icon

Podviedla som manžela: Čo robiť ďalej?

23. sep 2024

Stalo sa čo som nikdy nechcela.. podviedla som manžela. Bozkavali sme sa, obchytkavali sa, neprislo k sexu. Boli sme obaja dost opity, je to muzov kamarat. Oboch nas to teraz velmi mrzi, mame vycitky, nechceme uz nikdy nic take spravit. Je mi zle zo seba, posledny rok to v nasom manzelstve nie je ruzove, ale to nie je vyhovorka viem. Ja nestastna, zazila som ze tuzi po mne niekto, neovladla som sa. Neviem co robit dalej…

deti95060810
23. sep 2024

nikdy by som sa nepriznala.... ak by aj niečo že či náhodou - nejaké podozrenie - okamžite by som to stopla že mne sa niečo také nemôže stať ....
samozrejme s dotyčným by som okamžite ukončila kontakt - či on chce nebodaj pokračovať ?

fido69
23. sep 2024

Hrozný blábol. Celé vymyslené. Fakt tomu niekto veríte? Hlavne, že sa zobrazuje reklama. 🤦‍♂️

eternity24
23. sep 2024

Autorka na konci tvojho príspevku máš vetu, že nevies čo robiť ďalej. A v diskusii následne reaguješ, že o nevere manželovi povedať nechceš. Tak naco ten príspevok? Rozhodnutie si už urobila.

autor
23. sep 2024

@fido69 a co je vymyslene konkretne? Kiezby bolo..

autor
23. sep 2024

@eternity24 nemoze sa dozvediet skym sa to stalo, aj ked sa teraz priznam bude vediet kde sa to stalo. Kto tam bol

minenkak
23. sep 2024

Zbytočne to riešiš,chceš si uľaviť povedz to,chceš aby mal chlapík kľud nepovedz

autor
23. sep 2024

@deti95060810 nechce pokracovat, ani ja

ina2405
23. sep 2024

A aký by to mal byť problém, že sa občas stretneš s tým kamarátom?No je to trápne, tak to už je, ale hádam sa vieš trochu ovládať po tom všetkom. Ja som proti tomu, aby po takejto hovadine išiel neverník za partnerom a priznal sa. Akože spôsobiť druhému bolesť, zničiť NAVŽDY dôveru, len preto lebo ja chcem aby mi bolo lepšie? Lepšie ti nebude a zničíš všetko. Ľudia robia chyby, ale majú sa z nich poučiť. Hádam si dosť vyspelá a nebudeš spôsobovať ďalšie škody. A nabudúce nepi, keď sa nevieš správať.
Inak súhlasím s príspevkom pod týmto, najskôr to bude vymyslený príspevok, aby nuda nebola.

fido69
23. sep 2024

Vymýšľaš hlúpe pribehy a naťahuješ tu dievčatá ako gumu v trenkách. Hlavne, aby sa to neprevalilo. Tak to rychle zavesím na konika! OMG! 🤦‍♂️

guiseppinka
23. sep 2024

Jediny problem, ktory tam je, je ten, ze sa musite obaja pretvarovat, ze sa nic nestalo. Ked by ste sa zacali vyhybat stretnutiam, tak by to bolo mega podozrive. Naucis sa a tym fungovat, mas z toho ponaucenie. Ak vas nikto nevidel, tak naco to riesit. Doseriete 2 vztahy... kym to ostalolen pro bozkoch a nejdete to riesit dalej, tak to nerieste. Ono sa to utrasie... a ak by sa na to niekedy nahodou doslo, tak sa zariadis podla situacie...

autor
23. sep 2024

@fido69 lebo som sa chcela vyrozpravat, kedze nikomu kto ma pozna to nemozem povedat? Neviem co by na tomto malo byt vymyslene. Chces detaily ako sa to presne stalo?

autor
23. sep 2024

@ina2405 ano, ze to bude trapne. A ze sa budeme pretvarovat..

ivik4
23. sep 2024

Kazde tajomstvo ci klamstvo sa skor ci neskor odhali..
Vzdy

ina2405
23. sep 2024

No tak sa musíš pretvarovať, malá cena za to, aby si si nezničila vzťah. Všetko má svoju cenu. Tak ti treba...ja viem, že chyby sa stávajú. Ale keby sa to stalo mne, tak sa hanbím, dám si tri facky a muža si obletujem. A neriešim, či sa musím pretvarovať.

tenerifka
23. sep 2024

Nic nehovor

aurora33
23. sep 2024

Naco pijes, keď sa potom chovas ako štetina? Priznaj sa, nech muž vie čo má doma.

minenkak
23. sep 2024

Opiť sa ako sviňa,potom sa bozkávať s druhým chlapom ,nie je trápne,ale pretvárovat sa potom už trápne je.Za každú blbosť v živote príde trest,si myslela,že to len tak fukne vetrík a zas bude krásne

nini1978
23. sep 2024

Ty asi vôbec neberies do úvahy,že niekto môže mať výčitky svedomia
Ja by som sa cítila ako prasivec a keď je ten “kamarát” tvojho muža aspoň nejakého mizerného charakteru,buď si istá ,že ho to bude ťažiť a poviem mu to
A ty budeš za tu hnusobu,čo ani toľko charakteru nemala,aby sa priznala
A otázka:” ty ,ako sa cítiš,keď sa pozeráš do zrkadla “
Alebo keď sa na teba tvoj muž pozerá a povie ti niečo pekne
Nie je ti zle?

zuzanita1609
23. sep 2024

Je to staré známe ,ale vždy sa všetky klamstvá a nepravdy ukážu v čistej pravde. Za mňa,je to len predlžovanie niečoho,čo skrachovalo ešte pri myšlienke. Príklad...môj tatko sa po rokoch a rokoch priznal,že za mladi poviedol moju maminu s jej sestrou a nakoniec to povedal svojej dcére po 30tich rokoch. Neviem prečo akurát mne,aby si uľavil od svedomia ,aby som to akože ja musela spracovať....mame to nikdy nepovedal,bál sa asi,že by neodpustila. A idem s tým " bremenom" ďalej,nepovedala som nikomu nič. Hlúposti sa robila, každý je omylný ,ale svedomie je len jedno,ak je niekto fakt ľudský, empatický. Urob tak,ako cítiš,ale vravím,buď ťa to dobehne,alebo prenesie na ostatných, nezainteresovaných...

monikkatt
23. sep 2024

Nepriznavaj sa. Naco? Obidvaja na to zabudnite a zoberte si to do hrobu.

zuzanita1609
23. sep 2024

Keďže to rieši na koni,trápi ju svedomie a už len stačí urobiť to správne rozhodnutie. Povedať. Zatĺkať môže každý xkat,ale povedať pravdu je zrazu najťažšie...

nenne27
23. sep 2024

Nepriznavaj sa.urobila si strasnu blbost, pruser na mraky.ale uz sa stalo.ked sa priznas, ulavi sa ti.tvoj muz sa bude trapit strasne.a bude to velmi pravdepodobne koniec vztahu.tak sa rozhodni

autor
23. sep 2024

@nini1978 kto ma vycitky svedomia? Okrem nas dvoch teraz.. a ano je mi zle zo seba, keby nie asi to tu neriesim. Muz mi ani pekne nepovie, ale to je nepodstatne.

ina2405
23. sep 2024

@zuzanita1609 no vidíš a za mňa je chrapúnske si takto čistiť svedomie. Hodiť špinu na druhého, kvôli vlastnej slabosti...
Ani otec nemusel hadzať špinu na teba. A keby to povedal mame, čo by bolo lepšie? Zničené dve rodiny, naozaj šľachetné..

zuzanita1609
23. sep 2024

Za mňa, každé rozhodnutie nesie nejaké následky. Nech si so svojou polovičkou sadne a prizná sa. Prečo mám byť s niekým,koho aj tak podvediem? Chyby sa stávajú,ale je nanajvýš sebecké,nechať niekoho v omyle,že je to láska ,keď v prvom rade,chcem upokojiť svoje svedomie,nie jeho česť. Za mňa,ak by sa stalo,povedala by som,aj keby tanky z lásky padali. V prvom rade je vážiť si svojho partnera,s ktorým sa rozhodnem žiť. Ináč je to len celé všetko klamstvo a pretvárka.

maranta_leuconeura
23. sep 2024

A pre toto je dobre sa rozpravat vopred o vsetkom. My mame s muzom vyjasnene, ze taketo jednorazove veci, co by sme neskor lutovali si nepovieme. Lebo tym len hadzes tu tazobu na druheho a ty si ulavis. Aj to utrpenie, ze si v tom sama, moze byt trestom za neveru. Kedysi ma tu iste uzivatelky za to napadali, ze tym davam na to pozehnanie, v skutocnosti sa len s muzom rozpravame o veciach aj skor ako sa stanu 🤷 No neviem ako to mate vy. Chcel by to tvoj muz vediet? Ako by sa s tym vysporiadal? Bol by radsej, keby si mu povedala ty ako ked sa to dozvie od kamarata? Len uz by som tu temu ,,ako by si to chcel" s muzom neotvarala, ked uz sa to stalo...

princeznaayla
Odpoveď bola odstránená
zuzanita1609
23. sep 2024

@ina2405 a myslíš si,že je úplne najlepšie podvádzať a čušať? Mal to povedať mame,mal povedať dôvod, prečo. Alkoholom sa väčšinou dôvody nevery vysvetľujú a veľa ludi mávne nad tým rukou. Keď niekto zradí,zradí hlavne seba a potom je typické hádzať vinu na všetkých,na všetko okolo. Zle okolnosti,zle obdobie,zle rozpoloženie,zle postavenie planét atď atď. Keď už ma niekto guráž podviesť,mal by mať dvojnásobnú to seriózne priznať.

princeznaayla
Odpoveď bola odstránená
rebellefleur
23. sep 2024

Keby doslo k sexu, napisem, ze priznaj sa. K sexu nedoslo podla tvojich slov, tak zatlkat.
Aj ked na druhej strane si myslim, ze vsetko vzdy vyjde na povrch. Skor, ci neskor, ale vyjde.
A hlavne,ak vas vztah nie je v poriadku, hoc mas teraz vycitky, myslim, ze v buducnosti nie je vylucene, ze sa to stane znova,ci uz s tymto alebo inym