icon

Pomohli by ste panicovi?

Včera o 12:30

Téma na odľahčenie.
Ak by ste dostali ponuku od chlapa, pomerne pekného, atraktívneho, cca 30-ročného, štíhleho, vysokého, veľmi milého a primerane vzdelaného, s tým, že by sa vám priznal, že je panic a potrebuje s tým pomôcť, niečo sa naučiť a získať sebavedomie… išli by ste do toho?

Téma je vymyslená, ale zaujíma ma váš názor. Ďakujem.

Strana
z2
anonym_bd6549
Včera o 14:14
@pr85

@anonym_autor Svoje panictvo si uchovali do manželstva, ako som to spravil aj ja. Tvoja budúca žena to ocení.

@pr85 nemyslim ze kazda zena v 40ke oceni panica

anonym_bd6549
Včera o 14:15

@anonym_autor ak je taky super, preco s nim nejst do vztahu? Inak si neviem predstavit, preco by som to mala robit…?

januska12323
Včera o 14:20

Keby mi toto niekto navrhol asi by som od smiechu spadla zo stoličky. Keby bol taký milý, vzdelaný a atraktívny ako ho popisuješ nemal by problém zbaliť slečnu na jednu noc niekde na diskotéke.

anonym_a26bb0
Včera o 14:20

A nevadilo by mu, že mám 45? 😛 he he.

Nie, nešla by som do toho ani keby som mala 20. Iba v prípade, že by to bol môj partner. O jednorazovky som nikdy nemala záujem.

anonym_f577f6
Včera o 14:26

@anonym_autor Téma ja vymyslená, ale pre tvoju informáciu som mal v skutočnosti opačný prípad. Bolo to počas vysokej školy. Takže stáva sa aj také niečo.

anonym_a3398e
Včera o 14:34
@cutespider

@anonym_a3398e, poslala by si mu ich na účet, alebo by si zaplatila radšej v hotovosti?

@cutespider dobry vtip 😂

anonym_6dcffd
Včera o 15:08

@anonym_autor ja mám manžela, takže odpoveď je jasná, ale aj keby som nebola vydatá, nič to nemení na veci, ze ja nie som žiadna handra aby som spala s kadekym len tak. Sexovať by sa malo len vo vzťahu kde je láska 😉. A nejaký panic nech si zaplatí šľapku, tá ho zaučí veľmi rýchlo.

moonlight1210
Včera o 15:20
@anonym_autor

@anonym_51e1d6 katolík? preboha? ktorý?

@anonym_autor pr85.
Na svateho katolika, cnostneho tak, ze kvitnu kvety, kadial kraca, je strceny v kazdej teme o sexe. Ziadnu si nenecha ujst.
A hlta ju ako -nastka dark romance.

A uz je aj tu. To bolo iba otazka minut, kedy tuto temu zanucha. 🙂

Taka paradoxna klasika od tychto zboznostou prerastenych muzov. 🙂

moonlight1210
Včera o 15:22

@anonym_autor inak, takehoto muza poznam. Ale ten je pravy opak. Tam je skor otazka, co este neskusal. 🙂

anonym_0134df
Včera o 15:34

Tam bude nejaky háčik 😀 keby bol taký pekný, atraktívny, milý, vzdelaný a neviem aký dokonalý žiadnu takú pomoc by nepotreboval 😉😭 To bude skôr nejaký zúfalý tragéd 😀

anonym_b7e0d6
Včera o 16:10

@anonym_autor pomoct? ja by som si ho rovno nechala.

anonym_0b7636
Včera o 18:36

Áno, ak by mal aj pekný penis primeranej velkosti 😂

wolf_
Včera o 19:18

Nie. Odpudzuje ma už len tá formulácia o akože kvázi pomoci, naučení a bla bla.

ivicatolic
Včera o 20:50

@anonym_autor koľko ponúka v hrubom? 😀😆😀😆

Strana
z2