Pomohli by ste panicovi?
Téma na odľahčenie.
Ak by ste dostali ponuku od chlapa, pomerne pekného, atraktívneho, cca 30-ročného, štíhleho, vysokého, veľmi milého a primerane vzdelaného, s tým, že by sa vám priznal, že je panic a potrebuje s tým pomôcť, niečo sa naučiť a získať sebavedomie… išli by ste do toho?
Téma je vymyslená, ale zaujíma ma váš názor. Ďakujem.
Tak určite je téma vymyslená. 🙄😀 Tunajšie mamičky radi pomáhajú, ale neviem či práve s týmto. 😅
Nie a to na niekoľkých úrovniach… prvá je, že sex mimo vzťahu nie je nič pre mňa, druhá je, že sa nevidím v pozícii dominantnejšej učiteľky a nijak ma táto predstava nevzrušuje, čiže by som si to netúžila a tretia je, že by mu to bolo prd platné, lebo každej žene sa páči niečo iné
veď nech si zaplatí pracovníčku ktorá sa tým živí. tá ho zaučí len taký fukot ...
Tak určite je téma vymyslená. 🙄😀 Tunajšie mamičky radi pomáhajú, ale neviem či práve s týmto. 😅
@jblheart je vymyslená. Pekný, atraktívny, vzdelaný chlap a hlavne psychicky zdravý nikdy v takej situácii nebude. Dávno to bude mať za sebou. Pokiaľ by tam bolo nejaké ALE. Čiže, je nejaký labilný, narušený, nekomunikatívny s diagnózou a podobne, tak to by mohlo by reálne, ale to by druhá strana hneď odmietla, takže zase nereálny prípad.
Tuto temu urcite vymyslal chlap. A podla mna ten katolik.
@anonym_51e1d6 katolík? preboha? ktorý?
@anonym_51e1d6 ale kdeže, dajaká mladá žena, čo ešte nemá "životný prehľad " a rieši chuj.viny.
Nie.
a teraz sa priznaj, je toto tvoja prvá vymyslená téma alebo sa tu činíš častejšie?
a teraz sa priznaj, je toto tvoja prvá vymyslená téma alebo sa tu činíš častejšie?
@anonym_cc3db3 pouzivanie mozgu je u teba bezne ci ojedinele? citaj. (Téma je vymyslená, ale zaujíma ma váš názor.)
Bože koľko opletačiek k jednej odpovedi 😀 ja asi nie, v tomto mojom veku ma neberie pocit toho, že chlap nemá nič za sebou a mám ho učiť čo a ako. Nepríde mi to vzrušujúce ani sexy ani nič. Možno keby mame o 10 rokov obaja menej, tak ok ale teraz už nemám energiu na učenie chlapov kde a ako ženu chytiť
@anonym_autor a to som si myslela, že už na poriadnu chujovinu nikdy nenatrafim🤣 Kriste pane…. Ešte nájsť nejakú trúbu, ktorá rozťahuje nohy každému cez pokec 🤣
@anonym_cc3db3 pouzivanie mozgu je u teba bezne ci ojedinele? citaj. (Téma je vymyslená, ale zaujíma ma váš názor.)
@anonym_autor ty si akože v poriadku? Veď ja čítam, že téma je vymyslená. Ja sa pýtam, či sem dávaš vymyslené diskusie častejšie. Čo je na tejto otázke nepochopiteľné?
@anonym_autor Svoje panictvo si uchovali do manželstva, ako som to spravil aj ja. Tvoja budúca žena to ocení.
@anonym_autor ty si akože v poriadku? Veď ja čítam, že téma je vymyslená. Ja sa pýtam, či sem dávaš vymyslené diskusie častejšie. Čo je na tejto otázke nepochopiteľné?
@anonym_cc3db3 pri kazdej vymyslenej by asi bolo pisane ze je vymyslena keby to tak je, nie?
Inak a neviete co je s unbeholfen? Nie, ze by mi chybal 😃. Ale tiez blbosti popisal...
@anonym_autor to je super baliaca technika ak to funguje 🙂 🙂 🙂... chalanisko to moze skusat kazdy piatok 🙂 🙂
@anonym_51e1d6 ozval sa, tak asi nie
Inak a neviete co je s unbeholfen? Nie, ze by mi chybal 😃. Ale tiez blbosti popisal...
@anonym_51e1d6 Akurát vypisuje teraz do iných diskusií ,ale určite sa tu zastaví keď ti tak chýba 😀
Otázka ako pri všetkom - čo za to? 😂
@anonym_autor myslím, že atraktívny muž, čo za niečo stojí s takým niečím pomoc nepotrebuje… 😉
Zaučiť?na to stačí jedna veta
Každá žena je iná a treba ju vnímať
Co tam viac
A prečo by sa ten pekný, vtipny a milý radšej nesnazil o vzťah a takto na plnú hubu by žiadal nejakú slečnu len o zaučenie ? Aj keby mu šlo len o sex, snáď by nebol tak jednoduchý že by to dal takto najavo. 😂 Nedáva to logiku.
@anonym_51e1d6 žiaľ, je stále tu 🙈 myslím že dokonca práve online keďže píše do iných tém
aké k tomu ešte benefity? to čo si napísala je málo.
Jasne že hej ,kľudne sa môže prísť pozrieť ,keď budeme s mužom sexovat
za 400€
A prečo by sa ten pekný, vtipny a milý radšej nesnazil o vzťah a takto na plnú hubu by žiadal nejakú slečnu len o zaučenie ? Aj keby mu šlo len o sex, snáď by nebol tak jednoduchý že by to dal takto najavo. 😂 Nedáva to logiku.
@ria_sprout jedine, že by bol na chlapcov a chcel by oprobovať aj ženu, či sa náhodou nenapraví.🤣
za 400€
@anonym_a3398e, poslala by si mu ich na účet, alebo by si zaplatila radšej v hotovosti?

@anonym_autor ci pána, to niektoré máte ozaj bujnú fantáziu… jedna incest s bratom, ty pomoc panicovi. Každopádne, nespala by som s niekým bez citov len preto aby som ho naučila sexovať.