icon

Pohlad na postavu ako hlavný faktor príťažlivosti

25. júl 2022

Naozaj je to tak, ze chlapi v kolektive riesia medzi sebou zeny aj kolegyne pripadne zname alebo frajerky a manzelky svojich kolegov mimo pracovneho prostredia to chapem.je mi to jasne.iba ma fakt zaujima,som zvedavá respektíve mito hlava neberie, ze ked riesia zeny tak vzdy z toho vzide,ze mala peknu postavu...
postavu ma peknu aj ked je to doslova jezibaba v tvari..
Vobec neriesia ci je pekna ako zena...vyslovene riesia postavu a vek.ak je stihla a mlada ma vyhrate...mne sa to zda prizemne a zaroven aj urazlive.beriem,ze ako 40tnicka uz tazko budem konkurovat nejakej 25tke ani to nemam za potreby,uz som inde iba nadtym nahlas roznyslam

tyrkysova_kobyla
25. júl 2022

Je rozdiel len tak povrchne hodnotit kolegyne, kamaratky verzus hodnotit niekoho, koho si vyberaju do vztahu. Ano, aj moji kolegovia ohodnotia postavu, povedia aj, ze sa im tvar nepaci, ale tam to konci, len pri hodnoteni. Pokial si vyberaju partnerku, tak vstupuju do hry aj ine faktory

miadi
25. júl 2022

Popracuj na svojom sebavedomi Ja aj v 40 kopec 25tiek strcim do vacku 😉Chlapi chcu full package nie len vek a vaha sa rata. Skor sa zameraj na to akeho chlapa chces ty. Ten co ta miluje pre toho budes vzdy najkrajsia.

modry1985
25. júl 2022

Na obálke časopisu nie sú muži s extrémnou nadváhou , striptérov kde prevažne chodia ženy 40 + znova nerobia páni z miestnej krčmičky s pivným pupečkom..........Tak ako muži komentujú ženské postavy , zadok , prsia , tak aj ženy komentujú mužov , zadky , ramená......Čuduj sa svete ten istý muž čo slintá po 25 ročnej koleginke má doma 40 ročnú ženu ktorá má celulitídu aj na ušiach , no patrí to k nej , a on ju takú ma rád......A naopak tie ženy čo kričia na striptíze , sa doma vyzúria na tom svojom " pupkáčovi "......Hold jedna vec je príťažlivosť druhá vec je láska.......Pohlavia si nemajú čo vykrikovať , robia to veľmi veľmi podobne , a len sa nad tým treba povzniesť .....

autor
25. júl 2022

@miadi no urcite samu seba mozem hodnotit a povazovat sa za stale dost peknu zenu.navyse mam vzdelanie,hlupa nie som taktiez,da sa so mnou rozpravat, v kolektive som vcelku oblubena.necitim sa menej cenne.ale napriek tomu,ano uznavam,ze uz nie som to dievcatko,ktore si moj muz bral a urcite chapem,ze vecne nebudeme mladi.patri to k tomu.som s tym ok.vyslovene iba nadtym uvazujem nahlas a zaujimaju ma ine pohlady na to ako to cele vnimaju muzi.je jedno ci su 20tnici,30tnici ci po 50tke.celkovo mam pocit,ze inak vnimaju krasu,hodnotu a kvalitu zeny.
beriem pohlad nad tvojou reakciou od tyrkysovej kobyly,ze iba dovtedy kym nejde o vztah.vtedy uz potrebuju viac..

melanta
25. júl 2022

Súhlasím s tým, čo píše @miadi tiež ako 40 ročná strčím do vačku niektoré 25 ročné. Aj výzorom a postavou, ale ako píše miadi, aj tými ostatnými vecami, ktoré normálni chlapi chcú vidieť. A to je vystupovanie, sebavedomie, štýl, charizma, vtip. Môžeš mať postavu aj tvár miss, ak tieto ostatné veci nemáš, si len prázdna miska. A tie reči chlapov o ženách, bože, veď to sú chlapské kecy, áno riešia výzor, ale ak riešia partnerku na život, tak je pre nich iba fyzická krása nepostačujúca. Ja si tiež s kamoškou poviem, že aha, aký pekný chlap, tie ruky, zadok, oblečenie. Je zdravé sa pozrieť. Ale to neznamená, že muža som si vybrala iba preto, že je fešák. To je len bonus k tým iným veciam. Mňa skôr v týchto diskusiách zaráža to, že niekto má potrebu takéto veci riešiť. Ži život tak, aby si ho nemala prázdny, potom ťa takéto veci nebudú trápiť.

miadi
25. júl 2022

Ja nejak neriesim muzou staci mi ze mam stastne manzelstvo. Ale ked si single a hladas vztah tak chapem. Isla som vcera okolo dakeho krcmoveho podniku kde uz na obed vysedavali dedkovia a kritizovali daku celebritu ci herecku ze vyzera uz Akoby ju zrazil autobus ale ze telo mà este dobre.. to su len take reci ..

autor
25. júl 2022

@melanta praveze si zijem zivot aj vo vztahu som spokojna a myslim,ze aj moj chlap.mame dobrý a silny vztah.skor to riesim nakolko nabrali nove posily do timu a vkuse jeho najblizsi spolupracovnici to tam nahanaju ako dive psy,predvadzaju sa pred nimi.a naozaj som videla tie kolegyne nie su pekne.beriem,ze kazdy ma iny pohlad na to co sa mu paci ale nozaj tie baby okrem toho,ze su stihle a vidno,ze to ma po 20tke,tak viac nic.dokonca som pocula,ze jedna z nich je naozaj sikovna a mysli jej to,aktivna,snazi sa,pracu robi poctivo zvysne vypaluju zobaky povacsinou.len ja tych kolegov poznam aj osobne a potom pocuvat tie ich trapne reci..
Fakt za tym nic viac nie je,iba som sa zamyslala,ze preco to tak je..
Osobne nemam potrebu riesit inych chlapov.nebiem nevnimam ich ako nejaky objekt..a uz vobec nie sexualny.a urcite by mi nestacilo dobre telo na to aby ma chlap zaujal.

anita6666
25. júl 2022

Autorka ty ries seba a zameraj sa na seba...čo vyhovuje tebe a na to,aby si ty sama bola so sebou spokojná tak fyzicky, ako aj psychicky...ty nerieš primitov z chlapskéj ríše,na to vys*r...či to je tak či onak...v istom veku,teda v tomto tvojom by ťa absolútne nemalo zaujimat,co chce nejaký chlap,ale čo chces ty....sama pre seba...chlapi sú primitivne stvorenia od prírody a ich vnímanie a ponímanie žien je nielen uchylne a zvratene,ale pre ženy 40+ by už ich predstavy mali byť daaavno neakceptovateľné....v zmysle,že zrelá žena by mala žit svoj autentický zivot,podľa svojich predstáv a bez kompromisov,lebo už dávno vie,čo chce a čo je pre ňu podstatne,nie pre nejakého trtka z muzskej rise....pracuj na sebe a nerieš chlapov,stracas drahocenný čas vo svoj prospech...

deti95060810
25. júl 2022

áno... chlapi sú už takí... pri ženách zvyknú riešiť postavu, vek, celkovú príťažlivosť...
ženy riešia skôr postavenie.... 😀😝
Pracovala som v mužskom kolektíve, niektorých kolegov manž. som nikdy nevidela, ale keď opisovali svoje manž. tak každý opísal že je štíhla ako ja....

moonlight1210
25. júl 2022

No proste su mlade, tak to kolegov pritahuje. Su zvedavi, potrebuju si ich otukat, ktora je aka.
O par mesiacov to opadne, lebo budu uz okukane. A uz zavazi aj charakter a to, co maju v hlave.

Toto som videla uz tolkokrat. Akonahle pride niekto novy, ihned ozije zaujem.
Je jedno, ci muz, ci zena. Ak muz, obzivne zensky kolektiv. Ak dievca, tak muzska polovica kolektivu.
Uplna normalka.

viestta
25. júl 2022

A čo ty riešiš co chlapi riešia? Co ženy sú lepšie? Tiež dokážu každú preprat z každej strany, okrem postavy, oblečenia ešte aj to ako vari. To nie je dehonestujuce a urážlivé? Oproti ženám je chlapské hodnotenie postavy ešte celkom malina. Oni okrom zovňajšku viac neriešia, zato babské ohováracky dokážu byť urážlivé viac ako dosť, niekedy až kruté.

danica2711
25. júl 2022

neviem, či som ja prisprostlá alebo je príliš teplo, ale čo to vlastne riešiš? Naštvalo ťa, že nejaký kolega pochválil postavu kolegyne (ktorá je inak podľa teba škaredá) a nie tvoju, či čo? Či sa len nudíš?

athom
Odpoveď bola odstránená
kiwi3
25. júl 2022

a preco by si akoze mala konkurovat nejakej 25-rocnej? preco ta taketo veci trapia? tym, ze nad niecim takym vobec rozmyslas, sama seba v istom zmysle zhandzujes. a inak, neviem, v akej spolocnosti sa pohybujes, ale urcite to nerobia vsetci chlapi. ti prizemni urcite ano, ale preco by ma ich nazor mal zaujimat...

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
petronela1985
25. júl 2022

Ja mám v práci veľa kolegýň po 50, nás do 35 cca. je už vlastne najviac. A chlapi väčšina medzi 50 a 60. No ťažko... Ono čo mi vravel jeden kolega, že nechcela by si počuť tie rozhovory, ako tie ženy kadruju. Tá má také nohy, ta také prsia, videl si aké má šaty... proste, tie témy tam idú stále. Občas k nám zavíta ešte mladšia kolegyňa, teda absolventka VŠ a to sú niektorí jak zmyslov zbavení. Ale k veci, k ženám po 50. Tie to znášajú asi najhoršie. Tie pohľady, ktoré sú nám od starších žien uštedrené. Akože fakt zle. Muži vedia uznať, ženy vedia uznať ale len máloktoré. To som si všimla, že niektoré majú fakt problém vysporiadať sa s vekom, so starnutím. Pritom v každom veku môže hociktorú z nás prevýšiť. Je tam jedna jediná taká, ktorá má 50 a starne s graciou. Podľa mňa je z nás všetkých najkrajšia. Pre tých chlapov je však obkukana. Tym chcem povedať, keď ma žena patričné sebavedomie, dá sa s ňou pokecať a neberie sa až tak veľmi vážne, muži ju majú radi a vyhľadávajú ju prirodzene. Na veku nezáleží. Mam kolegyňu, je krásna ako obrázok, ale neusmeje sa ako je rok dlhý, je odmeraná, vôbec k nej tí muži neinklinuju. Chce to istú dávku sebavedomia, samozrejme, v zdravej miere. Tiež mám 34 a neporovnavam sa s 25 ročnými, na čo by som to aj robila.

petronela1985
25. júl 2022

A ešte k tým chlapom, ako fakt sa neurazte podaktorí, čo to tu čítate. Ale ono je to tak vidieť. Čím sú starší, tým viac im chýba pozornosť. Ja vždy vravím, ženy ich už doma nepočúvajú, tak to skúšajú na mladšie. Čím mladšie poslucháčky, tým sú viac naradosteni.

luccija
25. júl 2022

Uplne normalna vec medzi chlapmi.Pride mlada baba a su z nej hotovi.Behaju alo kohut medzi sliepkami.Mne muz hovoril, ze maju novu recepcnu tak som sa vypytovala aka je, ci zvlada pracu, lebo ta predtym odisla po 7 r, ze je toho vela a on mi povedal, ze chlapi najviac riesia, ze ma skarede prsty na nohach bez laku a pouziva tazku vonavku.tolko zo zmyslania chlapov.Ich zmyslanie je primitivne a zivocisne.Jeden z kolegov sa do nej zamiloval a zacali si spolu druhy, ktory dostal kosom sa mu vysmieva, ze ma po tenise, po pive, lebo chodili ako partia spolu.A to chlapi po 40 tke niekedy, ked ich pocuvam horsie ako zensky kolektiv.

anita6666
25. júl 2022

@luccija inak mimo témy,len ma teraz napadlo...radšej škaredé a čisté zdravé chodila a nechty,ako natreté 10 vrstvami laku,čo aj tak neprekryju tu mykozu...fuj a hrôza v uliciach...ženy,ženy...ble

derdia
25. júl 2022

No ja to zhrniem asi tak, ze chlap ktory hlada len sexualne uspokojenie a hyrenie jemu ide samozrejme o vyzas... Ale pozor nemusi mat peknu postavu.. Ide o to co chlapa pritahuje.. Mnohi maju svoje lryte uchylky.. Naor. Chlapa pritahuju ovisnute prsia, velinkansky zadok, tucne stehna, postava ako presypacie hodiny. Zarastena... Kade co... Podla toho si ten chlap vybera... Potom su taky, ktori su na male prsia, skoro ziadne atd. Takze nejde o postavu ako taku. Samozrejme, ked si chlap vyberie zenuna zivot musisplnat kreteria, ze ho pritahuje ale je aj dobra amila. (normalny chlap samozrejme)

sszuzu8
25. júl 2022

Pekná postava ti nezaručí šťastný vzťah. Tiež ma tá povrchnosť niekedy zaráža ale čo už.. Mám po dvoch tehotenstvach a postavu mam ako na strednej. Žiadna stria žiadne kilo navyše sú mladšie dievčatá a bezdetne co majú oveľa horšiu postavu ako ja. Mam 50 kíl. Ľudia neveria ze mam 2 deti. A čo z toho? Nemám šťastný vzťah.

autor
25. júl 2022

Nie som ani zatrpknuta ani jej nekrivdim a zrejme by ma to ani nezaujimalo keby zjavne a okato neprejavovala dotycna zaujem voci mojmu chlapovi (co som sa dozvedela z reci kolegov)
na jednej strane ok ved je to pohladny chlap a este raz,verim mu aj nasmu vztahu.ale potom na druhej ked sa opytam aj toho kolegu co poznam,ze co vkuse o hej basni,ze co je na nej take,tak sam povedal,ze nic extra nie je ale postavu ma peknu a je mlada..v podstate to staci
A ten chlap kolega mal zatial prevazne velmi pekne ale mladsie partnerky.ok aj nie extra pekne ale postava tip top a vek min pod 10/15 rocny vekovy rozdiel.
Cakam,ze to tu obratite proti mne,tak este raz nie som skareda zena.nelichotim si,prosto viem ako som vnimana opacnym pohlavim,iba nie som ten typ,kt.by z toho profitoval alebo si na tom zakladal.vyslovene som sa ocitla v takej zivotnej etape,ze uvazujem ako su zeny vnimane.neriesim ake dokážu byt zeny. Pracujem v zenskom kolektive,viem si to plne predstavit.ano trochu ma mozno zneistuje,ze su precenovane tie mlade zaby.a este raz,nie,nezavidim im mladost,nie som stara korytnacka.ale paci sa mi nazor vyssie,ze to tak prosto byva lebo su v kolektive nove,neobkukane..
Potrebovala som to s niekym nezainteresovanym prebrat nahlas ako sa vravi
Nic viac

viestta
26. júl 2022

Už si dosť stará na to aby si vedela, že v niektorých veciach chlapi rozmýšľajú veľmi jednoducho. Zbytočne filozofujes, je to hormónmi. Každý jeden si toto aspoň pomyslí, ti otvorenejší alebo jednoduchsi to aj povedia. Nemysli si, že keď o tom nebudú hovoriť, tak o tom nerozmýšľa ju.
A ak slečna ide po tvojom tak s tým nič nenarobis, aj keď jej pôjdeš oči vyskriabat. Rozhodnutie co s tým je v hlave tvojho muža. Alebo sa nájde iny po ktorom pôjde a tvojmu dá pokoj.

mladena
26. júl 2022

Áno myslím si, že chlapi sú orientovaní vizuálne omnoho viac ako ženy, proste si stále všímajú výzor, postavu, tvár na ženách aj keby sa tvárili že to tak nie je. Je to asi pre nich prirodzené a netreba za tým hľadať niečo viac, alebo nebodaj že by dotyčná pre nich niečo mala znamenať.