandu hlupákov ktorý chodili za kurvamj a smiali sa z neho že má ženu a je jej verný no keď som prečítala správy a tým jeho kamošom tak mi bolo zle stále mu ponúkal viagry atď. .niekedy mu písal že to nechce že stým chce prestať že mu to prerastá cez rozum a nestíha to robiť aj doma aj s druhými stále sa mu môj manžechxhvastal a kade Jake somariny si vymial.gwraz je taký problém že stále pozorujem keď sa mu nechce somnou späť a radčej si dá lico po ktorom zonsexu nemáme nič .. tak mi vŕta v hlave aký je problém ??? Sme spolu v kuse on bezomna nejde ani na wc stále somnou rieši veci ktoré nemusí a ťahá má k sebe vonku .. do garáže atď tak v čom môže byť problém máme u 2 mesačné bábätko čase máme NATO a ja aj chuť ale on je zvláštny v sexe je dosť taky nudnú. Ale v tom písaní. Druhými bol celý mačo !!! A zakaždým sa otáča A starými "45... Ročný mi nech hociako vyzerajú vraj sa mu nepáčia staršie ani nič podobné a nevie prečo sa otáča "pozerá" ja už neviem čo robiť je medzi nami silné puto! A niesom škaredá som aj sexi baví ma aj že si z toho nič neberie vraj to je taký pid a nevie čo stým

Od vtedy prešli 3 roky a stále to je medzi nami také chladné ja očakávam že sa bude viac snaIt a viac ma neviem ani čo .. nerád sa baví potom ako mi ublizil ale keby že som to urobila ja tak už by to bola iná káva

Strana
z2
jjanulienka
28. jún 2022

Myšľa som si že ho veľmi ráno
Tak toto je topka😅😅😅😅normálne som to dala do translatora, že možno je autorka cudzojazyčnica...
ale ani translator nezna čo tým chcela povedať 😅😅😅

shewinka
28. jún 2022

@jjanulienka ale uz to @yvanielka preložila, ona je multilingvistka

lindusss2016
28. jún 2022

Prepac, ale uz len to, ze si uverila, ze za jeho nevery moze "banda hlupakov", svedci o vsetkom... A po tomto vsetkom si s nim este navstevovala CAR... Je tento pribeh fakta nebo fikce? 🤔 Normalne si netrufam hadat...

evaachesa
28. jún 2022

Wooow, toto je tak dlhá veta, že som ju ani nedokázala dočítať na jeden nádych. 😂 Nemáš k tomu náhodou abstrakt? 💁😄

zdenkastanka
29. jún 2022

@shewinka ty kks, ty si z toho nieco vylustila?😳🤣

jaskolka
29. jún 2022

Nemá to hlavu ani pätu, úplný guláš slov

Strana
z2