Podviedol som ťa
Caute. Som chlap. Muz vo vztahu s jednou z vas.. Chcem ti tu napisat, ze som ta podviedol. Ano prave teba, ktora si si myslela ze sa ti to nikdy nestane. Pisem to sem, lebo realne ti to nikdy nepoviem, ale svedomie budem mat ciste ze som ti to aspon tu prezradil. Ahoj zatial vidime sa doma.
@bobbula nabudúce si to naštuduj, ak chceš byt za múdru a nestraniť sa..
Anglicko je jedna zo štyroch krajín v rámci Veľkej Británie. Veľká Británia je ostrov zahŕňajúci Anglicko, Škótsko a Wales. UK (Spojené kráľovstvo) je suverénny štát, ktorý spája Veľkú Britániu a Severné Írsko.
@anonym_autor a možno nie každý pochopil pointu, ale to vôbec nevadi 🙃
Anglicko je jedna zo štyroch krajín v rámci Veľkej Británie. Veľká Británia je ostrov zahŕňajúci Anglicko, Škótsko a Wales. UK (Spojené kráľovstvo) je suverénny štát, ktorý spája Veľkú Britániu a Severné Írsko.
@anonym_autor podla mňa si unudená žena a učiteľka.
@anonym_autor inak skvele, že si si to naštudoval, len tak ďalej. 👍
@anonym_autor hmm, si zaujímavý chlap so svojím príspevkom. S dotyčnou teda bývaš. Odkiaľ berieš tú istotu, že jej to nikdy nepovieš? Ty máš takú istotu sám v sebe? Myslíš si, ze dotycnej sa vzdy vsetko pácilo s tebou od A po Zet, ked by ju to vraj nikdy nemalo napadnút? A aké sú tvoje ocakávania od teba samého do budúcna; s dotycnou sa vezmete, s ktorou zdielas domácnost, alebo ak ste zobratí, sa nerozvedies? Rozviest sa chces po case alebo rozíst? Uz sa viac s náhodnou priatelkou stretnút nechces? Aké mas ocakávania sám od seba do budúcna?
@kassandra25 to su jej slova z nedavnej temy, kde napisala ze si je ista ze ju nikdy nepodvediem. Nie ze ja som si to domylel. prave preto som to dal sem kde ta veta padla z jej ust, pera, klavesnice.
To bude nejaka zenska co ju chlap podviedol, mala tu diskusiu a ina napisala, ze jej sa to nestane. Jej ego tak utrpelo, ze musela zalozit anonymnu diskusiu aby jej to “vratila” 😂. Boze toto je fakt groteska
@kassandra25 to su jej slova z nedavnej temy, kde napisala ze si je ista ze ju nikdy nepodvediem. Nie ze ja som si to domylel. prave preto som to dal sem kde ta veta padla z jej ust, pera, klavesnice.
@anonym_autor tak potom si tu vázená pani moze precítat, ze byt si istý tým druhým je vázna chyba. Je to jej ponaucenie, do zivota. Ako mienite pokracovat Vy sám so sebou, ste mi nezodpovedali otázky. Co ocakávate sám od seba.
@anonym_autor zrazu aky mudry -N
@anonym_autor Rozumiem, takže cieľ bol nielen podviesť, ale aj vyhrať v súťaži - Kto ukáže druhému, že sa mýli.- Zaujímavé, kto by to len bol čakal?
To bude nejaka zenska co ju chlap podviedol, mala tu diskusiu a ina napisala, ze jej sa to nestane. Jej ego tak utrpelo, ze musela zalozit anonymnu diskusiu aby jej to “vratila” 😂. Boze toto je fakt groteska
@anonym_42b0f8 to by bolo možné, len ak by dotyčnú aj označila, inak účinok a podstata tvojej teórie uniká 🤔
@anonym_autor ty si chodis citat na konika prispevky tvojej partnerky? to ako fakt?
zas zopakujem si idiot. ci si zena alebo muz, ci je realne pravda co pises alebo si vymyslas v kazdom pripade to nemas v hlave v poriadku.
@anonym_42b0f8 to by bolo možné, len ak by dotyčnú aj označila, inak účinok a podstata tvojej teórie uniká 🤔
@bobbula neunika, pretoze ak je to niekto kto je tu casto a mal take vyjadrenia (osobne si to sama pamatam), tak sa v tom velmi lahko najde 😊
@anonym_autor ty si chodis citat na konika prispevky tvojej partnerky? to ako fakt?
zas zopakujem si idiot. ci si zena alebo muz, ci je realne pravda co pises alebo si vymyslas v kazdom pripade to nemas v hlave v poriadku.
@pralinka25 som rovnakeho nazoru, ci je to muz ci zena autorka, v hlave to v poriadku nema. Kto moze byt tak vadny ak by to bola pravda, a tiez vadny, ak by to nebola pravda a pisal/a by tu taketo bludy
ale vezmite si to kočky tak, že ak sa aj taky blazon prizna, čo dosť pochybujem, velmi velka laska tam nebola, lebo podviesť za učelom, len aby som ti dokazal, že sa myliš, može len citovo plochy človek, na mieste tej partnerky sa zamyslim, že či to vobec so mnou kedy myslel važne
tundra, už sa konečne priznaj a vylez z tej anonymity von 😀
@karolinakr Tyndra ovláda materinský jazyk. Nepíše ako hotentót nikdy.
@anonym_autor napis aspon nazov temy,kde to pisala.To by sa uz mohla aj najst,co???
@anonym_autor napis aspon nazov temy,kde to pisala.To by sa uz mohla aj najst,co???
@anonym_656f1c autor zabudol, že nemáme gule.
Teda tie veštecké 😂
@anonym_656f1c niesom doma, vecer alebo rano to pohladam.
@anonym_autor to sme velmi zvedave,my si pockame,a nezabudame.Som zvedava.
@anonym_autor to sme velmi zvedave,my si pockame,a nezabudame.Som zvedava.
@anonym_656f1c podla mňa sa ,,on” už ani domov nevráti. A zase to bude milionta téma na MK kde sa autor záhadne odmlčí.
@anonym_autor no tak to sim vážne zvedavá, ktorá téma to bola 😅
ludia ktory chlap by tu precesaval miliony prispevkov aby sledovak svoju frajerku. to fakt nema nic ine lepsie na robote? pod totalnu uroven by to bolo ak by to bola pravda. uplna psychicka porucha
@pralinka25 tak stačilo by aby poznal nick a dá do lupy. Ale pozná tvoj muž tvoj nick? Môj teda nie
A neviem si ho ani predstaviť ako sa tu s niekým naťahuje
@anonym_autor ozaj zabudla som sa opýtať, ako sa volas a aký máš nick?

@anonym_autor hmm, si zaujímavý chlap so svojím príspevkom. S dotyčnou teda bývaš. Odkiaľ berieš tú istotu, že jej to nikdy nepovieš? Ty máš takú istotu sám v sebe? Myslíš si, ze dotycnej sa vzdy vsetko pácilo s tebou od A po Zet, ked by ju to vraj nikdy nemalo napadnút? A aké sú tvoje ocakávania od teba samého do budúcna; s dotycnou sa vezmete, s ktorou zdielas domácnost, alebo ak ste zobratí, sa nerozvedies? Rozviest sa chces po case alebo rozíst? Uz sa viac s náhodnou priatelkou stretnút nechces? Aké mas ocakávania sám od seba do budúcna?