icon

Podvádzanie - odpustenie

melissa_19
16. aug 2023

Ahojte, ako ste sa vysporiadali vo vzťahu s neverou? Neviem to na 100% nemám dôkaz ale na 80% je to isté! Minimálne vyhľadáva ženskú spoločnosť, neviem či s nimi niečo má.. Moc ho opustiť nechcem, žijeme spolu niekoľko rokov, som naňho dosť fixnuta po úmrtí otca. Ak váš partner podvádzal, ako ste to zistili? Odpustili ste? Dá sa s tým vyrovnať? Aký bol vzťah potom?.. mám tak veľa nezodpovedaných otázok ženy, poraďte ako ďalej 🙈

Strana
z2
kika147
17. aug 2023

Preboha utekaj kým nemáte deti🤦🏾‍♀️ čo s takým chlapom akože chces robit celý život?!

barborachors
17. aug 2023

@melissa_19 určite ked ho milujes viac ako seba, odpustis..Ale nebude si ta vazit, bude ta mat za hlúpu kravu, chuderu, co bude na nom závislá tak, ze nechá ma sebe aj drevo rúbat... Takže smelo do toho, ale šťastná nebudeš.

melissa_19
autor
17. aug 2023

@mk22 čoskoro 21 sme spolu od mojich 18tich vlastne sme sa dali dokopy ako mi umrel otec... Ako prvý za mnou prišiel po tom čo otca odviezli v igelite.. a odvtedy bol pri mne až do teraz... 😕 on má 27

melissa_19
autor
17. aug 2023

Podotýkam že rodina má nepodrzala... A viem, že už ani nepodrzi proste sa bojím že keď sa niečo stane nebudem sa mať na koho obrátiť.. že tu nebude už ani on

mk22
17. aug 2023

@melissa_19 ojoj ty máš 21, ved to máš celý život pred sebou.
Ty si mladunks, neskúsena, si vo veku môjho syna.
Toto nie je posledný chlap pod slnkom.
Nedrz sa ho ako kliešť.
A pamäť, ľudia sa k nám správajú tak, ako im my dovolíme.
Takže to ako sa on k tebe správa.. Ty mu to dovoľujes, tolerujes, nerobíš nič.
Proste ho posli do prdel, uľaví sa ti.

melissa_19
autor
17. aug 2023

@mk22 skúsim to 🥺

kika147
17. aug 2023

@melissa_19 ste v najme? Zmluva je na teba? Ak nie tak by som si hľadala druhý byt garsónku a odišla . Ver že s týmto idiotom šťastná nebudeš a bude len horšie . Prídu deti a ty mu budes zavretá doma s deťmi a on bude zasuvat kde sa dá.

katkazocele
17. aug 2023

@anjelicek26 tak, tak treba sa odfixnúť a začať sa stavať na vlastné nohy👏

mk22
17. aug 2023

@melissa_19 držím palce.
Skus sa poobzerať po inom bývaní.
Garsónku, 1izb..tu začínajú od nuly matky s deťmi.. Ty si zdravá, mladá, bez záväzkov..lavou zadnou to zvládneš.
Ešte sa budeš smiať, aká si bola hluoucka..drz sa🍀🍀

h2
17. aug 2023

Keď ste sa dali dokopy po úmrtí tvojho otca, ty si mala 18 a teraz máš 21, tak to už odvtedy uplynuli 3 roky! Je mi ľúto tvojej straty, ale za ten čas by si už z toho mohla byť vonku. Tohoto chlapa k životu nepotrebuješ! Podvádza ťa, vyčíta ti "moje/tvoje", robí ti scény... a nechcem vyzerať, ako materialistka, ale keď vo svojich 27 rokoch zarába menej, ako ty v 21, tak to je čo za lúzra? Zvládneš to aj bez neho a lepšie, ver tomu.

zuzana76
17. aug 2023

@melissa_19 utekaj od neho, pravdepodobne ta nemiluje, ak podvadza. Ale to by som si prezistila, neviem ako. Lebo mat pocit, ze ta podvadza a len vyhladava zensku spolocnost, niektori chlapi su proste takí, zastekaju, ale nehryzu. Ale to rozdelovanie moje, tvoje, ja som kupil, to do zdraveho vztahu nepatri. Myslim, ze to bude tazka povaha. Lakomy, mozno naozaj aj suknickar. Predstav si situaciu, ze mate deti a on ti neda peniaze z vyplaty, bude ta vydelovat, precitaj si tu nejake take temy a laska ta hned prejde.

zuzana76
17. aug 2023

@melissa_19 on je oproti tebe podla mna prefikany, ma 27, ma nejaky naskok a teba asi aj vyuziva, niekto mu navari, operie, ma pravidelny sex, kedy chce. Naco by on utekal a tvoje potreby vlastne ignoruje. Naozaj si myslis, ze toto je ok? asi nie, ak sem pises.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
menopriezviska
11. sep 2023

@melissa_19 ahoj. 80% a 100% je dost rozdiel. Ale daj na svoju uvahu nie na radu to na koniku aby si raz nelutovala. Je tu dost flustrovanych zenskych co si mydlia ze zozrali mudrost sveta a sedia tu na mobile od rana do vecera. Ahoj.

Strana
z2