Pomohli by ste panicovi?
Téma na odľahčenie.
Ak by ste dostali ponuku od chlapa, pomerne pekného, atraktívneho, cca 30-ročného, štíhleho, vysokého, veľmi milého a primerane vzdelaného, s tým, že by sa vám priznal, že je panic a potrebuje s tým pomôcť, niečo sa naučiť a získať sebavedomie… išli by ste do toho?
Téma je vymyslená, ale zaujíma ma váš názor. Ďakujem.
@anonym_autor
Tak ale platí známe slov.porekadlo, že na starej <> ,dobre sa cvičí.
Ale k...t sa ničí..🤣🤣🤣
@anonym_0ecdd7 pokiaľ tým nikomu neubližuješ a je to dobrovoľné a dohodnuté z oboch strán, nevidím v tom problém
@anonym_96b120 ja som to asi zle odprezentovala. To nie je nejaka moja zaluba 😀 ale mam pre taku situaciu pochopenie a nie som principialne proti a viem si predstavit samu seba ze za urcitych okolnosti by som s tym nemala problem.
Ale paci sa mi Tvoja poznamka o dobrovolnosti 😀
@anonym_autor ja áno. Ak by ma priťahoval, bola by som slobodná a chránená pred tehotenstvom. By som sa na ňom vyjašila veľmi rada.
@anonym_autor no nie, ani z ľútosti, ani bez vzťahu, ani z kamarátstva, ani zo zúfalstva.. to nie je môj štýl
Nie 😁 a verim tomu, ze tato tema vobec nemusi byt vymyslena, xkrat som takuto kravinu pocula ako navrh. Mne pride vobec divne toto zene navrhnut, ako co z lutosti sa ma s chlapom vyspat? To moze .Aj 20tim zenam potom vykladat.. alebo nejaky mamickovsko ucitelsky pud sa ozve v zene a vrhne sa do toho??? 😂

Mam cez 40. Som stale pomerne atraktivna a v ramci pracovnych aktivit prichadzam do kontaktu aj s mladymi chlapcami 20-25 rokov. Jeden z nich ma geneticku chorobu (nevyzera na to) ale jeho predpokladany vek dozitia je pomerne nizky. Nikdy nebude mat deti. Vela casu travi v nemocniciach. Ale je charizmaticky, vtipny a rozumieme si.
Uz som v minulosti uvazovala nad tym, ze keby sme sli spolu na sluzobku tak sa mu “ponuknem”.
Mame spolu dostatocne otvoreny vztah na to, aby som to s nim mohla odkomunikovat narovinu.
Uplne chapem prispevkom, ktore to odsudzuju, preto radsej pisem anonymne. Aby som mohla byt uplne uprimna.
Uz aj v minulosti som “zaucala” jedneho panica mladsieho odo mna. Inak ma ale pritahuju skor dominantni muzi.
@anonym_0ecdd7 pokiaľ tým nikomu neubližuješ a je to dobrovoľné a dohodnuté z oboch strán, nevidím v tom problém