icon

Poraďte dobrý vibrátor do 100 eur

5. okt 2022

Ahojte.
S mužom chceme skúsiť hračky, momentalne vibrátor, nemáme skúsenosť... Poraďte nejakú značku s dobrou recenziou, cenová relácia do 100e.
Bez zbytočných komentárov.
Ďakujem 🙂

doriiis
•
5. okt 2022

Velmi individualne...navstivte sexshop a vyberte si osobne.

bessie12
•
5. okt 2022

ako spomina @doriiis je to velmi idividualne. Co vyhovuje mne, tak nemusi tebe.

saxana000
•
5. okt 2022

Ved si chodte spolu vybrat.vacsi mensi maksi tvrdsi vodeodolny hladky hrbaty ruzovy cierny moznosti je vela..

autor
•
5. okt 2022

@saxana000 veď to že nemáme skúsenosť.. až toľko možností??? 🙈😁

doriiis
•
5. okt 2022

Velmi vela moznosti

bessie12
•
5. okt 2022

napis do vyhladavaca "vibratory" a najde ti strasne vela stranok, kde mozes objednat

autor
•
5. okt 2022

@bessie12 veď to že ich je strašne veľa na trhu a človek si nevie vybrať..

bessie12
•
5. okt 2022

vyberaj podla recenzii a potom sa rozhodni

maranta_leuconeura
•
5. okt 2022

Musis vediet ci ho chces pouzivat aj ako dildo alebo cisto ako vibrator. Ak cisto na drazdenie klitorisu tak je za mna top Magic Wand, ale do 100€ to asi nie je, aj ked co som zbezne kukla existuju rozne napodobeniny, ale neviem aka bude kvalita 😉 Ak ho chces aj ako dildo tak dobre zvazit material, aby da dal umyvat (idealne vodotesne a nabijatelne), za mna najprijemnejsi je silikon, velke nie pre obycajny plast. Bud sa vyberies osobne do sexshopu si ohmatat, alebo si postupne nakupis rozne a budes skusat, co sa ti paci. Ja mam tiez z kvanta hraciek oblubenych par a su to urcite ine, ako by si oblubil niekto iny, takze tazko radit.

sissy27
•
5. okt 2022

Satisfyer podľa mňa ešte žiadnu ženu nesklamal 😃
Napríklad tento https://www.kondomshop.sk/eroticke-pomocky-sexs...

svokrinjazykmonika
•
5. okt 2022

Mne sa osvedčila stránka isexshop.sk. Začni s nejakým obyčajným za 20-30€ a uvidíš ako ďalej. Či sa ti páči poriadny macek keď máš v nútri alebo skôr iba niečo na klitoris sústredené. Odporúčam pri sexe s mužom polohu zozadu a ty si drž vibrátor na klitorise a to vybruje všetko aj tebe aj jemu 🙈 spokojnosť na oboch stranách. Pardon za ten opis a úprimnosť ak to niekomu vadilo. Ten môj už v ponuke nemajú ale mám takýto podobný a je s ním teda zábava aj keď je len taký obyčajný.

svokrinjazykmonika
•
5. okt 2022

A nezabudni na lubrikant.

zoe_2
•
5. okt 2022

Satisfyer couple ale vystacis si s nim aj sama

coronaut
•
5. okt 2022

Lovense lush 3

yvoneta
•
5. okt 2022

@sissy27 môžem sa spýtať, ak ho máš aj ty, si s ním spokojná? Tiež by som rada vybrala dobrú hračku 😉

sissy27
•
6. okt 2022

@yvoneta neváhaj 😎 ešte veľmi chvália Lelo Sona, ale ten je cenovo niekde inde a má len jednu funkciu.

joliken
•
18. dec 2024

Sono lelo2

betka90
•
11. jún 2026

@anonym_autor muži sú free