Podviedla som manžela: Čo robiť ďalej?
Stalo sa čo som nikdy nechcela.. podviedla som manžela. Bozkavali sme sa, obchytkavali sa, neprislo k sexu. Boli sme obaja dost opity, je to muzov kamarat. Oboch nas to teraz velmi mrzi, mame vycitky, nechceme uz nikdy nic take spravit. Je mi zle zo seba, posledny rok to v nasom manzelstve nie je ruzove, ale to nie je vyhovorka viem. Ja nestastna, zazila som ze tuzi po mne niekto, neovladla som sa. Neviem co robit dalej…
@princeznaayla cize podla Teba je normalne ked sa vydata oblizuje s inymi muzmi?
@greywolf tiež pozerám ,žasnem 😁
"Chcela si byt fer, nech on rozhodne". Takze si sa zbavila tazoby, tebe je lajsie na dusi a on nech v noci pozera do blba. No, blahozelam. Vyvliekla si sa z toho paradne, tlieskam ti 👏
Skúste si predstaviť opačnú situáciu. Muža trápi,že bozkával opitý inú ženu a ma výčitky. Tiež by ste radili, zatĺkať? 😉 Alebo nechceli by ste vedieť pravdu,keď je vaša kamarátka tá , ktorú bozkával...
@zuzanita1609 ja ano, su to veci, ktire nechcem vediet. Hlavne ak to boli len bozky a 1x...
A je uplne jedno, ci to bola kamaratka, suseda alebo kto... nech si s tym zije on
Podľa mňa by ste "chalanovi" naložili,že nemá chľastať,ma sa priznať,lebo jeho manželka si zaslúži milujúceho muža, ktorý nevystartuje po každej v opitosti 😁.
@zuzanita1609 Nie, nechcela by som to vediet. Ak to bol bozk a uprimne to lutuje, tak toto vediet nechcem.
@beata_k rešpektujem aj tento názor, každá sme iná. Ale ja by som to určite chcela vedieť,aj kebyže to mal znamenať koniec. Nie každá chce žiť v "sladkej nevedomosti".
@zuzanita1609 vôbec by som neporadila chlapovi nič iné ako žene, ktorej som napísala tiež že nemá chlastať
Autorka, na tvoju otázku ti napíšem odpoveď: ak by toto, čo ty, urobil môj muž mne, za rovnakých okolností, tak nie, nechcela by som to vedieť. Lebo nemoralnost sa stala už pri tom akte. Keď chcem byť veľmi sentimentálna, tak uz predtým, keď ste si pokukovali po sebe. Ďalej riešiť morálku už nemá zmysel. Nebudem sa hrať na neviniatko, za tie roky sa iste naskytli situácie, kedy som niečo podobné ako ty mohla urobiť aj ja, a vždy som vedela zatiahnuť ručnú brzdu včas. Týmto nejdem písať, že si horšia, alebo či si bola zlá, proste si na to mala nejaké dôvody, stalo sa, poučila si sa, mrzí ťa to, možno si potrebovala túto skúsenosť, aby si skutočne uvedomila priority a lásku k mužovi. Lenže priznaním si to hodila na neho. Mňa by to štvalo, že teda nič sa nestalo, ale tak predsa sa niečo stalo a ako mu mám veriť do budúcna, a prečo sa s tým mám teraz ja nejak vysporadúvať. Skvelo by ma, či to bolo len raz, a či to bolo skutočne len toľko a už by som mu neverila.. aj keď by to bola naozaj pravda, čo hovorí, už by som mu proste do budúcna neverila. Primeraným trestom by bolo, ak by sa tým trápil len on, a ideálne riadne dlho. Možno by som si detinsky povedala, že OK, tak mám aj ja jedno kolo na vrátenie, aby sme boli na tom rovnako bez výčitiek, ktovie, či by sa to jemu páčilo..
Ja svojho muža poznám, a kebyže mu toto urobím, určite so mnou skončí, aj keby neviem, ako by som ľutovala, jeho ješitnosť je v tomto nekonečná. Keby reagoval ako tvoj, mala by som podozrenie, či tiež nemá niečo zaujímavé za ušami, ale tak v najhoršom si poviem, že sme si teda fifty fifty. Ak ste si to vydiskutovali, a jeho to nejak extra brutálne neserie (očakávaj ale narážky v budúcnosti), tak to nerieš. Hlavné je, že to zobral dobre.
@zuzanita1609 Samozrejme. Ak je to naozaj a úprimne tak, ako bolo, tak nechcem vedieť. Keď to už viem, tak mu neverím ani keď sa zaprisaha na vlastnú matku, a zostane to tak už naveky. Pánske výjazdy a ďalšie akcie by mal okorenené, ak by vôbec na nejaké ešte mal chuť ísť. A paradoxne by možno toto spôsobilo v budúcnosti ďalšiu, možno horšiu neveru.
@oblecenie99 a nemyslíte si,že by časom svoju chybu opakoval, môže si predsa povedať,tak prepieklo sa mi raz,prepečie aj druhý....podľa mňa, bozky sú o čosi intimnejsie ako lacný rýchly sex kdesi za rohom.
@zuzanita1609 títo tu boli spití ako delá, asi tam nešlo o nejakú intímnu romantickú chvíľu. A to, že to teraz chlapovi povedala neznamená, že to už nikdy nespraví, ak sa chceme toho chytať. Kto sa chce poučiť, poučí sa z toho. Chronický neverník bude opakovať nevery dookola. To je už o človeku.
@zuzanita1609 Ale keď mi to povie, tiež sa môže stať, že si to zopakuje.. Práve na toto sa snažím poukázať, že ak by to urobil raz a naozaj by to už nechcel nikdy zopakovať (prípad autorky), a ja to neviem, tak sa ide ďalej. Ak by to povedal, už by som mala oči tak na stopkách, a možno aj robila scény, že by ho to ku koncu, paradoxne, naozaj skutočne dokopalo to zopakovať. mňa by už nikdy ale že nikdy nepresvedčil, že to nerobil predtým, že to bol aj teraz iba bozk, a že to neurobí potom, aj keby neviem ako veľmi by to myslel úprimne a bola by to pravda.
@oblecenie99 súhlasím
@oblecenie99 ale keď mi to povie,potom sa už ja zariadim,rozhodnem,či chcem s takým človekom byť a žiť. Jednať fér by sa malo všade,kde to má fungovať,aj keď to všetko pokazí,ale tým,že sa mi priznal,sa už rozhodnem sama a dá mi tu možnosť sa rozhodnúť. Je to komplikovaná situácia,ale ja by som si "aj "vážila,že nabral odvahu sa priznať,aj za stavu,že ma stratí.
Povedz mu to, aj ked mozno o neho prídeš. Ja by som s tým nevedela žiť. Časom ta to zožerie, budeš mat výčitky
@zuzanita1609 Chápem, ako to myslíš, aj to rešpektujem. Ja sa len pokúsim obhájiť vlastný postoj skrz moju povahu. Paradoxne, za bozk v opitosti, ktorý by ľutoval a nikdy nezopakoval by som určite nešla zahodiť spoločne roky, ani vzťah. Ale keby o Tom jednom potknuti už viem, bola by som zneistená a veľmi sa trápila. A o to horsie, že by tam bola tá neistota: keď zistím milenku, viem, ako sa zachovať. Ale keď neviem, či tam aj bolo niečo iné, tak by som sa nevedela ako zachovať.. proste, už by tam tá nedôvera zostala. Akokoľvek by sa snažil, akokoľvek by sa na inú už v živote nepozrel, akokoľvek by naozaj išlo len o bozk, uz by tam tá neistota bola.
Pokial by sa to stalo raz a lutoval by to,tak by som nechcela vediet. Nech on trpi a zije si so svojim svedomim. A nie ze to hodi na mna a budem sa trapit a stratim doveru. Ano,je to pre mna sebecky krok. Ty si svoj poklesok ospravedlnis tym,ze si sa priznala.
@princeznaayla kde som písala, že je to fejk diskusia? A áno, v podstate sa nič nestalo, dramatizuje a robí z komára somára. Buď je ich vzťah zrelý a normálne sa o tom porozprávajú, alebo si to nechá pre seba do doby, kým bude jej chlap vyspelý, prípadne si to odnesie do hrobu.
Bozkavali sme sa, obchytkavali… co mate 14? 😂

Milá autorka a ostatné ženy ,nič tvoj muž nemá za ušami .To ako reagoval je len dôsledok šoku z toho čo počul a ten určite odoznie a potom to príde .Závažná nevera to nebola ,lebo ste spolu nespali,ale veľa vecí sa zmení .Veď ako si teraz predstavuješ spoločné akcie s partiou a tým kamarátom ? Čo im poviete keď on prestane na spoločné akcie chodiť ?Alebo tvoj manžel?Kamarátstvo tvoj manžel a kamarát ,týmto pošmyknutím skončilo.Veľa šťastia.