Pokazený vzťah
Žienky potrebujem poradiť, alebo aspoň podporiť. Som pol roka po pôrode druhého dieťaťa. Asi pred 3mesiacmi to začalo, muž mi začal vyčítať že som tučná, nehovorí mi to len tak, ale vždy si nájde nejakú zámienku aby ma ponižoval. Keby mi to aspoň nejak citlivo povedal, ale on mi to povie hnusným spôsobom, ani ho nemám chuť citovať. V tehotenstve som veľa pribrala, synček je veľmi plačlivé náročné bábätko, ktoré málo spí, ja vážne nemám energiu ešte cvičiť. Proste sa na to ešte necítim. Neskôr tie kilá chcem dať určite postupne dolu. No problém je v tom, že ma týmto môj muž veľmi sklamal, načakala som že tak bude riešiť môj výzor, pár mesiacov po pôrode. Úplne sa mi tým zhnusil. Nemám chuť s ním už mať ani sex, lebo keďže som pre neho tučná, tak to nechcem.
Normálne sa zamýšľam nad tým, či vôbec ešte chcem žiť s človekom, ktorý ma dokáže hnusne urážat. Úplne sa mi sprotivil a ecítim nič, len odpor.
Momentálne odísť nechcem, lebo by som to sama nezvládla. Takže sa dosť trápim vnútorne, uvažujem čo ďalej o nejaký rok,dva... Vtedy už možno budem na svojej pôvodnej váhe, ale na tieto urážky nezabudnem.
Len podotknem že o deti sa stará, nie je nejaký flákač .
No ja to sklamanie asi do budúcna nepredýcham . Asi si až príliš vážim si samú seba a radšej budeme žiť sama, ako s človekom ktorému záleží len na tom, aby som mala ideálnu váhu pol roka po pôrode. Vždy som si myslela že je iný a nezáleží mu len na výzore, ale teraz vlastne ukázal aký je.
Odišli by ste po čase takého vzťahu?
@hendikep tiež by som sa nerozviedla hej pre reči
@hendikep keby to trvalo 2 roky, ale hned po pôrode chce mat manekynku, ako by on obstal v takej skuške.Niektore baby rychlo schudnu, take fitnesky sledujem na Instagrame, ale oni cvičia aj 2 dni po pôrode..
@strapec presne ako pise v príspevku strapec. 3x do tyzdna by som bola prec na 2 hodiny. 🤣🤣🤣
v tom reel bolo akoze upratuje hracky, este musi varit s muz sa pyta “ co si cely den robila ked polievka nie je uvarena? myslel som ze bude na veceru “
Ono je jasné, že také niečo zabolí. Ono sa ho treba priamo na to opýtať, ako si to teraz predstavuje. Keď chce, aby si cvičila a teda chceš to hlavne ty, tak nech sa stará o to, aby si proste na to mala čas.
To je tvoj chlap... Možno si to vie zrovnať, ze to potrebuje čas, ale do neho hudu kamoši, mater... tie vedia zarypnut, lebo aj do nej rypali, prečo si po desaťročiach neulavit zo zadosťučinením do pribratej nevesty... a kolotoč urazania sa točí dookola...
Mňa spucovala svokrina kamarátka po 2.decku....jeeeeeej ten Jožko si ta dobre chová..... Ešte mi kukala do xichtu, ci ma dosť znevážila, suka stará, urobila to najlepšie ako vedela🐎. Mohla som jej obratom splechnut, ci sa jej syn konečne šťastné oženil do tretice, ci je rada, ze sa jej po 30.tke podarilo otehotnieť v kúpeľoch, po toľkých vyskraboch.♦️
Uisti starého, ze nemienis zotrvať vo veľkosti XXL a urobíš všetko pre návrat figúry ako na svadobnej foto. Ci by ta ten rok ešte mohol nechať na pokoji. Zatiaľ skus neobalovat nervy cukrom, vylúčiť ho a možno sa chudnutie rozbehne aj samé. 🍀🍀🍀

@karolinakr ale ved ja sa jej muza nezastavam, len hovorim ze dovod na rozvod je to totalne hlupy… co povie dietatu: “rozviedla som sa s otcom lebo mi povedal ze som tucna? “ ved to je ako deti na piesku… ked sa jej nepaci ako sa s nou bavi nech mu to povie, ja by som svojmu muzovi hned vysvetlila svoj pohlad, ze som po porode bolo to tazke, som unavena, dieta narocne casom to schudnem… ale koli sebe ( koli muzovi by som to nikdy neurobila ak by som sama nechcela ) a ze si nezelam aby sa so mnou takto bavil.. a aj tak doteraz nevieme co jej vlastne povedal, neboli sme tam …mozno len podpichuje lebo ma strach ze s tym nic nemieni robit… do hlavy mu nevidime