Podviedol som ťa
Caute. Som chlap. Muz vo vztahu s jednou z vas.. Chcem ti tu napisat, ze som ta podviedol. Ano prave teba, ktora si si myslela ze sa ti to nikdy nestane. Pisem to sem, lebo realne ti to nikdy nepoviem, ale svedomie budem mat ciste ze som ti to aspon tu prezradil. Ahoj zatial vidime sa doma.
@anonym_656f1c niesom doma, vecer alebo rano to pohladam.
@anonym_autor uz je vecer,a isto ste spolu zo zenou,no tak v ktorej teme to pisala,co???
@anonym_autor uz je vecer,a isto ste spolu zo zenou,no tak v ktorej teme to pisala,co???
@anonym_656f1c to je i tak jedno. Keď je žena vo vzťahu, čo má čo mužovi dôverovať a ešte sa o tom aj vypisovať, naivka jedna.
@pralinka25 tak stačilo by aby poznal nick a dá do lupy. Ale pozná tvoj muž tvoj nick? Môj teda nie
A neviem si ho ani predstaviť ako sa tu s niekým naťahuje
@demodun nevie ani ho to nezaujima. keby aj vedel rozhodne je to posledna cinnost ktoru by robil. neviem si oredstavit ten orazdny zivot cloveka co by mal na toto cas. aj keby just len ten nick sledoval.
tundra, už sa konečne priznaj a vylez z tej anonymity von 😀
@karolinakr k comu sa mam priznat🤔,tolko pozornosti,ani neviem, cim som si to zasluzil...
@anonym_656f1c este furt hlada ktory kluc pasuje do zamku. Este mu nedoslo, ze zamok je vymeneny...
@anonym_656f1c este furt hlada ktory kluc pasuje do zamku. Este mu nedoslo, ze zamok je vymeneny...
@viestta no ved uz je poo obedie a stale nist,no nic asi sa ani nedockame toho.
@kassandra25 to su jej slova z nedavnej temy, kde napisala ze si je ista ze ju nikdy nepodvediem. Nie ze ja som si to domylel. prave preto som to dal sem kde ta veta padla z jej ust, pera, klavesnice.
@anonym_autor stale cakame na tu diskusiu,bud chlap,najdi tie schovane gule a ukaz tu diskusiu,kde tvoja zena pise,ze ju nikdy neppdvedies.
@anonym_autor stale cakame na tu diskusiu,bud chlap,najdi tie schovane gule a ukaz tu diskusiu,kde tvoja zena pise,ze ju nikdy neppdvedies.
@anonym_656f1c mozno uz gule nasiel, jeho zakonita mu ich potiahla az po oci tak teraz si ich obzera
ale ved to ani nebol chlap, ale nestastna zena
@anonym_656f1c mozno uz gule nasiel, jeho zakonita mu ich potiahla az po oci tak teraz si ich obzera
@viestta ta by mu ich mala odrezat,a dat zozrat psovi,ech ani ten by ich nezozral.
Podla mna ta ista autorka. Najprv pisala tento v linku prispevok. A potom pisala ako chlap, ze podviedol som ta https://www.modrykonik.sk/forum/inspiracie-a-zamyslenia/ste-ozaj-take-stastne-ako-sa-prezentujete/?page=2&scrollto=first
Podla mna ta ista autorka. Najprv pisala tento v linku prispevok. A potom pisala ako chlap, ze podviedol som ta
@anonym_8ce4bb možnože zavidi, že druhe maju manžela, ale ozaj su tu ženy, ktore sa urazia, ked im dobre radiš...nehovorim, že vsetky rady su jedinečne; ale v globale sa tu vymedzuju hranice, co sa už nema tolerovat...niektore ženy sa na to urazia a potom tu postuju taketo prispevky zo škodoradosti, že druhym sa nedarí

@karolinakr Tyndra ovláda materinský jazyk. Nepíše ako hotentót nikdy.
@enmery a čo geografia? Tiež ju ovláda? 😅