icon

Podvedie ma manžel?

21. máj 2023

Chcem sa s vami podeliť a vypočuť si vás názor

Mám super manžela 🙏🏼 pomáha mi s deťmi , je pozorný,uprace, navarí, hovorí mi ze ma lubi, takmer vôbec sa nehadame max z nejakej večernej nervozity keď nevieme uspať deti ale hneď ráno si voláme s úsmevom…no znepokojuje ma jedna vec … v práci majú kolegyňu ktorá je naozaj pekná žena a viem ze všetci sú z nej hotoví ( určite aj môj muž ) párkrát mi ju spomenul doma v zmysle ( boze Martina si zase vzala také tesne legíny do prace ze na ňu všetci čumeli) ta jeho kolegyňa si určite túto pozornosť užíva nakoľko je to dosť odvážna žena oblieka sa dosť odvážne … idem k pointe - pred týždňom mali v práci “teambuilding” spoločná večera + prehliadka nejakého kaštieľa on tam ani nechcel ist ešte som mu vravela chood bude super budeš tam s kolegami no môj muz tam strávil viac času pravdepodobne s jeho kolegyňou sám mi povedal že keď mali večeru hľadal
Volne miesto a Martina naňho kričala “ tu ti držím miesto “ ok to som ešte nejak predýchala a nedala najavo ze by mi to vadilo .. no potom som vzala jeho mobil anooo vzala a otvorila správy ( neriešte to prosím že sa to nepatrí ) a tam ich spoločná fotka on ju drzi okolo pása a ona ma svoju ruku na jeho stehne úplne fotka ako párik …poslala ju mužovi a v správe bolo len “❤️” baby neviem čo si mám o tom myslieť :( :( celý týždeň nato myslím :( nemyslím si že by ma muž podviedol ale veľmi sa bojím že k tomu v budúcnosti dôjde keďže majú často takého akcie z prace táto žena je presne ten typ ženy dotierava, neodbytna , sebavedomá a pravdepodobne ide po mojom mužovi pár krát som ju videla naživo :( úplne mám z toho žalúdok v háji

soldi
22. máj 2023

@maciatkolulu ja sa nespolieham na nic a na nikoho, len na seba 😀
Ked niekto chce podviest, tak podvedie. zabranit sa tomu neda 🤷‍♀️
Ale ja som v tomto liberalna a nejake to posmyknutie jednorazove som ochotna pochopit v dlhorocnom vztahu a nerobit z toho dramu

14janula14
22. máj 2023

No ako to dopadlo ? Dúfam že už ste mali debatu o tom

veronika66
22. máj 2023

Tiež by som sa ho opýtala že čo toto má znamenať isto by som nečakala týždeň. Držím palce a daj vedieť ako si to vyriešila

hendikep
22. máj 2023

fuu ked som to citala az ja som zaziarlila 🤣 noo to su tak delikatne veci toto, akoze keby muz nemal ciste svedomie nemyslim si ze by ju sam vytahoval a hovoril Ti o nej. Na druhu stranu ona ide po nom ako besna, ved je zadany ma deti… chce to “ zakazane ovocie” tazko povedat ze ci manzel je tak pevny ze sa nenecha zlomit.. jedno ale viem aj z vlastnej skusenosti… ked zacnes byt hysterka a povies mu ze si tu fotku vykutrala z jeho telefonu a pri vycitkach sa “ odviazes “ sposobi to len to, ze ho pritiahnes blizsie k tej druhej… fakt tazko sa radi, nechcela by som byt v Tvojej kozi… ale asi Ti nic ine ako doverovat neostava, lebo akymykolvek zasahmi to vies iba zhorsit… 🤷🏼‍♀️ velmi drzim palce

asocial
22. máj 2023

tolko kriku pre jednu foto. Ja som bola kedysi tiez taka, nasla som fotku, kde mojmu muzovi sedi na kolenach kolegyna. Ziarlila som, aj ked viem, ze o nic neslo. Teraz by som to nerobila. Teraz som ja v takej situacii, nefotim sa sice, ale mame kolegu, ktory proste je taky kontaktny. Kolkokrat sa uz stalo, ze ma bud objal, chytil, alebo co ja viem co (nielen mna, aj zvysok) a pritom viem, ze so mnou nic nechce mat, nepritahujem ho a je verny svojej zene. Tak preto by som nerobila hned nejaky cirkus na tvojom mieste.

nekonecna_katastrofa
22. máj 2023

Ja by som konala inak ako baby vyššie. Čakala by som a sledovala ho dôkladnejšie, sem tam ešte checkla mobil. Počas toho zintenzívnila nás vzťah, bolo by načase zaviesť viac intímností, únava-neúnava. Ak spomenie Martinu, tak by som sa spýtala, či aj on by ju chcel. Nadviazala rozhovor, že ak by ma podviedol, že by zničil všetko krásne, čo sme spolu vybudovali atď. Hlavne nenásilne, žiadne hysterické vyhrážky. Proste rafinovane by som na to šla, nech sám dostane chrobáka do hlavy, či mu to za to stojí. My niekedy s manželom si pozeráme staré fotky, ako sme za mlada chodili na výlety, čo sme zažili. Potom nás tie milé spomienky držia nad vodou aj počas náročného obdobia s deťmi.
Môj názor: keby ja mám v hlave kolegu a hormóny mnou trasú a muž ma konfrontuje s nejakou fotkou a hneď dá výkričník, len by som si viac dávala pozor. Mazala fotky, sms, len aby nič nezistil. Ale či by ma nejaká "vyhrážka" v takom období zastavila, neviem 🤷‍♀️

katkami123
22. máj 2023

Ja len jednu vec nechápem. Prečo by taka sexi mladá baba chcela ženáča s 2 deťmi, ktorý býva v byte? Veď v jej veku musí byt ešte kopa slobodných, bezdetných chlapov. Kto by si špinil ruky ženáčom a ešte s deťmi? Veď to sú neskutočne komplikácie do budúcna. Potom tie milenky nebudú asi až take sexi a atraktívne, keď ich rovesníci nechcú a postačí aj ženač čo je z môjho pohľadu low-cost. Či aby si taká cieľavedomá žena nevedela zbaliť niečo omnoho lepšie ? Asi sa až príliš nadhodnocuje.

pralinka25
22. máj 2023

@katkami123 presne ja nikdy nechapem preco sa mlada slobodna baba ulakomi na zenateho chlapa s detmi. pride mi to dost zufale s ohladom na vsetky tie veci okolo.

katkami123
22. máj 2023

@pralinka25
Veď toto…. Ženac s deťmi je jedna veľká komplikácia, minimálne alimenty, upravene stretávanie s deťmi, jeho deti by si mali zvykať na mňa…. NAČO? Mna nezaujímali ani slobodní, ktorí mali deti, ze sa im pošťastilo, ale nežili spolu. Zas nech mi potom nikto netvrdí, ze sú to až take mega krasne ženy, keď sa zmôžu na ženáča. Až keď zbalí single chlapa s domom a parádnym fárom, takej zatlieskam. A nie ženáča z bytovky s 2 malými deťmi, to je zúfalstvo. Tak nie je tá žena nič extra, len pár chlapov slintá nad leginami, to je celé.

plnenapaprika
22. máj 2023
mandzula
23. máj 2023

@katkami123 mozno ho nepotrebuje dotiahnut pred oltar, mozno jej bude stacit pocit, ze je taka uzasna, ze aj zenac, ktory toho moze vela stratit, jej neodolal. Aj zena moze byt lovec zarezov na posteli.

makakova
23. máj 2023

@mandzula presne..laka ju zakázané ovocie,pocit víťazstva nad manželkou. A ked to dosiahne, odkopne ho

kimberley123
23. máj 2023

@moonlight1210 máš úplnú pravdu že mohla nastať taká situácia pri fotení.Len by nereagovali na to srdiečkami.

kimberley123
23. máj 2023

Tú fotku si si mohla poslať.Povedz mu že ti ju niekto poslal.

moonlight1210
23. máj 2023

@kimberley123 ona mu ju poslala so srdieckom.
On odpovedal tusim len vysmiatym smajlikom. Co je taky nic nehovoriac smajlik v dnesnej dobe.
Keby on odpovedal srdieckom, bolo by to o niecom inom.

karolina196
23. máj 2023

@moonlight1210 Tak,nie je blby,aby jej daval do spravy srdiecko a este si nechal tu spravu v mobile.Jedna vec je v sprave odpovedat len smajlikom a druha vec je,co si hovoria v praci...

karolina196
23. máj 2023

@autor Mila autorka.Ja by som ti vedela porozpravat ako si niektore zeny mysleli o svojich muzoch,ze by ich nikdy nepodviedol,lebo maju krasny vztah.Ano,vztah moze byt krasny,ale vzdy je to chlap a chlapske pudy su nevyspitatelne.Ja velmi neuznavam,ked zeny hovoria o muzoch akoby neurobili to a to a pri tom skutocnost byva niekde inde.Teraz nevravim,ze ta tvoj muz podvadza,ale vzdy treba stat pevne na zemi a nepodcenovat okolnosti.Ak tvojho muza ta zena pritahuje,tak je moznost,ze jej podlahne,ty tomu nezabranis.Ale...Tam vela zalezi aj aky chrakter je ten chlap.Bud sa uvedomi,ze si moze znicit manzelstvo alebo mu to bude v tej chvili jedno.Nebudem ti radit co mas robit,pretoze si dospela a ty musis sama usudit a dat na svoje pocity ako mas s takou informaciou-fotka v mobile nakladat.

moonlight1210
23. máj 2023

@karolina196 a kedze to nevieme, ani my, ani manzelka, nie je rozumne presne toto si ako prve vsugerovat do hlavy a rozhodnut sa, ze je neverny a podla toho s nim jednat ako s vopred jasnym vinnikom.

Lebo to je ako v tom vtipe.
Potrebuje myska lopatku a tu ma krtko. Tak sa k nemu vyberie a cestou premysla: Na luke hovoria, ze krtko je lakomec. Ten mi ju asi teda nepozicia. Nevadi, aspon skusim. Ale co ak mi ju nepozicia? Vsak sa aspon spytam. Ale co ak ma posle do kelu? Este to tak! Mna nikto nebude urazat. To teda nie!
Dojde ku krtkovi, zaklope, a ked krtko otvori, tak mu da zaucho: Tak si ju zozer, ty debil lakomy!

karolina196
23. máj 2023

@moonlight1210 Ved to nie,netreba hned cloveka z niecoho obvinovat,ale treba naozaj pevne stat s nohami na zemi.Kolke si povedali,ze to nic nie je,je tam toho,jedna "nevinna" fotka a muzik ich veselo dalej podvadza....Lož ma kratke nohy a vacsinou sa taketo veci prevalia ak trvaju dlhsie.Len potom je smiesne,ak zena zacne vyplakavat,ze ako jej to mohol urobit a pri tom naznaky mala hned pred nosom.Ale je to na kazdej zene ako sa k nejakym veciam postavi...

karolina196
23. máj 2023

@moonlight1210 A mimochodom.Taketo fotky nepatria do sprav zenatym chlapom.A on tiez musi byt vadny,ked sa nechal takto odfotit s provokačnou kolegynou.O tej fotke musel vediet,inak by jej odpisal na to,ze to ma odkial.

katkami123
23. máj 2023

@mandzula
Ženáča dotiahnuť pred oltár, keď ešte predtým musí absolvovať rozvod, kde bude za hňupa, čo podvádza? To skôr dotiahne slobodného. Ako som písala, takéto ženy väčšinou slobodní rovesníci nechcú z určitých dvôvodov a tak im ostávajú ženáči, z toho viac ako polovica sa nikdy nerozvedie, len si chce užiť. Poväčšine však ide o veľmi dobre situovaných chlapov, kde milenka ma finančne výhody. Zvyšok sú už len hlúpe naivné husičky. Z môjho pohladu to nie sú veľmi chytré ženy, mnohé len konajú pudovo, bez rozumu ako zvieratká. Chytrá žena funguje inak a nekomplikuje si život.

katkami123
23. máj 2023

Veď aj tu, čo sú príbehy mileniek…rad radom, mnohé sú s tým chlapom aj rok, aj viac a až v diskusii im tu dôjde, ze veď on je ženatý. Tak zas nebudú až také chytré, preto aj skočia na smiešne reči ženáčov, ich ťahanice, múdra žena takého pošle tam, odkiaľ prišiel hneď z fleku.

mandzula
23. máj 2023

@katkami123 ja s tebou nebojujem a ani netvrdim, ze je chytra, pisem len to, ze jej nemusi ist o muza na cely zivot, preto su jej jeho deti a zena ukradnute, nema potrebu ich akokolvek riesit. Proste sa chce zabavit a laka ju zakazane ovocie, nic viac, nic menej.

katkami123
23. máj 2023

@mandzula
Môže byt, i keď ja takéto uvažovanie nechápem. Som ten typ ženy, ktorá chce vo vztahu všetko ako má byť, alebo nechávam tak. Preto nechápem týmto polovičatým nič-moc vzťahom. A ešte dobrovoľne hrať druhé husle… to ja by som nedala 😀 teda moje ego by to nedalo 😀

mandzula
23. máj 2023

@katkami123 aj pre mňa sú to ženy na úrovni meňaviek, ale je ich, bohužiaľ, kopec. Zrejme im v živote (a avidentne aj v hlave) niečo chýba a takto si to kompenzujú.

karolina196
23. máj 2023

@katkami123 No,lenze ty zabudas,ze nepodvadzaju len zenaty chlapi.Podvadzaju aj vydate zeny a dokonca su aj milenci,ktori maju obaja doma rodiny a dokonca aj mozu mat dobre manzelstvo.To ty nemozes hned zhadzovat zenu,ktora je slobodna,ze nerozmysla.Ano,tu vidiet,ze ta zena je provokačna a mozno ju autorkin manzel niecim uputal,tak ako uputal aj autorku.Ale toto si musi autorka sama riesit ako nalozi s informaciou tykajucej sa fotky.

katkami123
23. máj 2023

@mandzula
@karolina196
Asi by som to ukončila tým, že na to byť milenkou/milencom a podvádzať treba mať aj povahu, charakter. Niekto s tým nemá problém a niekto ma morálne zábrany a keď niečo v tom vzťahu prípadne nefunguje, rieši to inak.

karolina196
23. máj 2023

@katkami123 Tak ano,vela robi charakter cloveka.Len sa tu velakrat objavuje veta:"moj muz by neurobil to,by neurobil tamto."A ked sa nieco take stane,tak sa zeny idu zrutit,ze to nemohol moj chlap spravit.Ale ano,mohol,len tam zohravaju aj okolnosti preco sa tak stalo...Ale v pripade tohoto chlapa nechapem jednu vec.Na co tu fotku vobec nechaval v mobile.Aj ked s nou nic nema,ta fotka u neho nemala co robit.A keby mu boli jej dotyky neprijemne,tak v zivote taka fotka ani nevznikne a v zivote by nereagoval na tu fotku smajlikom...

jana0215
23. máj 2023

@karolina196 možno práve preto, že pre neho tá fotka absolútne nič neznamená. Skôr by ju podľa mňa mal potrebu vymazať, keby vie, že je to fotka s milenkou a mohla by mu ju žena v telefóne nájsť, ako keď je to len fotka s kolegyňou z firemnej párty...

mamula20
Odpoveď bola odstránená