Podviedla som manžela: Čo robiť ďalej?
Stalo sa čo som nikdy nechcela.. podviedla som manžela. Bozkavali sme sa, obchytkavali sa, neprislo k sexu. Boli sme obaja dost opity, je to muzov kamarat. Oboch nas to teraz velmi mrzi, mame vycitky, nechceme uz nikdy nic take spravit. Je mi zle zo seba, posledny rok to v nasom manzelstve nie je ruzove, ale to nie je vyhovorka viem. Ja nestastna, zazila som ze tuzi po mne niekto, neovladla som sa. Neviem co robit dalej…
Problémy v manželstve sa riešia neverou len vtedy, keď chceš preskočiť pár levelov a hneď byť na konci. Ja neviem, ale žiť s takýmto mečom nad hlavou...tá zrada ťa bude sprevádzať, oberie ťa o pokoj, ak rozmýšľaš nad vyhybanim sa kamaratovi, tak aj o priateľov...možno práve takýto dynamit tvoje manželstvo potrebuje, to co si spravila vzhľadom na to, že moriak sa do trúby nedostal a okolnosti tvojho naruseneho vztahu s mužom...je tam šanca na odpustenie a možno sa spamätá a ako bonus si vycisti okruh kamaratov, lebo nehnevaj sa, ale ak ten clovek siahol na jeho ženu kamarat mu nie je. Alebo sa pohnete obaja k slobode...ono az taku prehru v priznani ozaj nevidim.
@zuzanita1609 povedz to mame ty, buď za hrdinku a aj za rodinou tety choď. Aby si mala srdce na mieste. To je správne?
Už si si tu uľavila a teraz sa zamysli, čo Ti v manželstve chýba a či si schopná zabezpečiť, aby sa to neopakovalo. Keď už sa to stalo, tak sa z toho aspoň pouč a urob všetko preto, aby sa to neopakovalo a aby to do manželstva prinieslo aspoň niečo pozitívne, že Ti viac začne záležať na manželovi a budeš pracovať na vzťahu.
@zuzanita1609 ja by som sa určite nespovedala na koni, ale hlavne by som nechlastala a nerobila hovadiny. Ale ja nežijem na Olympe ako ty a beriem ľudí ako nedokonalých.
@paulina291 priznaj sa
Ok,už sa to zvrta do nechceného. Môj názor,mala by sa priznať,keby ľúbila manžela,nebozkava iného,či je trieza,či je opitá. Ľudia sa malo rozprávajú,radšej pošlú sms, odkaz ,lebo sa boja reakcií toho druhého. Takto vzťahy nefungujú.
A čo sa vyrieši tým,že mu to povieš? Uľaví sa ti? Nie, neuľaví. A vaše manželstvo týmto skončilo,lebo to bude mať stále pred očami. Máte problémy už teraz,ako čítam. Toto by ste nerozchodili. Ak chceš manželstvo zachrániť,nehovor nič a zober si veľké ponaučenie do budúcna.
Aha, no ak chceš naraz zničiť životy mnohých ľudí, tak mu to jednoducho povedz...bude trpieť on, tvoja rodina jeho rodina... kamarát... kamarátova rodina a blá blá blá...ak si z toho vytriezvela a už to nikdy nechceš opakovať, tak zostaň trpieť len SAMA SO SEBOU po celý zvyšok života...
Žienky ja nechápem, koľké by ste zatlkali...to človek musí naozaj hrať nefér hru potom celý život,len aby bol empatický ku všetkým? Veď stačí iba povedať, zakopla som, pretože ma naučili chodiť 😏.
@zuzanita1609 Tiež som prekvapený ,že 80% žien radi zatĺkať, zatĺkať ,zatĺkať
@zuzanita1609 a ty by si čo povedala manželovi? Keby ti povedal, uuups zakopol som?
@koniarova tak by som sa opýtala na dôvod a zakopavat by mal iba so mnou, ináč si bude kráčať sám,alebo s tým " krtincom",čo oň zakopol 😁.
@zuzanita1609 a keby to ozaj ľutoval? Odpustila by si?
@mmoni89 k čomu?
@koniarova manželstvo nie je až taka veľká sviatosť,ani doživotný záväzok.Vždy sú pri ňom najväčšie problémy delenie majetku, peňazí,ohľad na city a vzťahy,tie sú až na poslednom mieste... Nie,neodpustila by som. A mohol by sa rovno naučiť aj lietať,nie len kráčať 😉.
ja by som sa nevedela pozriet muzovi do oci, ani na seba v zrkadle...dufam, ze deti nemate....nikto ta nemoze sudit, je to tvoje svedomie
@zuzanita1609 a vlastne máš pravdu.👍
@koniarova viem a ďakujem 😁
@paulina291 to.malo byť autorke prepac😀
@mmoni89 ja už som čakala že ma nejaka zakomplexovaná mamička tu ide obviniť, že ja tiež musím muža podvádzať😂 lebo čo sa tu človek volakedy dozvie, tak ja nestačím pozerať.
@ina2405 Tak súhlasím s tým že sme len ľudia a chyby robíme ale keď toto spravila to znamená že niečo v manželstve nefunguje alebo neni tak ako by malo byť a keď to spravila raz spraví aj druhýkrát,,,, lebo keď si niekoho vážim a milujem tak toto nespravím,,, A keď už áno tak sa priznám A vyhovárať sa na alkohol to je najjjednoduchšie, Ale to je len môj názor
Mňa by oveľa viac než nejaké pubertálne olizovacky trápilo, či je môj vzťah s mužom skutočne tak narušený, že padnem ako zrelá hruška do náručia prvému, kto pôjde okolo. Pretože ak znie odpoveď áno, nie je už čo ratovať a kľudne sa mu mozes priznať. Pokiaľ ťa to prefackalo a vieš, že chces o muža zabojovať, tak nehovor nič a pokus sa dať do poriadku vás vzťah. Že ťa hryzie svedomie, je tvoj trest. Na muža ho prenasat nemusíš.
@robertoo1 nie je to asi v manželstve všetko dobré, keď toto spravila, toto si musí zodpovedať a napraviť, čo môže. Ale myslím si, že sú ženy aj muži, ktorí strácajú morálne zábrany pri troche alkoholu a ten druhý v manželstve neurobil nič zlé. To je už iný problém... Dotyčná nech už nepije, keď to takto dopadá.
Lenže ju asi najviac trápi,že sa to môže dozvedieť od "kamaráta" ...o to viac by som hľadala slová,ako by som to sama vysvetlila. Vždy lepšie počuť takú správu od manželky,ako od kamaráta... parohač a ešte aby si z neho mali kamaráti srandu robiť. Nik sa nevcitil do podvadzaneho,len rady ako zatĺkať a ísť ďalejba akože neublížit takou správou všetkým okolo....
choď,ale NESLOP
@zuzanita1609 uprimne odpovedz, ze ci by si ty chcela vediet, ked by sa tvoj manzel bozkaval s inou. Co by to s tebou spravilo? Hlavne ak to lutuje a bolo to jednorazove. Stoji ti to za tu informaciu? Hlavne ak to boli len bozky...

@zuzanita1609 nie, nemyslím že je dobré "podvádzať" a čušať. Ale ani nežijem v čiernobielom svete. Mám najlepšieho muža na svete a keby urobil takúto kravinu, tak by mi ublížil 2x, keby si chcel akože očistiť svedomie. Tebe to dobre padlo, keď sa ti otec priznal? Nie, zaťažilo ťa to. Tu nejde o paralelný vzťah, raz sa bozkávali a ju to mrzí a navždy bude. Celkom dobrý trest nie? Či musíme spáliť všetky mosty a všetko dookola zničiť, cítime sa morálne lepší, lebo nedokážeme si v sebe niesť vinu?