Posteľné radovánky
Čauky, viete poradiť nejake triky ako v posteli manžela dostať do nemeho úžasu? 😄😄 samozrejme ze si sex uzivame obaja a aj skusame kadeco nove len by som ho chcela niecim novym prekvapiť kedze má narodky tak aby na ne nezabudol🤪😜
@sima338 nie, mame už 2 deti a je to realne, zajtra ma narodeniny 😅
do nemého úžasu ho určite dostaneš poznámkou, že je lepší, ako bol včera sused 😂
@elizabet173 jednoznačne 😆😆
@elizabet173 😂😂😂 Práve som sa snažila vymyslieť niečo v podobnom duchu, ale na toto nemám!
@h2 "milujem" takéto témy, veď každý muž má rád niečo iné, každá žena tiež. Písala som tu v inej téme, že niektorú dostane do nemého úžasu posteľ posypaná lupeňmi ruží a sviečky, ja by som sa spýtala, kto poupratuje ten bordel 😎
@elizabet173 Mňa keby doma čakala posteľ posypaná lupeňmi a sviečky, tak by som hneď spozornela, čo je za tým a čo ten môj vyviedol. 😀
Tak ak poznas dobre svojho manzela, tak sama vies co ho vzrusuje a co sa mu paci, bud kreativna. 😉 Vies to je take individualne... Zeny ti tu mozu radit barsco, mozno to pre niektore pary je normalna rutina a mozno pre niekoho chore uchylstvo 😅
@h2 presne 😂😂 hned by som ho podozrievala, ze sa nieco stalo 😂
A mne osobne by to bolo strasne smiesne 😅😅
Veď keď ho chceš potešiť, cca by si mala vedieť, čo má rád, čo ho vzrušuje, poteší a ocení.
@h2 ak by nešlo o manželov, ale o milencov, ani toto nie je zlé
Tak nevieme,aké veci sa páčia tvojmu manželovi..ale môjmu by isto urobilo radosť keby som si obliekla biele čipkované prádlo alebo nejaké negližé, vinecko, občerstvenie.. 69, alebo sa nad neho rozkrocila. Zobudila ho v spánku pri orále, ,,znásilnila,,🙂... No neviem aku predstavu máte vy obaja
@elizabet173 Išla som písať niečo podobné 😅
Mne raz jedna Ruska povedala, že každý muž chce strčiť prst do zadku. Podľa mňa vedela, prečo to hovorí...v ideálnom prípade masáž prostaty, počul som na to len chvály. Ja osobnú skúsenosť zatiaľ nemám, stále na to naberám odvahu... 🙂
Určite ti niekedy aspoň naznačil, čo by rád. Teraz máš možnosť mu to splniť.
@marseillefan Ruska nepoznala všetkých mužov 😉
Nuru masáž 😃
@oblecenie99 je toho viac podobného, aj to, že ho má väčšieho, ako jeho brat, ho môže dostať do extázy 😎
@elizabet173 Tak pri tomto som si spomenula na jeden hrooozne nechutný vtip:
Hovorí sestra bratovi: "V sexe si lepší, ako otec."
Brat: "Viem, aj mama mi to povedala."
😝
tak ak ste uz toho viac vyskusali asi sa nebavime o klasickych obleckoch a nejakych hrackach ci?
ja myslim ze najviac ho prekvapis ak po rokoch mu neodpovies nie. ale povies naopak ano.. bude z toho tak mimo ze odpadne od uzasu.. a tu otazku jednoznacne polozilo dieta.
Autorka, napis mi spravu, ak chces. Poslem Ti vyborny tip na darcek, ktory si zapamata, ale do verejneho fora ho pisat nebudem. 😂
@akrobrab napíš to sem... ja budem mať čoskoro narodeniny, tak nech viem, čo si mám pýtať :D
@marseillefan 😀
@pedropedro co? Ake nie?? Nechapem co tym bolo myslene a uz vobec nie ze to pisalo decko, ked nevies napisat nic rozumne radsej nepiš nič. Normalne som sa pytala. 😉🙂
@marseillefan hmm ta ruska ti asi len chcela strcit prst do zadku 😜 Neni to kazdeho sen, Moj stary by chcel anal a ja na to ze ok ale najprv strcim Ja tebe nieco do zadku.. tak nic 😇 v ramci hesla nerob druhym co nechces aby robili tebe mam pokoj .
Drzú fajku do konca a všetko zjedz,
@palisko to je klasika 😆😆😅

Teraz nevieme, či je to ďalší výmysel pubertiakov alebo reálna žena, čo by rada potešila svojho muža...podľa toho ,,čauky" tipujem skôr tú prvú možnosť.