Podviedla som ho
ahojte prosim povedzte mi co mam robit, sme s priatelom spolu 5 rokov byvame spolu, vsetko je perfektne ako ma, ale ked sme spolu zacali chodit asi prvy rok sme spolu vela neboli, bola som vacsinou prec(v skole)a fakt som si nemyslela ze to vydrzi na dialku tak som ho podviedla a nepovedala mu to, mam teraz hrozne vycitky nechcem ho stratit ale ako by som si ho mohla niekedy vziat ak by som musela drzat take tajomstvo?
@sheila121 pisem ziadostive pozretie, nie pozretie.
Sorry, keď sa niekoho dotknem, ale hej chcela som - mnohé ste tu trafené a kvalitne. Čiže táto diskusia nakoniec skončí pri tom, že určite on ju podvadza tak nemusi mat ona vycitky...aaa zase sme pri tom, že hovado je nakoniec on a nie žena, ktorá sa tu očividne priznáva k nevere..vy sa už dajte odborne vyšetriť niektoré lebo máte tak zatemnené mozgy nenávisťou voči mužom, že to je až nezdravé
@lucia851 keby ťa teraz podvedie tvoj manžel a ty sa to dozvieš tak by si mávla rukou, alebo by si ho zdrala z kože? Predpokladám, že ani vtedy by si sa nepriznala a on by bol ten najhorší a najväčší ch..
Stockholm syndrome....
*Achievement unlocked*
Hlavne, ze ked tu bola diskusia o trojke (autorke to navrhol partner a prisla si sem po skusenosti inych), tak milion komentarov o tom ako je to nechutne, chore, grcanie, fujkanie, reci ako ju urcite nemiluje lebo keby miloval ani len by to nenavrhol, odbornicky na vztahy ako to urcite ani vztah nie je a len si namysla, ze maju vztah... Ale sex s inym POZA CHRBAT.. vsak coo.. Naco to vesat na nos.... 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@anonymanonym v pohode to bolo dávno to sa neráta
@anonymanonym
@lenkasarka
Ved čo oči nevidia to srdce nebolí..mlčať je zlato..a podobne perly tu davaju
@lenkasarka ty si myslíš že nemám výčitky mám a riadne ale stalo sa a odnesiem to do hrobu
@lucia851 ja som sa nepýtala na výčitky.
@lenkasarka nebudem ti odpovedat
Tu vidime ako krasne spolocnost vychoval zeny nezniest ziadne nasledky za svoje ciny. A potom tu budu zeny vyplakavat, ze kde najst normalneho chlapa. Vsetky zeny su rovnake.
@zvedavec666 my sme to mali na začiatku úplne rovnaké. Ja na škole, on na škole. Videli sme sa malo. Ale ani v päte ma nenapadlo jo podvádzať. Mozes si to akokolvek obhajovať jednoducho to je nevera. Povedz mu to. Zaslúži si to vedieť.
@zvedavec666 podviedla raz podvedie opat.
Po štyroch rokoch máš výčitky? Tak počkaj ešte 10 rokov, potom keď to vybalis bude ťa "nosiť na rukách". Nevera je proste nevera. Netuším čo si čakala od diskusie, buď je tu skupinka ktorá radi "buď tíško" alebo skupinka, ktorá radi "povedz to nech sa sám rozhodne či ti bude veriť"(jasné že nebude). Myslím, že za tie 4 roky si si to hovorila aj sama vo svojej hlave. Takže pýtať radu nemá zmysel, je to rozhodnutie života ako každé iné. Tak isto ako si sa rozhodovala, že sa vyspis s druhym. A je len na tebe ako sa budeš cítiť časom, rokmi, po svadbe, po deťoch, po vnucatach a na sklonku svojho života. Veľa šťastia v rozhodovaní.
Ako to dopadlo?😀
@bbshop Presne, mne sa hnusia ženy, pardon , tie osoby sa tak ani nemôžu nazývať po tom aké rady tu dávajú. Keď žena podvedie, byť tichúčko ale keď muž tak koniec, povedať, netajiť a nech si vykope hneď aj svoj vlastný hrob 😠

@uprimnazienka chybu? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Bože pomoc, to je zmýšľanie.