icon

Má so mnou úmysel alebo strácam čas?

Včera o 17:58

Ahojte.. chcem sa spýtať na neutrálne názory.. Momentálne si píšem s jedným mužom je odo mňa o pár rokov starší a píšeme si týždeň každý deň pravidelne behom dňa.. Mali sme jedno stretnutie, ktoré dopadlo za mňa dobre bežný rozhovor sme sa zasmiali, mali sme o čom.. On mi hneď na to písal, pretože som ešte šla na návštevu, nech si užijem návštevu.. Písali sme si celý večer, ale mám pocit, že sa ma málo pýta.. Predtým sa ma normálne pýtal, otázky typu čo budem dnes robiť, ako som spala a podobne, teraz keď sa ja opýtam aký má deň odpovie: dobrý.. Tá konverzácia beží, lebo niečo na to iné napíše a zmení tému ale neviem či si to uvedomuje alebo čo.. Na začiatku sa pýtal, teraz nejak prestal.. Sranda je, že každý večer mi napíše že zajtra píšeme alebo napíš mi zajtra keď vstaneš.. Zatiaľ doteraz nenavrhol stretnutie, ani cez deň neviem čo robí nič..
ale písal také veci, keď sme sa bavili o víne, ktoré práve pije, že možno to jeho víno ochutnám raz a včera piekol domáci chlieb a mi napísal k tomu, že možno ho ochutnám ak niekedy prídem a podobne..
neviem čo si mám myslieť a bojím sa aby som sa nezamotala do nejakej straty času a budeme takto ďalšie týždne a ja budem mať len otázniky, čo sa mi stalo 2-krát a nebolo to príjemné a nakoniec som zistila, že muž nevedel, čo chce so mnou po 2 mesiacoch stretávania..

anonym_db06cd
Včera o 18:02

@anonym_autor To neznie ako nadejne rozvijajuci sa vztah.. bola by som pasivnejsia..

anonym_cfdb53
Včera o 18:03

Nevie ci ta chce, udrzuje s tebou kontakt pre pripad, ze lepsiu nenajde tak aby mal aspon teba. Ziaden muz ak sa mu zena paci neznizi svoj zaujem po prvom stretnuti skor naopak. Skus ku jeden den nenapisat ako prva a uvidis, ako nato zreaguje.

anonym_ba77b0
Včera o 18:22

Ak ta nepozval na dalsie rande, tak si len sposob ako zabija cas a hladka si ego...posli trta do rici.

pletko325
Včera o 18:23

@anonym_autor Máš možnosť nastaviť tempo aj ty. Skús sa ho otvorene opýtať alebo sama navrhni ďalšie stretnutie a posuň to o krok ďalej. Možno len nevie, ako pokračovať. Veľa mužov sa bojí, aby ženu nevyplašili alebo nepôsobili príliš dotieravo. Často totiž počúvajú, že keď je muž príliš iniciatívny, pôsobí zúfalo alebo akoby od začiatku očakával niečo viac.

Otvorená a úprimná komunikácia podľa mňa nič nepokazí. Aspoň budeš vedieť, na čom si, a aj on bude vedieť, čo môže očakávať od teba. Len sa nepýtaj vyčítavo štýlom: „Prečo si sa neozval?“ alebo „Prečo nenavrhuješ stretnutie?“

A tie vety typu: „Možno raz ochutnáš moje víno.“ alebo „Ak niekedy prídeš, ochutnáš môj chlieb.“ ti v skutočnosti nedávajú žiadnu konkrétnu informáciu. Sú to len neurčité prísľuby. Skús ich ty premeniť na niečo konkrétne. Napríklad: „A kedy budeš najbližšie piecť? Mohli by sme sa stretnúť a ten chlieb konečne ochutnať.“

Nestrácaj čas otázkami, ktoré si sama vytváraš v hlave, na ktoré nemáš odpoveď. Domnienky takmer vždy vytvoria viac neistoty než jedna úprimná otázka.

Uvidíš reakciu a zistíš, či to má význam alebo nie.

helenbozka
Včera o 18:26

@anonym_autor naťahuje ťa... Klasika. Chce ťa mať zaháknutú, ty mu máš písať... Samé náznaky a taaak o tom, že keby si tu bola a keď raz náhodou bla bla bla...
Nemá to cenu, sú to len "šrouby do hlavy"...
Pozor na takých. Zvyknú to ťahať dllllho.

miriamzba
Včera o 18:44

Príde mi to velmi neutralne a skôr priatelske. Vety typu- piekol som, možno raz ochutnas...sa mi vôbec nepacia, to je čo? Čakala by som že povie- škoda že tu nie si, dali by sme si spolu. Prídem pre Teba?
Chlap čo má záujem, to nezakryje, aj keď sa akokolvek hanbi. Spytaj sa ho na nejakú konkretnu akciu, uvidíš či sa chytí, začne plánovat, či sa zmoze na nejaké činy.
Ak nie, môže blabolit s niekym iným. Neni náhodou zadaný?

jblheart
Včera o 19:00

Keď ti písal že dúfa že ochutnáš to víno a chlieb.. tak nenápadne naznačoval že ťa chce stretnúť a že navrhneš sama či sa nestretnete niekde alebo uňho aby to nemusel možno napísať on a sa bál že to zoberieš že ťa tlačí do stretnutia. To tak však tak býva že muži nejako nezachytávajú signály od žien a naopak a potom si ten druhý človek začína domýšľať miesto toho aby jasne dal najavo čo chce. Rovnako ako keď žena povie.. chcelo by to oprať prádlo mužovi a čaká že mužovi docvakne že by mal prádlo zobierať, dať do práčky a pustiť ho prať.. no väčšinou to nedocvakne 😂😂

anonym_b718f1
Včera o 19:12
@jblheart

Keď ti písal že dúfa že ochutnáš to víno a chlieb.. tak nenápadne naznačoval že ťa chce stretnúť a že navrhneš sama či sa nestretnete niekde alebo uňho aby to nemusel možno napísať on a sa bál že to zoberieš že ťa tlačí do stretnutia. To tak však tak býva že muži nejako nezachytávajú signály od žien a naopak a potom si ten druhý človek začína domýšľať miesto toho aby jasne dal najavo čo chce. Rovnako ako keď žena povie.. chcelo by to oprať prádlo mužovi a čaká že mužovi docvakne že by mal prádlo zobierať, dať do práčky a pustiť ho prať.. no väčšinou to nedocvakne 😂😂

@jblheart jediny pravdivy komentar

anonym_81956c
Včera o 19:33

@anonym_autor Vyzerá to na situáciu v ktorej bol môj už rozvedený kolega.Bol v podnájme nudil sa a možno aj nie, možno si chcel nájsť serióznu partnerku , ktorá ho nebude podvádzať.
A tak ' skúšal " písať tej a tamtej.A uvidí sa, čo odpovie, či" bude niečo " .
Lenže tebe ako žene takýto muži napĺňajú týmto spôsobom tú najväčšiu" nádrž lásky " t.z. POZORNOSŤ. Tvoje srdce srdce je naplnené ale zdravý rozum ti hovorí veľmi správne - dáva malo otázok, malý záujem alebo záujem podľa počasia.Daj na zdravý rozum.

anonym_3fd626
Včera o 20:28

prestaň sa snažiť a uvidíš že po týždni bude po vzťahu.

anonym_765d29
Včera o 20:59

Skus mu nepísať, keď ráno vstanes . Nepísať celý deň. Možno už záujem nemá o teba.