Podviedol som ťa
Caute. Som chlap. Muz vo vztahu s jednou z vas.. Chcem ti tu napisat, ze som ta podviedol. Ano prave teba, ktora si si myslela ze sa ti to nikdy nestane. Pisem to sem, lebo realne ti to nikdy nepoviem, ale svedomie budem mat ciste ze som ti to aspon tu prezradil. Ahoj zatial vidime sa doma.
Další, čo nám chlapom tu robí zlé meno.
Ale pobavilo... o to viac my normálny chlapi stúpame na hodnote. Ďík ✌️
@arek00 ešte trochu poopraviť ten pravopis a bude dobre - “normálny chlapi”, “ďík” 😆
niekto sa proste snazi byt zaujimavy.. ano moj drahy, zrutime sa tu vsetky z toho psychicky.. urcite.. :DDD
Dost trapny pokus o rozprudenie debaty... Aspon by bolo fajn mat gule a pod riadnym profilom to napisat.. nepovies? tak jej napis SMSku :DDD
@minenkaa nehovor. Co ked je to ten blondak. Nemusel podviest so zenou chapes. Nevieme. Blondak by ti vadil ne 😃
@pralinka25 nebol to blondak ,ale krásny mladý snedy študent,ktorý teraz casto chodí k nam na návštevy
Tak preto nevadí
@anonym_autor diky za infosku. Si to ty Laco? To mám ako teraz zistiť, keď si tu anonymne? Ak si ma chcel nasrat, tak sa ti to práve podarilo. No veď počkaj doma.
😆
@pralinka25 nebol to blondak ,ale krásny mladý snedy študent,ktorý teraz casto chodí k nam na návštevy
Tak preto nevadí
@minenkaa tak to potom chapem. 😃 mas ty stastie. Aj ho nieco doucujes 😀
@minenkaa tak to potom chapem. 😃 mas ty stastie. Aj ho nieco doucujes 😀
@pralinka25 tešíme sa všetci traja ale časom určite doucime
Fero prestať písať somariny na internety! Vypnem ti wifi 🙂.
@anonym_autor Inak mimochodom chcem ti tu napísať, že sa s tebou rozchádzam. Áno, práve s tebou a prave ja, o ktorej si si myslel, že to nikdy neurobi. Doma ma ani nečakaj.
Kup si cestou rožky a tresku, alebo zostaň hladný.
....a to som si myslela, že ma na koniku už nič neprekvapí 😂😂😂a aha ho, pokakany chlap, čo si myslí, že jeho žena o Tom už davno nevie. Môj zlatý, my ženy máme vyvinutý šiesty zmysel a isto tvoja žena na teba už čosi chystá.
@anonym_autor už to viem davno.. ženska intuicia neklame. Čakam ako dlho ma mienis klamat Ty. Už mesiac čistim Tvojou zubnou kefkou zachod 💪
@anonym_autor ahoj aj ja teba som podviedla ale ovela skor ako ty mna a bol este aj super v posteli.
67
@canany citim ze takto je to spravne pre dnesok. Podla toho zistim ako to bude v dalsich pripadoch ak budu. Ale asi skor budu, kedze nam to uz neklape.
@anonym_autor ty si veľký hrdina anonymne napísať svojej žene že si ju podviedol (pričom si to tu možno nikdy neprečíta)a po ďalšie čo tak povedať jej to do očí ty hrdina???na tú už nemáš čo..... Uvidíš čo bude ďalej lebo Vám to neklape?,veď jej to radšej povedz necha od takého klamára a podvodníka pokoj nech ťa môže kopnúť do riti a žiť so ďalej svoj život bez teba..... Načo sa jej držíš ešte?..... Daj jej pokoj radšej ....
Trápne
🤣🤣🤣🤣🍿🍿🍷
Jaj, troll čakal tak minimálne 23strán hejtov naňho, nevyšlo. Skus vymyslieť niečo lepšie, veľmi slabá fantázia.
aj ja teba, viac krat ako ty mna, dik za info, dnes pridem trochu neskor
@anonym_autor čo ťa to napadlo tu takéto veci vypisovať? Prečo to robíš? A ešte k tomu vieš, že tu chodí. Je to úchylné. Ako keby si jej chcel verejne ublížiť s maskou na hlave. Robíš chybu. Ubližuješ sebe. Mne toto vôbec nepríde vtipné a asi ani tebe. @viesta správne napísala, aby si zrušil nefunkčný vzťah. Píšeš, že vám to neklape. A že ešte budeš podvádzať. To znamená, že ju nemáš rád a vôbec ti to nie je ľúto. A nemáš svedomie. Alebo áno? Podvádzaš a vypisuješ tu aby si vyprovokoval nejakú zmenu? To by bol lepší prípad. Potom by si ale mal napísať takúto správu: “je mi to veľmi ľúto, že som ťa podviedol nedokážem ti to povedať len takto detinsky. Chcem aby nám to klapalo a už ťa nikdy nechcem podviezť. Keď dnes prídem domov, budem ťa milovať.”

@anonym_autor amen🤦♀️ troll