icon

Podviedla som manžela: Čo robiť ďalej?

23. sep 2024

Stalo sa čo som nikdy nechcela.. podviedla som manžela. Bozkavali sme sa, obchytkavali sa, neprislo k sexu. Boli sme obaja dost opity, je to muzov kamarat. Oboch nas to teraz velmi mrzi, mame vycitky, nechceme uz nikdy nic take spravit. Je mi zle zo seba, posledny rok to v nasom manzelstve nie je ruzove, ale to nie je vyhovorka viem. Ja nestastna, zazila som ze tuzi po mne niekto, neovladla som sa. Neviem co robit dalej…

autor
24. sep 2024

@milos81 muz bol dost nahnevany, ale cakala som, ze bude viac. Skor mam pocit, ze je viac sklamany z kamrata ako zo mna..

autor
24. sep 2024

@ina2405 nepovedal mi ako to vidi dalej, musi si to rozmysliet. Ale on asi rozchod nechce. Dokonca si lahol ku mne do postele, objal ma. A je mi to cudne. Chcela som aby mi vynadal alebo nieco. Na jeho povahu, sa zachoval dost mierne, a na mna nepovedal skoro nic. Skor riesil kamarata, ze on mu to mal prvy povedat. Tak neviem

bessdonna
24. sep 2024

to vyzera na krizu.nehovor nic.neodpusti ti to.skus sa zamerat na seba,pripadne si vymysly nejaky wellness s muzom,cokolvek.musite si dat vas vztah do poriadku.

duunlo
24. sep 2024

@autorka v prvom rade sa dalej neozieraj, lebo uz teraz vies, ze alkohol ti roztiahne nohy… proste, ze to teraz skoncilo “len” bozkami a dotykmi mozes byt len rada.

bruno1
24. sep 2024

Zatial to v sebe spracováva ,sopka pred výbuchom tiež len dymí .Najhoršie príde dnes večer ,alebo tak do 2 dní .

karolinakr
24. sep 2024

narobíte tu cirkus z blbosti
toto sme riešili na strednej, kto sa bozkával s kým

duunlo
24. sep 2024

@karolinakr na strednej si uz asi tiez mala prsten na ruke a bola si za otvoreny vztah, ze? 😎 aj mlieko urcite stalo 1 ale nie Kcs ale €, ako teraz😅 porovnavas neporovnatelne…

greywolf
24. sep 2024

Ano ma ti byt z coho zle a nemyslim tym alkohol. A naco pijes ked sa nevies ovladat. Co by si citila keby to spravil tvoj?

iceberg
24. sep 2024

Dohôd mu svoju kamarátku nech urobí to isté , možno sa ti uľaví

zuzanita1609
24. sep 2024

@ina2405 Áno ja by som neodpustila, ale čo urobia iní je ich rozhodnutie, čiže žiadna schyza. Neryp zbytočne 😁

birika
24. sep 2024

ticho pred burkou...mozno sa coskoro dozvies jeho posmyknutie

mima73
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
24. sep 2024

@birika väčšinou to tak byva, zakial žena nespi pol roka, lebo mala bozk s kolegom, muž ma 2 grupaky za sebou 🙂

autor
24. sep 2024

@mima73 manzelia 7, deti nemame

autor
24. sep 2024

@birika aj ja mam taky pocit

dragon29
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
24. sep 2024

Je to svinstvo, ale skôr by som sa ho spytala, či on nepodviedol ani len v mysli..keby sme mali computer na čitanie myšlienok, asi by vybuchla obrazovka,že?

autor
24. sep 2024

@dragon29 nedohodol, ten kamos je uplne mimo z toho. Ma vycitky, je z toho nestastny.

iceberg
24. sep 2024

Ja by som toto svojmu kamarátovi nespravil , to si mohla radšej s cudzím človekom , o ktorom by už počuť nebolo, ale dostať dva krát ranu do chrbta není príjemné a ešte obe blízke osoby .

ina2405
24. sep 2024

Buď je toto vymyslené celé, alebo môže mať aj muž za ušami...zvláštna reakcia

princeznaayla
Odpoveď bola odstránená
autor
24. sep 2024

@ina2405 presne toto mi napadlo, ze ma nieco za usami ked je takyto mierny.

princeznaayla
Odpoveď bola odstránená
autor
24. sep 2024

@princeznaayla ano povedala

autor
24. sep 2024
autor
24. sep 2024

Viete co ma najviac prekvapuje, ze je normalne a ziaduce klamat a hrat falosnu hru. Ale ked sa niekto prizna, tak je za debila a este vymyslena tema. Takze vsetky co ste pisali aby som zatlkala chcete byt klamane? Zatajite bozk, zatajite toto a toto a zijete si spokojne. A mne tu idete dat vyzrat co som spravila. Ano bolo to cez co som spravila, nerobi sa to. Ale, uz sa to stalo neda sa to vymazat. Ja som chcela byt fer pred manzelom, ze mu poviem pravdu. A nech sa rozhodne ci este chce byt somnou po tomto. A este ja som mimo ze som bola uprimna. Viete co necudujem sa chlapom, ze neveria zenam. Ked je normalne klamat.

ina2405
24. sep 2024

Je normálne a žiadúce neožrať sa tak, že sa zavesím na krk susedovi. A žiadúce je tiež nespôsobiť druhému trápenie a napraviť v manželstve, čo sa dá.
Čo sa tu teraz rozdrapuješ na všetkých? Však si sa sem prišla vyžalovať a ľudia ti napísali názor. A áno, keby bol môj chlap taký pako po pár pivách a oblizoval by sa so susedou, tak by som bola radšej, aby ma s tým nezaťažoval, netrápil a druhýkrát to už neurobil. A susede sa vyhýbal, aj alkoholu. Spokojná?
A myslím si, že je to celé vymyslené. Normálna žena by bola dorevaná a nie sa tu celé dni hádať🤦

dragon29
Odpoveď bola odstránená
autor
24. sep 2024

@ina2405 ano to mas uplnu pravdu. Spravala som sa ako ku.. ja sa tu nehadam dva dni. Priznala som sa , lebo ked sa ma muz nieco opytal alebo povedal hned som sa rozrevala, lebo ma to trapilo a velmi trapi. Nevedela som to drzat v sebe. Nech vie co ma doma. Ale nechapem naco by bolo dobre byt ticho o tom

indiankaindi
24. sep 2024

Toto je nevera? Toto označuješ slovným spojením, že si podviedla manžela? Podľa mňa sa nič nestalo, k sexu nedošlo, došlo k vášni, ktorá je aktuálne ubrzdená, neplánuješ s tým dotyčným budúcnosť, vaše manželstvo normálne zotrváva. Netreba brať veci tak veľmi vážne. Potom že je toľko infarktov....