icon

Podvedie ma manžel?

21. máj 2023

Chcem sa s vami podeliť a vypočuť si vás názor

Mám super manžela 🙏🏼 pomáha mi s deťmi , je pozorný,uprace, navarí, hovorí mi ze ma lubi, takmer vôbec sa nehadame max z nejakej večernej nervozity keď nevieme uspať deti ale hneď ráno si voláme s úsmevom…no znepokojuje ma jedna vec … v práci majú kolegyňu ktorá je naozaj pekná žena a viem ze všetci sú z nej hotoví ( určite aj môj muž ) párkrát mi ju spomenul doma v zmysle ( boze Martina si zase vzala také tesne legíny do prace ze na ňu všetci čumeli) ta jeho kolegyňa si určite túto pozornosť užíva nakoľko je to dosť odvážna žena oblieka sa dosť odvážne … idem k pointe - pred týždňom mali v práci “teambuilding” spoločná večera + prehliadka nejakého kaštieľa on tam ani nechcel ist ešte som mu vravela chood bude super budeš tam s kolegami no môj muz tam strávil viac času pravdepodobne s jeho kolegyňou sám mi povedal že keď mali večeru hľadal
Volne miesto a Martina naňho kričala “ tu ti držím miesto “ ok to som ešte nejak predýchala a nedala najavo ze by mi to vadilo .. no potom som vzala jeho mobil anooo vzala a otvorila správy ( neriešte to prosím že sa to nepatrí ) a tam ich spoločná fotka on ju drzi okolo pása a ona ma svoju ruku na jeho stehne úplne fotka ako párik …poslala ju mužovi a v správe bolo len “❤️” baby neviem čo si mám o tom myslieť :( :( celý týždeň nato myslím :( nemyslím si že by ma muž podviedol ale veľmi sa bojím že k tomu v budúcnosti dôjde keďže majú často takého akcie z prace táto žena je presne ten typ ženy dotierava, neodbytna , sebavedomá a pravdepodobne ide po mojom mužovi pár krát som ju videla naživo :( úplne mám z toho žalúdok v háji

ropucha6
22. máj 2023

To akoze tyzden riesis nejaku kolegynu, ktoru objal muz na fotku okolo pasa? No nech sa paci. Aj ja kludne objimem kolegu okolo pasa, ked sa fotime - ci zenu ci chlapa, ruku si snad neodseknem 🙂 samozrejme srdiecka a ruka na stehne je trocha prilis, ale co tak sa ho normalne spytat? Namiesto toho riesis kolegynu… ona je slobodna, nemusi sa ti spovedat, ked mas pochybnosti, ries so svojim drahym, co robi, ked sa pripije. Osobne podla jeho reakcie a ze tu foto nezmazal, tam asi nic nie je, ale samozrejme ak po nom ide, tak moze byt.

mladena
22. máj 2023

Keď máte taký vzťah podľa mňa si ho ani on nebude chcieť zničiť kvôli jednej priliepavej kolegyni čo si zrejme namýšľa, že sa okolo nej krúti celý svet. So svojimi obavami by si sa mu pravda mala zdôveriť, ale aj tak ti určite povie, aby si to nebrala tak vážne alebo také čosi (myslím o tej foto). Podľa mňa sa ešte celkom dobre držíš. Tým samozrejme nechcem povedať že máš robiť scény 🙂 ale ja teda také typy žien fakt neznášam. Možno aj preto, že sama som sa nikdy tak nesprávala a nesprávam a za stehno nechytám zadaného a vlastne ani slobodného 🙂 Pre mňa je to nezrelé posielať si fotečky, srdiečka, blbosti a tá jeho kolegyňa si asi veľmi potrebuje zdvíhať ego.

pralinka25
22. máj 2023

@cippi ono je to skor tak ze zeny su roky rokuce podprahovo vychovavane inak ako muzi. su im vtlkane do hlav urcite veci ktorych sa nevedome drzia v celom zivote.
a dalsia vec je ta ze zeny su len mnohokrat rafinovanejsie v skryvani, vedia to omnoho lepsie tajit, a vedia si omnoho lepsie spocitat nasledky a problemy. vedia kalkulovat lepsie ako muzi v tomto. muz je jednoducha bytost kde ked sa prekrvi jedna cast ta cast odkrvena v hlave nepremysla. ale zeny premyslaju zvacsa aj vtedy. maju prepocitanych 5 dalsich krokov na vsetky smery. malokedy sa zveria s takymto niecim co i len najlepsej kamoske. nerobia to zizanie tak okato a neslintaju tak okato. to nic nevypoveda o ich vnutornom svete ktory by si ani len neveril ze existuje.
pozrela som si tvoje video. tam chlapik povedal jednu vetu - ze muzov niekedy samych prekvapi ako reaguju na obraz. ver mi som zena a tiez ma aj v mojich rokoch kadeco v tomto zmysle u mna prekvapi.
spolocnost uplne inak berie promiskuitu zeny a promiskuitu muza. chlap je kanec zena kurva.
navyse zeny o takychto veciach nehovoria prave preto lebo su tak odnepamati vychovavane. to su kvanta generacii kedy bola zenska sexualita tabuizovana, zakazovana, popierana, utlacana, demonizovana. a stale v nejakych castiach sveta je. a pritom kedy si sa pytal anonymnych respondentiek tak by si sa dozvedel uplne nieco ine.
a ze zeny neplatia za pohlad na nahu hrud? a naco by to robili ved chlapov s nahou hrudou vidis vsade aj zadarmo a ti co ju maju taku ze je naco sa pozerat ju radi aj vystavuju na obdiv zadarmo. staci ist na plavaren, kupko ... vidiet sporoodeneho chlapa je easy a este aj zadarmo. a pri peknom zenskom usmeve zadarmo s nou aj pojde. nemusi zena za to ani platit. 😉
a ja mam zas dost rozsiahlu skusenost so ziarlivymi muzmi. ale je pravda ze to prejavuju inym sposobom ako zeny.

som odbocila od temy. sopravedlnujem sa autorke ale mna asi uplne najviac prekvapuje na tejto stranke ake neskutocne mylne predstavy maju muzi o zenach. doslova ma to sokuje.

nini1978
22. máj 2023

@dzulli1980 ženy vedia by mrchy a zabudla si spomenúť,že muži vedia byť prasatá
V tejto situácii by ju nemala zaujímať kolegyňa mrcha,ale či jej chlap je naozaj chlap a či vie kde je sever a čo je pre neho podstatné

lalilla
22. máj 2023

Prepacte ale nazor moj muz by nikdy nedrzal kolegynu okola pasu atd…. Chodievate na firemne akcie? Lebo co ja som tam vsetko videla keby nevidim neverim a to som pracovala vo viacerych velkych firmach
A ked moji kolegovia co to popiju vsetci fakt vsetci su zhovorcivi uvolneni dokonca aj ti tichsi.
mame fotky kde sme v objati alebo ma drzia okolo pasu a vies co? ani ma nenapadlo ze by som podviedla svojho chlapa a oni svoje zeny predpokladam. Nikdy nezasli dalej a keby ano hned ich uzemnim. Lebo odtial potial.
Dolezite je aby tvoj muz mal v tom jasno. Takze sa s nim porozpravaj resp ako kocka vyssie pisala povedz ako ti na nom zalezi atd.
Ja by som urcite nesla za nim ze vies co tu je fotka kde ta drzi kolegyna za stehno, co on podla mna ani nevnimal ale podstatny detail ze tu fotku si nasla tak ze si sa mu hrabala v mobile. To by ma ranilo viac ako fotka kde ho drzi niekto za stehno.
Ked ta bude chciet podviest mozes sa aj na hlavu postavit a urobi to.

medulienka81
22. máj 2023

Opýtaj sa ho, či z teambuildingu nevznikli náhodou nejaké fotky a uvidíš čo povie..

trdelnik234
22. máj 2023

@makakova
Neviem,ci je to pravidlo,ale co je pravidlo,ze ju zacne spominat,uplne nenapadne,ale zacne byt predmetom konverzacie

soldi
22. máj 2023

@cippi to su take genderove stereotypy, co tu hlasis. kazdy muz je individualita a kazda zena je individualita. , to, ze si muz predsa neznamena, ze mas pravo rozpravat za vsetkych muzov sveta. nikomu do hlavy nevidis, len sam sebe. 🙂

mamamasama
22. máj 2023

@katkazocele su u nas uz dost "stabilne" pary. Ja ani neviem ako to mam nazvat. Na prvej sluzobke mi skoro vypadli oci z jamiek. A nanestastie maju vsetky tieto pary spokojne manzelstva s detmi. Grc.

mamamasama
22. máj 2023

@banderaska29 nerobis ty nahodou u nas? 🤣😅

soldi
22. máj 2023

autorka, myslim si, ze o nic nejde a zbytocne to prezivas 🙂
vezmime si fakty:
ma novu kolegynu o ktorej Ti otvorene rozprava (keby s nou mal romanik, tak by Ti urcite veci skor tajil)
dostal sms od kolegyne, ku ktorej mu ona poslala srdiecko, on odpisal smajlikmi (keby spolu nieco mali, tak by to skor vymazal, alebo odpisal nieco ine)
neregistrujes zmenu jeho chovania (nie je to uplne smerodatne, ale vacsina chlapov, ked ma romanik prvy krat, tak to nevedia uplne zatajit na svojom chovani)

myslim, ze si unavena a citis sa malo sebavedoma, to vsetko je po porode bezne.
som presvedcena, ze sa tyzden zbytocne trapis kvoli nicomu 🙂
urob vecer pokojnu atmosferu a porozpravaj sa s muzom. povedz mu uprimne vsetky svoje obavy, ze sa citis neista, urcite nechod do toho rozhovoru stylom: myslim si, ze ma podvadzas a toto je dokaz.

myslim, ze to dobre dopadne 🙂
to, ze niekto flirtuje, neznamena, ze z toho musi byt automaticky romanik, ako sa tu poniektore snazia Ti podsuvat.
a pisem to aj zo svojej skusenosti, ja flirtujem rada, prekaram sa s muzmi, ale tam to konci.

ema22270
22. máj 2023

@pralinka25 suhlasim 🙂

aurora33
22. máj 2023

Mna najviac zaujalo to, ako si písala autorka že ,,náhodou som mu zobrala telefón že si len pozriem fotky a naaahodou som klikla na správy”.
Čo z toho vyplýva? Že mu nedôveruješ.

mandzula
22. máj 2023

@pralinka25 plus by som dodala, ze podvadzajuci muz mal tradicke vacsiu istotu, ze ho zena neposle do prdele, kedze by sa sama neuzivila, takze mal v podstate volnu ruku. Dnes to uz, nastastie, pravidlom nie je.

makakova
22. máj 2023

@trdelnik234 fakt? Ťakze ked môj kolegyňu absolútne sam od seba nespomenie ,iba ak sa opýtam tak mi odpovie a koľkokrát len v zmysle ze je blbá tak nemam mat strach? 😀

akiana
22. máj 2023

Podla mna sa s nim stale nerozpravala, takze zbytocne tu fabulujeme dalej...

dididudu
22. máj 2023

Som celkom zvedavá čo sa vyjadrí autorka po rozhovore s manželom

loliku
22. máj 2023

Autorka nabuduce na taketo miesta muza neposielaj, ked ludia piju sa nekontroluju. Ked povie ze sa mu tam nechce, tak este "nieco" vymysli aby nesiel. Nevidim zmysel chodenia na taketo aktivity

banderaska29
22. máj 2023

@mamamasama 😀 to nemôžeme vylúčiť 😀 ale ako poznám aj priebehy inych Team B. je to v podstate rutina. čest vynimkam samozrejme. nepoznám konferenciu či teambuilding, kde by nedošlo k prazvláštnemu popárovaniu ženatých/vydatých (aj zeny veru)...

trdelnik234
22. máj 2023

@makakova
Myslim,ze nemusis mat strach.
Zeny take veci vycitia.
To muzi casto ziarlia n'a nespravnych muzov ale psst

trdelnik234
22. máj 2023

@banderaska29
Tak n'a takom som este nebola.
Ale viem,ze administrativne oddelenia,financne u n'as napriklad,sa vedia odviazat

makakova
22. máj 2023

@trdelnik234 to je u nás klasika,muz žiarli na odveci mužov presne 😀

Ja na nu práveže žiarlim lebo tam je najmladšia a nemam ju rada skrz to ze presne ako písali ženy, nanho sa usmievala a tak a ja vzduch. 😀 Sama neviem prečo sa jej bojim.. dúfam ze nie intuitívne

banderaska29
22. máj 2023

@trdelnik234 tak nepredstavuj si, že to robili v spoločnosti ludi. len izieb podelenych na muzov a zeny sa vynarali pariky :D

trdelnik234
22. máj 2023

@makakova
Ja napriklad neviem,co sa deje u mojho manzela v praci a asi ani nechcem vediet.
Ale minule som po 100 rokoch bola v bio potravinach, inak chodi manzel,ale bol chory,tak nemohol.
Pro pokladni bola velmi fajn pani a pytala odo mna klubovu karticku.
No a ked tukala moje meno ta mi vravi "zvycajne chodi nakupovat Monsieur, si ho pamatam".
A ja ze "hej,len teraz je chory,tak nemohol".A ona "joj,chory je?"😂
Tak doma vravim Risovi ze "Ty vies o tom,ze mas fanynku v bio potravinach?"
A on ze "Niee?Ktora to je?Ta kucerava blondata?
A ja ze "Nieee,ta starsia v cervenych okuliaroch.
A on zabil ze "joj,skoda".

trdelnik234
22. máj 2023

@banderaska29
Ci 😂...A rano alebo tak nadranom?

trdelnik234
22. máj 2023

@makakova
Vies kolko takych beha po svete?
Su to kravy proste.Nic s tym nespravis.
Neziarli zbytocne.

mamamasama
22. máj 2023

@makakova tak tak. Presne ako píšeš. Lebo ju má stále v hlave a chce o nej hovoriť. Preto o nej hovorí aj svojej žene. Aj keď negatívne.

maciatkolulu
22. máj 2023

@soldi nuž aj môj ex mi farbisto rozprával o svojej budúci je láske života ako o fajn babe, super kamarátke, nemal zablokovaný tlf. Takže na toto by som sa ja určite nespoliehala.

makakova
22. máj 2023

@mamamasama jasne to dava logiku.tak sa nemusím báť,ten moj mu nespomenie co je rok dlhý, radšej..😀

makakova
22. máj 2023

Autorka,uz ste o tom hodili reč?