Podviedla som manžela: Čo robiť ďalej?
Stalo sa čo som nikdy nechcela.. podviedla som manžela. Bozkavali sme sa, obchytkavali sa, neprislo k sexu. Boli sme obaja dost opity, je to muzov kamarat. Oboch nas to teraz velmi mrzi, mame vycitky, nechceme uz nikdy nic take spravit. Je mi zle zo seba, posledny rok to v nasom manzelstve nie je ruzove, ale to nie je vyhovorka viem. Ja nestastna, zazila som ze tuzi po mne niekto, neovladla som sa. Neviem co robit dalej…
@ina2405, tak situáciu, keď rok nemá manžel pre manželku pekného slová by som sa rozhodne nevidela ako "on nič zle neurobil". Tu sa nezakukala autorka z roztopase do fesi kolegu, tu skor autorke pod vplyvom alkoholu buchli poistky. Áno, chyba, veľká, ale zase doma žiadneho anjelicka nemá. Urobila koninu, bez debaty, ale na nejaké ťažké sebabicovanie to určite nevidím.
Nehovor mu nič.a buď už rozumná!
Podľa mňa to bol taký polovičný podvod, mužovi o tom radšej nerozprávať, ale dávať si pozor na alkohol, aby sa niečo podobné neopakovalo. Ja som vždy na oslavách pila len nejaký jeden pohárik na prípitok a potom nealkoholické nápoje, keď som mala svadbu v práci mi kúpili ako darček krištálovú súpravu na nealkoholické nápoje.
@vroni to som prehliadla ten komentár, no nevieme ako to je, ja som už nazor povedala, nie je to paralelný vzťah, ju to mrzí no a podľa komentárov je aj tu vidieť, že niekedy by ľudia rozbili všetko po priznaní a neodpustili by nič. Ak je manželstvo zlé, treba to začať riešiť, lebo ak to urobí viackrát tak ona bude za ľahkú a rozbíjačku rodiny. Pričom podiel možno majú dvaja...
@robertoo1 - ženy radia zatĺkať, nakoľko autorka diskusie píše, že to ľutuje a žiaden sex nebol. Jasne, urobila chobotinu, ale pokiaľ ju to úprimne, naozaj úprimne mrzi, snáď v prvom rade poriesi svoje manželstvo a viac to nespraví..
@rebellefleur držím jej palce👌
čo ste sa ohmatkavali?
@karolinakr nie vzdy vsetko musi skoncit sexom
@karolinakr len sa bozkávali🤭
ale to ma byť vtip a nie rada !
Ja by som chcela vedieť, aké máte problémy v manželstve. Je to závažné, alebo sa na tom dalo pracovať? Ak sa dá na tom pracovať a chceš zachovať manželstvo, tak radšej nič mužovi nevrav.
Priznala som sa
Hlavne to nehovor muzovi. Takyto incident ani nestoji za zmienku. K comu by to bolo dobre? Svojmu svedomiu ulavis,ale vsetku tazobu hodis na muza. Stalo sa,poucila si sa z toho a zivot ide dalej. Casom na to zabudnes a bude dobre.
@autorka klobuk dole, zeny zvacsa podvadzaju az kym sa na to nepride, mimochodom, ako to dopadlo, ked si sa priznala ?
...ked som cital ten zaciatok, napadlo ma, ze ked nechces aby sa to dozvedel tvoj muz, aby to este neskoncilo tak, ze ta skrz toho ten "kamarat" zacne vydierat, ale myslim, ze si spravila dobre, ze si to povedala...
Ty si trubka,prepac. Priznanie bolo od teba riadne sebecke konanie.
🤦♀️
Za mňa,ozaj klobúk dole,ak je to pravda. Teraz sa musíte obaja iba rozprávať a milovať. Musíš mu proste vysvetliť, prečo? Chvíľu bude boj,ale aj ten prejde. Držím fest všetky prsty, palace, všetko.
Nepriznala by som sa ak svojho muza este lubis a chces zachovať manželstvo. Nepamatas sa, keby nieco vyslo na porvrch bola si opitá. Ale zamakaj na svojom manželstve a na vztahu s muzom.
@zuzanita1609 ale však ty si tu predtým písala, ako by si to nikdy neodpustila a teraz držíš palčeky a nech sa milujú, to je riadna schizofrénia 🙄
Autorka, drž sa.
@marca12 sebecke? A ty by si chcela zit v klamstve? Nechcela by si vediet co spravil tvoj muz za tvojim chrbtom s kamaratkou?
@dragon29 bolo to obojstranne, urcite som nebola zneuzita. Je pravda, ze sme dlhsie po sebe pozerali..
A ako to dopadlo?