Pohlavný styk po viacerých pôrodoch: Ako sa mení telo?
Ahojte, zmenili ste sa dole alebo citlivost po porodoch? ja som po tretom porode, este sme nemali sex len sa tak nad tym zamyslam.. ja som mala vsetky 3 porody bez poraneni a sitia, cvicila som s aniballom a nejaky rozdiel som nezaznamenala, ak neratam to , ze som sa po druhom porode naucila striekať🤣 ale inak sa nic nezmenilo 🙂 tak ma to zaujima ako to mate vy..
No po 5 porodoch a sadomasochystoch,som dole tak podosivana,ze mam tam este aj vyrastok,pysky mi tiez pozosivali,skoro ziadne.
Ale co sa tyka sexu,ziaden rozdiel.Ani muzovy to nevadi,ani mne.Ved to je znak,ze som rodila.Sme s tym obaja uplne ok.A to sa snazil ma tak precizne posledny lekar zasivat,hodinu ma zasival,co hodinu trval porod ale aj s cestou z domu,teda velmi rychly porod som mala,ani papiere nestihol.
Ja som sa po dvoch pôrodoch naučila tam dole spievať hymnu a dokonca mi vyplní aj daňové priznanie.
Ja som sa po dvoch pôrodoch naučila tam dole spievať hymnu a dokonca mi vyplní aj daňové priznanie.
@anonym_5750ca, toto by som sa chcela naučiť. Teda, to daňové, bez hymny sa obidem. Si tak živo predstavujem, že prídu daniari na kontrolu a ja ich úplne pravdivo a bez hanby pošlem.... za autorkou daňového priznania..... 🤣🤣🤣
@anonym_5750ca, toto by som sa chcela naučiť. Teda, to daňové, bez hymny sa obidem. Si tak živo predstavujem, že prídu daniari na kontrolu a ja ich úplne pravdivo a bez hanby pošlem.... za autorkou daňového priznania..... 🤣🤣🤣
@vroni Čo tam po daňovom priznaní. Ale vždy, keď si dám dole nohavice, blýska sa nad Tatrou a hromy divo bijú.
@marienka767 nijako, nic sa nemenilo. Mozno po druhom som mala pocit na jednom mieste, ze je to take divne. Uz to preslo. Ale mala som mini poranenia pri oboch porodoch.
@marienka767 Marienka, Marienka....ako závidíme tebe i tvojmu chlapovi 👀💓👀
@ivicatolic akoze preco?😂😂kvoli tomu striekaniu?
@ivicatolic akoze preco?😂😂kvoli tomu striekaniu?
@marienka767 a ja myslím, že to strieka šampanské 🍾🥂🍾🥂💋

@marienka767
Ja som po druhom prestala striekať a rozdiel tam dole nepociťujem , čo sa týka vchodu a pocitu
Tak verím , že sa to vráti a ako sa povie , je to ako bicyklovanie a to sa nedá zabudnúť 🤣🤣