icon

Podviedla som ho

zvedavec666
4. sep 2023

ahojte prosim povedzte mi co mam robit, sme s priatelom spolu 5 rokov byvame spolu, vsetko je perfektne ako ma, ale ked sme spolu zacali chodit asi prvy rok sme spolu vela neboli, bola som vacsinou prec(v skole)a fakt som si nemyslela ze to vydrzi na dialku tak som ho podviedla a nepovedala mu to, mam teraz hrozne vycitky nechcem ho stratit ale ako by som si ho mohla niekedy vziat ak by som musela drzat take tajomstvo?

bbshop
4. sep 2023

@anketkarka ja som nebezpečný človek? 😂 neviem kto berie ľudské práva homosexuálnym ľuďom či ja alebo ty a kto udržiava vzťahy v klamstve. Ešte aj autorka vie čo je správne, ktorá sama skutok vykonala len ty nemáš šajnu o čom tocis celý čas.

zvedavec666
autor
4. sep 2023

@gleep1 povie ze je to ku*va 😃 uz ho poznam velmi dobre

katarinka89
4. sep 2023

@zvedavec666 pozri, vyzeráš byť citlivý tvor ( až na to jedno posmyknutie) , s odstupom času si sa naučila byť čestná. Odsudzujem nevernikov. ALE..... vieš čo, kedy a s kým robil tvoj frajer vtedy, keď nebol s tebou? Možno aj on má tajomstvo......skus nadhodit večer nejakú crazy tému, kde by ste sa popriznavali k ,,preslapom,, možno sa aj ty niečo dozvieš, možno zistíš, že ste si ,,kvit,,.a možno sa dobre zabavíte, nasmejete a tajomstvá zostanú tajomstvami.

minenkak
4. sep 2023

@bbshop @anketkarka heeeej ,choďte sa hádať na tú druhú tému tu riešime neveru

zvedavec666
autor
4. sep 2023

no to bolo tak ked sme sa spoznali..vela sexu sex sex sex a sex a ziadne city a potom uz mojkanie a blbosti asi pol roka a potom som odisla najprv na brigadu letnu a potom do skoly a zrazu sme sa videli len 4x v mesiaci a pisali menej a menej a potom sa to stalo, ked som sa vratila zrazu to bolo vsetko ako predtym

gleep1
4. sep 2023

@zvedavec666 4 krát v mesiaci sa vidieť je celkom dosť, ja keď som bola na výške a frajer bol starší a po roku vzťahu dokoncil výšku tak sme mali vzťah na diaľku 4 roky, nevideli sme sa aj 2 mesiace lebo pracoval aj v Česku a ja štúdium v Košiciach a nikdy som ho nepodviedla a teda ani písania nebolo veľa, nebol moc internetový typ, skôr sme si zavolali a porozprávali sa, ale naozaj na to ze som vo vzťahu som nikdy nezabudla. Ale tak zas ja som už v celkom mladom veku robila tak aby som bola schopná sama so sebou žiť a vedela som ze keby partnera podvediem tak samu seba znenavidim, ak niekto vraví ze podvody sa deju a sú celkom okej mal by podľa mňa vyhľadávať taky polyamorny vzťah alebo otvorený vzťah a neublizovat ľuďom a sebe, lebo človek aj keď sám seba nemá rád tak to ubližuje ľuďom okolo. Podvody nie sú a nikdy nebudú okej a to ze sa dejú a sú bežné z nich nerobí normálnu vec, tak ako alkoholizmus sa deje a je bežný, tiež nie je normálny. Takéto správanie ako podvody plodí vo svete zlo vo forme nedôvery zatrpknutosti, skrytej nenávisti k ľuďom a sebe samém. Fakt ženy, ste matky, účte svoje deti lepšie než to, čo tu veľa z vás píše.

ckocka
4. sep 2023

Len praktická poznámka. Vyblabotať o sebe niekomu úplne všetko nie je nikdy dobrý nápad.

leskovael
4. sep 2023

Každý má niesť následky za svoje činy. A reči o tom, ako byť ticho aby si mu neublížila ma udivujú.. Nie! Má právo vedieť pravdu a má právo rozhodnúť sa, či s tebou chce byť aj naďalej, alebo nie. Bezohľadu nato, či ho ty chceš, alebo nechceš stratiť.
Nechcela by som žiť život s niekým, kto podviedol a následne ma toľké roky klamal.

anketkarka
4. sep 2023

@zvedavec666 tu máš názor odborníka, pátového terapeuta na svoju otázku:

https://www.youtube.com/watch?v=YCRAd8Cegdo

Je to dlhé a poučné video, ale ak nechceš celé, tak od 1:42 rieši Tvoju tému.

karolinakr
4. sep 2023

Ked ta tak strašne trapia vyčitky, prečo po 5 rokoch? a este, ked ste neboli spolu?
Pišem ti povzbudenie - povedz mu vsetky detaily čim skôr dopodrobna.Neviem, čo od toho očakavaš, ale bola tu podobna tema, chlapikovi niečo preletelo cez nos, priznal sa, čo robil pred 3 rokmi..Baba sa odstahovala, muža zablokovala, podala o rozvod a ani sa neohliadla..Tak zrejme to iste čaka teba.Ked chceš rozchod, rychlo mu napiš sms, že čo a jak bolo pred 5 rokmi..Je to velmi mudre z tvojej strany rozhodnutie, schvalujem všetkymi desiatimi

anonymanonym
4. sep 2023

@anketkarka ta prednaska je skvela 👌 kedysi som ju videla a naozaj super sa pocuvala 😊

karolinakr
4. sep 2023

Ja som pozeravala Podvodnikov na CBs reality, velmi maličke percento ludi zostane spolu po prevalení nevery, najdu sa aj taki, ale sú v absolútnej menšine..

hopsadobrandejsa
4. sep 2023

@anketkarka

Tema nie je o nerobeni chyb ci preslapoch, ale je potrebne vediet niest nasledky za svoje rozhodnutia.

Autorke su tu podsuvane rady aby radsej mlcala a odniesla si to tajomstvo do hrobu namiesto toho aby sa tomu postavila celom.

Ak si chcete presadit akysi precedens aby sa to autorke prepieklo...nech sa paci, mne osobne je to jedno.

Pocitajte ale s tym, ze najblizsie ked sa tu objavi tema ohladom nevery muza, urciti uzivatelia vratane mna Vam to v teme vytmavia pretoze ak je zenska nevera dovolena, nevidim dovod preco by mali mat muzi nastavene ine pravidla.

Prestante si tu vyberat ceresnicky z torty. Moralne pravidla si tu nastavujete tak ako to cloveku v danej situacii pride vhod a niektori si myslia, ze je to v poriadku.

karolinakr
4. sep 2023

Dalšia vec - nemyslela si, že to vydrži na dialku..potom nechapem načo to sebatyranie

Na to je dobra jedna čast z Krok za krokom,, kde sa Carol po 5r. priznala, ze si po svadbe nechala peniaze bokom, lebo nevedela, či im vztah vydrži.
Frank za urazil, trucoval a trestal ju ignoraciou..Až kym sa nezistilo, že on si nechal čisla svojich ex frajeriek- presne z toho isteho dôvodu, že nevedel, či im to vydrźí..Takže je možne, že aj ten tvoj vyviedol nejaký kúsok v tom čase

apolka77
4. sep 2023

@hopsadobrandejsa tak je dosť veľký rozdiel či ho podviedla jednorázovo (začiatok vzťahu, píše že študenti čo si budeme nahovárať - sprosté decká len sex sex sex) ešte 5 rokov nazad!!!)
A či ho podvádzala s tým človekom viac x XX " vedome"

Ak to bola hlúpa jednorazovka mnoho rokov nazad nevidím vôbec problém že sa to zamlci ..a je úplne jedno či sa to tyka muža a či ženy !
Muži sú tu kritizovaní väčšinou za úplne iný druh nevery.
Opakovaná ( niekoľko mesačná) , vedomá a súčasná.

Autorka ak chces pokračovať vo vzťahu radšej nič nehovor lebo už to Nikdy nebude také ako predtým ..bude ťa uz navzdy podozrievať. Nehovoriac že je to riadna blbosť spovedať sa z jednorazovky (ak som správne pochopila) 5 rokov nazad...čo ty vieš, možno aj on vtedy niekoho pretiahol ..dôležité čo je teraz a čo chces budovať..táto tvoja " pravda" komu teraz pomôže???

karolinakr
4. sep 2023

Prdel by bola, keby si sa odniekial dozvedela, ze on ta podviedol nie raz, ale 3x opity na disco vždy s inou.A potom čo by si urobila

?

hopsadobrandejsa
4. sep 2023

@apolka77

😀😀😀

Pride mi to absolutne fascinujuce ako sa tu poniektori snazite odovodnit aky typ nevery je v poriadku a aka nevera je uz cez ciaru.

"Kradez v potravinach pretoze je clovek hladny je v poriadku, ale bankova lupez je uz totalne cez ciaru." 🤣

Kradez je kradez a nevera je nevera. Prestante tu moralizovat co je akceptovatelne a co nie.

Ja by som chcel teda vidiet ak by sa poniektorym z Vas muzi priznali, ze Vas 10 rokov dozadu podviedli....hoci len raz.

Urcite by ste mu povedali "Noo boze....bol si mlady, nerozvazny, nadrzany.....Ak si to olutoval a slubis mi, ze to uz neurobis tak ja ti teda odpustim."

Presne takto to cele vyznieva. Keby toto zena urobila Vasim milovanym synacikom tak by sa na nadejnu nevestu znieslo vsetkych sedem bozich ran.

Davam tomu este tak 1-2 strany komentov kym tu poniektori skoncia s Stokholmovym syndromom a zacnu z autorky robit obet.

Zijeme teda v nadhernej spolocnosti 🙄

apolka77
4. sep 2023

@hopsadobrandejsa každý vidí to, čo vidieť chce.

Ja medzi jednorazovkou ktorá sa odohrala 5 rokov nazad a niekoľko nasobnou neverou ktorá je Aktuálna teraz vidím sakra rozdiel...
A áno keby ma môj muž pred 10 rokmi jednorazovku nechcem o nej vedieť.

hopsadobrandejsa
4. sep 2023

@apolka77

Tu sa nebavime o tom ci to chces alebo nechces vediet ale o tom ako by si na to zareagovala ak by sa ti muz s niecim takym priznal.

Ak to nechces vediet tak predpokladam, ze si vztah potom zakladas na nedovere, ci? Pretoze ak nemas zaujem vediet o nevere tak nemas zaujem vediet ani o inych preslapoch.

Co oci nevidia, to srdce neboli.....am I right?

anonymanonym
4. sep 2023

Zaujimave je, ze zjavne pre vela ludi je "polahcujuca" okolnost to kedy sa to stalo. Ako keby stacilo dobre utajit "posmyknutie" nejaky ten rocik a potom uz je to ok lebo ved to bolo daaavno.

Paradoxne mna by to tajenie sralo viac ako ten samotny akt. Vedomie toho ako to mohol tajit, ako sa mohol tvarit, ze sa nic nestalo, ako mohol den, dva, tri,.. tyzden po nevere mi hovorit nejake pekne veci a pritom ma v podstate tak klamat, zatajovat, ako jeden dospely clovek nevie za mnou prist a normalne s doverou priznat svoje činy atd atd. V sexualite som velmi velmi velmi otvoreny clovek, vnimam aj to, ze vernost je volba, nie povinnost. Ale uprimnost.. To je nieco co si cenim a bez coho vztah nemienim budovat.

toskanka
5. sep 2023

Sú oveľa šetrnejšie spôsoby, ako sa vyrovnať s vlastným svedomím ako ranit partnera a ohroziť perspektívny vzťah pri nevere, ktorá sa stala veľmi dávno a pre mňa by bola úplne nepodstatná.

martul
5. sep 2023

@bbshop veľmi trefný príspevok, klobúk dolu. Úplne odlišné postoje majú baby keď niečo,,vyparatí muž a keď žena ". To isté pri majetkových veciach.

toskanka
5. sep 2023

Uvedom si, že váš vzťah sa za tých 5 rokov niekam posunul a je neporovnateľné, ako by mu to ublížilo vtedy a ako mu to ublíži teraz, keď mu to povieš. Veci treba riešiť hneď, nie zametať ich pod koberec a potom vrazit druhému dyku rovno do srdca.

zmrzlinka2021
5. sep 2023

@zvedavec666

Som toho nazoru, ze "kazde hovno raz vyplava na povrch"

zmrzlinka2021
5. sep 2023

@hopsadobrandejsa

Kazda nevera je neverou, dokonca, ked sa clovek uz len ziadostivo pozrie na opacne pohlavie.

la_dolce_vita
5. sep 2023

Ak chceš prísť o fungujúci vzťah, tak mu to povedz. Za mňa je to hlúposť, už ste inde, pouč sa z toho... a povedala by som to isté mužovi.

barborachors
5. sep 2023

aale prosím ta pekne.... načo mu vesat na nos, co bolo pred sto rokmi.. a čo ak ta podviedol aj on, ale on to neprizna? A nechá si tvoju neveru ako tromf, ked ťa bude chcieť manipulovat či vydierať? Premýšľaj, ked pridu deti, vztah sa ti otoci o 180 stupnov a este si budes vlasy trhat, ze si mu vykvakala to, čo si nemusela vykvakat. Vyrozprávaj sa niekomu úplne cudziemu, chod na spoveď, alebo navštív psychológa, ak si chceš ulavit. Ale bud ticho a nic mu nehovor, ani kamoskam. Lebo sa to otoci proti tebe.

minenkak
5. sep 2023

@zmrzlinka2021 ja som podľa tvojho výkladu neverná asi každý deň

minenkak
5. sep 2023

@zmrzlinka2021 ziadostivo sa pozriem aj na rovnaké pohlavie ,aj to je nevera

retatka
5. sep 2023

Nie,nepovedala by som mu to .Načo ?!Jedine keď by si chcela prísť o vzťah .Aj keď by ti to možno prepáčil,mal by to v sebe a pri problémoch by ti to vyhadzoval pred oči .Mlčať je niekedy zlato 😉