icon

Pomoc pri neplodnosti manžela a obnove intímneho vzťahu

21. mar 2025

Ahojte.Neviem ako mám ďalej fungovať.Snažili sme sa o dieťa sex bol super ale ako manžel zistil,že je nepolodný a dieťa mať nebudeme ochladol.Nechce sex žiadna intimita nepozerá na mňa ako na ženu.Je mi z toho smutno..... Ako ďalej???Ako mu mám pomôcť aby to znova bolo také ako na začiatku????trápi ma to ,že mu neviem pomôcť ale ten sex naozaj chýba

simsalabim
•
21. mar 2025

Tu asi pomoze psychoterapia alebo sexuolog... zrejme sa uz neciti dostatocne muzny, ked vie s istotou, ze je neplodny. A mozno aj riesi, ci to pre teba nebude dovod vztah ukoncit, kedze dieta spolu mat nebudete.

simona1998
•
21. mar 2025

Ako vie , že je neplodny? Čím to ma potvrdené ak môžem ?

autor
•
21. mar 2025

@simona1998 Má to potvrdené od doktorov.

autor
•
21. mar 2025

@simsalabim Ako vie ,že dieťa by som ešte chcela ale akceptujem to ,že to nepôjde a robím všetko aby sa necítil zle ale menejcenný ale nech trošku myslí aj na mňa ...

simona1998
•
21. mar 2025

Viem , že to je niečo čo počuť nechceš , ale ja som bola podľa doktorov tiež neplodná , v každej prepúšťacej správe mám záver NEPLODNOSŤ s ktorou mi nevedia pomôcť , keďže mám opačne otocene vajcovody ktoré sú upchaté , nemám kus z vaječníka , mám zrasty po všetkých orgánoch ktoré mi blokujú plodnosť , neúspešne umelé oplodnenia a po rokoch , teda skoro 6r som ostala prirodzene tehotná 🙈.. paradox , ale verím , ze toto je aj vás prípad , kde bude príroda silnejšia … no úplne ho chápem . Ja som sa tiež cítila menej cenná , cítila som sa zle , že manžel mať deti chce -môže s ja mu ich dať neviem . Proste to mame v hlave a hlavne keď vidíme iných ako majú alebo čakajú svoju rodinky .

autor
•
21. mar 2025

@simona1998 to je krásne a gratulujem 🥰🥰🥰🥰🥰Lenže u nás by sa možno ten zázrak aj stať mohol ale bez sexu tehotná nebudem.Nechce ,nemá chuť je to cele zle .Neviem sa pohnúť neviem mu pomôcť a nechápe ani on mňa ,že som žena a chcem byť príťažlivá a chcená a nie zaspávať s pocitom,že už ho nepriťahujem a som na nič .Čakám ,čakám a zdá sa mi ,že je to ešte horšie.

betulinka1
•
21. mar 2025

Podľa mna mu musis dat istotu, že je to pre teba v poriadku, že nebudete mat deti. Ale sucasne mu nechat priestor na jeho sok. Asi sa s tým trápi. Normálne mu povedz, že aj ked nebudete mat deti, chces poriadny sex a aspon nemusíte riešiť antikoncepciu. Ze nech v tom hlada vyhody. Tak budete cestovat a mat jeden druhého. Poznám kopec takých parov a pekne si žijú. Sucasne poznam aj vela neplodnych, jednou som aj ja. Ostala som tehotná ako 34 ročna. Ale zase na to sa neviaz ako na pravidlo. Skús z neho dostat jeho pocity a nech sam v tej situácii vidi aj výhody.

moonlight1210
•
21. mar 2025

Ako dlho takto ste? Ako dlho to uz vie?

Problem moze byt, ze sa prestal citit ako chlap. Hodnotny chlap.

simsalabim
•
21. mar 2025

@simona1998 aj ja mam znamych - ona nepriechodne vajcovody, on ziadne zive spermie... adoptovali si dve deti a do roka boli tehotni 🙂 Zazraky sa deju, ale priznajme si, iba vynimocne.

lauruska_sumienka
•
21. mar 2025

ako pise betulinka, podpor ho, daj mu istotu, aspon na zaciatku neries ze ti chyba sex ale casom. nech ma priestor aby dokazal prijat ten prvotny sok a nasledne hladajte v tom to pozitivne.
ja som tiez vyfasovala od dr. "krasne vysledky" ze horko tazko bude drobec a revala som na dlazke na chodbe ale moj muz bol tam pri mne, a hned riesil ze mozeme adoptovat. jasne,ze mne v tej chvili to prislo absolutne od veci, ale stale tam so mnou bol a podporoval ma. neriesil vysledky. bol oporou.
teraz sa aj ty zamer na jeho podporu. teraz ta velmi potrebuje

autor
•
21. mar 2025

@moonlight1210 spolu sme 8rokov a manželia 4roky....Kým to nevedel tak bol sex často a ako sa dozvedel tak to išlo dole vodou a aj ide

autor
•
21. mar 2025

@lauruska_sumienka som mu oporou stále ..podporujem ho stojím stále pri ňom ale mohol by trošku chápať aj mňa.Prijala som to ,že sme spolu a sme v Tom obidvaja ,že dieťa nebude ale nechcem aby sme život hodili za hlavu a boli spolu ako kamaráti spolubývajúci...ubíja má to,že ma nechce

karolinakr
•
21. mar 2025

Vincze je neplodny z tych známejších a poriešili to s Adelou - a ako sa smejú !

silvicka247
•
28. mar 2025

je krasne ze pri nom stojis 🍀 aj ja by som stala pri svojom muzovi. Skus sa s nim o tom porozpravat a mozno napr. nejaku terapiu. Povedz ze ho milujes tak ci tak - ved ste si slubilo v dobrom aj zlom tak na co to v takomto pripade zahodit 😉 verim ze to bude dobre.

adamko567
•
9. apr 2026

@anonym_autor rád pomôžem

adamko567
•
13. máj 2026

@anonym_autor Je mi to ľúto ale ja rád by som pomohol napíš mi adamkoopecha@gmail.com