Podviedla som ho
ahojte prosim povedzte mi co mam robit, sme s priatelom spolu 5 rokov byvame spolu, vsetko je perfektne ako ma, ale ked sme spolu zacali chodit asi prvy rok sme spolu vela neboli, bola som vacsinou prec(v skole)a fakt som si nemyslela ze to vydrzi na dialku tak som ho podviedla a nepovedala mu to, mam teraz hrozne vycitky nechcem ho stratit ale ako by som si ho mohla niekedy vziat ak by som musela drzat take tajomstvo?
Ja som podviedla svojho už byvaleho manžela nikdy sa to nedozvedel a to dokonca so susedom ktory byval o poschodie vyššie no to bolo trapne keď sme sa každy den stretavali a tvarili sa že sa nič nestalo,ale tie vyčitky boli hrozne
Ženy sú v tomto horšie ako muži
@anketkarka nemyslim si, ze to bude pre nu trest .... tu sa vylazovala na MK , zeny jej to odobrili a dali pozehnanie k mlcaniu a tym to pre autorku skonci
@simona1306 ešte keď sa aj farár rozhrešenie môže sa šmyknúť ešte raz aj dva x
A chceš sa celý život pozerať na svojho muža ako na chudáka? Lebo ty vieš, že chudák je. Všetci tu vieme, že je chudák. Ja by som muža ktorého považujem za chudáka asi ani vlastne nechcela
narobíte tu s tou neverou,ľudia trtkavali kade tade a aj budú trtkavat
@zvedavec666 Moj nazor je, ze inak sa to riesi v manzelstve a inak pred nim. Ak je uz clovek v manzelstve, kde slubil v dobrom aj v zlom a zradi, tak nech je ticho a nezatazuje tym partnera, ak to bolo jednorazove zlyhanie a uz sa nebude opakovat. Manzelstvo je uzavrete, treba ho chranit a vinnik nech sa kaja potajomky. Ak sa to stane pred uzavretim manzelstva, clovek ma ist do tohto zvazku bez pretvarky. Ten podvedeny ma pravo vediet, koho si mieni vziat a ma sa sam rozhodnut, ci do toho zvazku s nim vykroci alebo nie.
Vzdy budem tvrdit, ze povedat. Vztah chcem mat zalozeny na uprimnosti a nie na nechutnych tajomstvach.
@bbshop ja vela krat pranierujem tento dvojity meter na zeny a chlapov na MK, ale v tejto konkretnej situacii som za to aby drzala jazyk za zubami. odporucila by som povedat pravdu len v pripade, ze by hrozilo, zeby sa sucasny partner mal dozvediet pravdu od inej osoby. Inaksie nevidím dovod aby mu teraz po 5 rokoch vesala na nos kde a s kym co robila, hlavne ak to bolo uplne na zaciatku vztahu a to iste by som radila aj chlapovi v opacnom pripade.
@prasiatko30 keď to urobila na začiatku vzťahu čo chce robiť na konci vzťahu po 20 rokoch? Začiatky majú byť najkrajšie a najsilnejsie
@bbshop niektore zaciatky take nie sú - niektore sa vyspia so svojim buducim v prvy den co ho poznaju a ostanu tehotne a su s nim cely zivot, niektoré nie - preco chces byt sudcom vztahov inych ludi ?
@bbshop no prepáč, že sa všetci už nerodia tak premudrelí a bez chyby ako Ty. Ty si určite už z brucha vypadla s dvoma titulmi z vš a patentom na najsprávnejší názor. V živote si žiadnu chybu určite neurobila. Na 1000% si perfektná.
Však bola mladučká a ľutuje to.
A Ty neľutuješ ešte ani toho chlapa.
Btw. Ty budeš isté dobrý vzor pre deti, keď nevieš rešpektovať iný názor ako svoj.
@anketkarka 🤦♀️
@zvedavec666 určite mu to nehovor!
@maja22 Súhlasim s Majkou.
Tiež mám dvojaký meter… ste mladi, bez záväzkov - povedala by som pravdu, aj s dôvodmi ako to vtedy bolo… Nech sa chalan rozhodne.
Ak by tu napísala matka, manželka, napísala by som jej zatĺkať, zatĺkať a zatĺkať. Nech ju svedomie žerie. Priznaním sa človek síce oslobodí ale hodi všetko na nevinného. Bohužiaľ.
@anketkarka názor a absencia charakteru sú dve rozdielne veci. Prečo ma neprekvapuje tvoj postoj v tejto téme? Preto lebo človek buď je charakter vo všetkom alebo v nicom. Tak ako nedokážeš priznať lásku dvoch homosexuálnych ľudí, tak nedokážeš odsúdiť neveru autorky. Určite sa tých tem v ktorých tvoj charakter pokulhava nájde mnoho. Čistá láska rovnakého pohlavia je pre teba obrovský problém a tá najfalosnejsia láska vrátane nevery je pre teba v poriadku. Ľutujem ľudí v tvojom živote. Ľudia robia chyby to áno a aj ja som ich za svoj život urobila mnoho.. ale v otázkach charakteru mám v tom jasno narozdiel od teba. Nie je chyba ako chyba, ale to si ty neuvedomujes. A vek nie je výhovorka. Mladí sme boli všetci a nezahybali sme v stave najvacsej zaľúbenosti, keď ten druhý taktiez MLADY neposkvrneny a naivný nám vtedy veril najviac na svete. Uvedom sa raz a navždy aj s tvojimi stredovekými nazormi lebo každý tvoj názor znamená inými slovami "Držať hubu a krok"..či sa jedná o homosexuálov alebo neverne ženy.
@zvedavec666 akože co večer pred spaním povieš hm zlatko mimochodom pred 5 rokmi som ta podviedla? Prosím ta zabudni a pusti to už z hlavy....naco mu to chceš hovoriť? Sa čudujem ze si to vôbec pamätáš ešte
To by bolo rozvodov a rozchodov keby sa všetci čo sa im niekedy šmyklo začali zrazu priznávať.
@prasiatko30 lebo normálny vzťah je v začiatkoch najkrehkejsi a uz tam keď dôjde k zrade tak nie je dôvod pokračovať ďalej. Toto je taká red flag, ze vacsia byť už ani nemoze..podviest na začiatku vztahu. Toto môže človek odpúšťať po 20r v manželstve ale nie na začiatku keď presne o tom to bolo, že si vybrali jeden druhého a nemali take problémy vďaka ktorým mala právo zahybat..a vyspať sa so svojím budúcim a podviesť ho sú dve rozdielne veci..ty opisujes situáciu keď išlo len o sex a došlo k dieťaťu, ale ja opisujem čerstvý vzťah a logicky zalubenych ludi..celá táto téma je o vztahu
@minenkak ja odsudzujem rozdielny prístup diskutujúcich žien..keby to písal muž má problém, keď to píše žena je to ok vztah je pre diskutujuce ženy prenadherny a ja sa len snažím otvoriť ženám, ktoré sa jej zastávajú oči..že táto nevera v princípe môže byť horšia než tie v iných diskusiách kde buzeruju nevernych chlapov
@gleep1 ale toto je len tvoj uhol pohľadu,pre každého nevera znamená niečo iné a vrzla si len raz takže nepodvadzala ,podviedla a nechápem prečo by mu to mala vešať na nos a hádzať svoju vinu na neho,to je presne ako keď sa do niekoho zaľúbiš a on nie, načo ho máš otravovať svojimi srackami

@anketkarka prosimta nie si náhodou ty tá, ktorá bojovala za tradičnú rodinu pri téme homosexuálov? Dobré názory. Čím ďalej tým lepšie. Toto je tá tradičná rodina vďaka ktorej si spustila v inej diskusii hromadnú hádku a odsúdila si registrované partnerstvá? V takejto rodine s matkou, ktorá podvádza otca mozu deti vyrastať áno? Toto je ten mužsko-zensky vzor o ktorom si písala na 10 strán minule? Pekne.