Podviedla som ho
ahojte prosim povedzte mi co mam robit, sme s priatelom spolu 5 rokov byvame spolu, vsetko je perfektne ako ma, ale ked sme spolu zacali chodit asi prvy rok sme spolu vela neboli, bola som vacsinou prec(v skole)a fakt som si nemyslela ze to vydrzi na dialku tak som ho podviedla a nepovedala mu to, mam teraz hrozne vycitky nechcem ho stratit ale ako by som si ho mohla niekedy vziat ak by som musela drzat take tajomstvo?
@minenkak presne tak,pred tym som mala vztahy dva ktore nevysli tak som si myslela ze nic z toho nebude ked je to na dialku, preto sa to stalo, neboli v tom ziadne city proste som bola mlada a hlupa a moj vztah terajsi nebol motyliky od zaciatku a take blbosti ale postupne sa prehlboval viac a viac az spolu byvame uz treti rok
ak to chapem spravne mam dve moznosti, povedat mu to a ublizit mu alebo sa s nim rozist a nepovedat..velmi tazke ale je to len moja vina
@zvedavec666 no tak už nerieš,stalo sa už s tým nič nespraviš,už to nerob a užívaj si vzťah a váž si svojho partnera dalej
@minenkak uz by som to nikdy neurobila, ani si neviem nikoho ineho pri sebe predstavit je pre mna najlepsi kamarat a zaroven moja opora vo vsetkom moja polovicka a nikto by nebol ako on
@zvedavec666 nie, máš aj možnosť nikdy mu to nepovedal a ostať s nim. Nikto ti tu možnosť zobrať nemôže, spravíš z muža to co spravíš, je to hnusne, ale nebudeš prvá ani posledná, ľudia žijú s horšími vecami, ale ja som za to ze mu to nevrav a ty sa rozhodni ci s nim budeš alebo nie, ja ani nikto iný ti tu kázať nemôžeme, môžeme ti povedať len náš názor.
V skutočnosti naozaj existuje teoreticky scenár kedy ty sa s ním rozides a on ani ty už nikdy nenájdete partnera s ktorým budete šťastni a s ktorým vám to bude klapat. Možno ťa ďalšia bude agresívna a bude to tyrany muž. A možno nájde pre neho najlepšiu ženu na svete..a vernú
@bbshop ked vas tu vidim sa hadat je to presne ako v mojej hlave
@zvedavec666 pozri je to na tebe ako sa zachovas..ja nemám odvahu dávať ti akékoľvek rady o tvojom živote. Väčšina mojich príspevkov je určená iným ženám v tejto diskusii, ktoré sa v iných témach navážajú pre toto isté do mužov a tu ti radia opak
@minenkak spytala by som sa ho aky ma mazor na to ci by chcel vediet ked by som ho podviedla ale to by uz hned tusil podla mna on vie ze sa nepytam na blbosti
@zvedavec666 😀😂my sme už staré kozy nás nerieš ty si pekne ďalej užívaj život,nespravila si nič čo sa nestalo na tomto svete už milión krat
@zvedavec666 to ani nezačínajú túto tému zabudni na to,to už je premlčané
🍿👀
ja by som chcela vediet pravdu, radsej budem zit v zlej pravde ako sladkej nevedomosti a ked si mam niekoho raz zobrat chcem o nom vediet kazdu zlu vec ktoru urobil poznat vsetko to zle aj dobre
@zvedavec666 ako sa da klamat/nepovedat vsetko niekomu kto je vam najblizsi?
@zvedavec666 no vidíš sama vieš, že nechcela by si vstúpiť do manželstva oklamaná
@zvedavec666 tak si si odpovedala,nemusela si ani zakladať tému
zhodli ste sa, rovnako ako ja
netesim sa na vysledok ale som rozhodnuta
@bbshop to pri Tebe musí každý držať hubu a krok podľa Teba. Ja som neodsúdila žiadnu homosexuálnu lásku. Ja som odsúdila adopciu homosexuálnych párov. To je úplný rozdiel moja. Ja ich uznávam ako plnohodnotných ľudí s rozdielnou orientáciou. Nemám absolútne nič proti ich láske a ani manželstvu. Ale heterosexuálne bábätká by som im nikdy nezverila do výchovy. Ty sa nevieš absolútne udržať v téme. Toľko vieš odsudzovať ľudí a komenty pre svoje ego, že Ti absolútne uniká pointa príspevkov. Nenávisť z jedného príspevku prenesieš do druhého a ešte ani nemáš dôvod, lebo ten minulý príspevok a komenty si zjavne nepochopila. Tak ako nechápeš ani teraz, že svojimi radami ideš ublížiť nevinnému chlapovi. Len preto že si veľká moralistka a určite vedieš bezchybný život. Lebo za chyby iných ich ideš skoro ukameňovať. Si veľmi nebezpečný človek bez kúska tolerancie. A ešte aj zaslepený svojou neomylnosťou. Tebe musel v minulosti niekto veľmi veľmi ublížiť.
@zvedavec666 ja ta neodsudzujem. A urob ako myslis. Nikto z nas tvoj zivot nezije a ani zit nebude, cize ani nikto z nas nebude niest dosledky rozhodnutia, ktore nakoniec spravis 🙂 V tomto budu proste vzdy dva tabory (ako aj v milion inych veciach). Jeden tabor, do ktoreho patrim ja, je za uprimnost (ja si fakt maximalne vazim moznost byt k sebe naozaj uprimni, bez ohladu na to ci je to prijemne alebo nie, je pre mna neuveritelne uvolnujuce ak je vztah zalozeny na uprimnosti a bezpecnej atmosfere, v ktorej clovek moze povedat cokolvek). A druhy tabor je za zatlkanie (co oci nevidia, to srdce neboli.. neprenasanie bolesti a vycitiek na druheho.. atd.) ...
Ak už sa nakoniec nejako rozhodneš daj potom vedieť výsledok..keď už tu pre to bola hádka a stálo nás to toľko energie😅
Noo ja mam takú reálnu story, jedna baba na výške podvádzala svojho frajera, celkom intenzívne, keď som po skole videla ich svadobné fotky nevedela som ci sa smiať, či plakať.
Co keby si skúsila povedať ze si videla na FB fotky baby zo školy (stredná vysoká neviem kde si bola) ako si zobrala chalana ktorého vieš ze raz opitá na party podviedla.. Ze spala opitá s inym. Uvidíš čo k tomu povie.. Bude mať polahcujucu okolnosť že bola opitá, ty ju nemáš, takže ak ju odsudi a bude muža ľutovať budeš vedieť asi ako sa zachovať ako čestný človek

@minenkak ja nie som za to aby mu to vesala na nos, mala by sa s ním rozísť. Neverím ze ona ma k nemu úctu, je jej s ním len z rôznych dôvodov dobre, myslím si ze ho v budúcnosti bude podvádzať lebo si spravila z muža chudáka ktorým časom začne pohŕdať, ona ním už vlastne pohŕda len si to neuvedomuje, keby ním nepohrdala bud by mu to povedľa zz dávno alebo by sa s nim už dávno rozisla a myslím si ze on ma pravo požiadať o ruku ženu co ho nepodviedla ale zároveň si myslím ze vešať mu na nos jej sracky ktoré mu len ublížia nie je fér. No, ty by si chcela aby ta požiadal o ruku muž co počas vzťahu s tebou zasunul do inej? Ja napriklad nie som proti polyamorii, ak to tak ľuďom vyhovuje, ale zakernost faloš a klamstvo vystáť neviem a nechcela by som aby niečo také bolo na mne páchané. Chcela by som aby mi dal taky človek pokoj bez toho aby mi vesal na nos jeho hnus s ktorým by som ja musela žiť a ten človek by si len myslel aký je dobrý a statočný a čestný že mal odvahu mi to povedať. Nie, naozaj, neprosím. Ak by si ty také chcela tak rozumiem ze máš iný názor