icon

Posun vzťahu dopredu

kristina_1
27. mar 2023

Ahojte,
s priatelom sme sa trochu "posekali" a ako to byva bolo by dobre to nejako prelomit. Chcela by som ho nejako potesit. Kvety mu do kanclu asi neposlem,,, wellnessovym vikendom to nechcem prehnat, aby si nemyslel, ze si ho "kupujem", darceky to niee. Poradte, dajte tipy ako si udobrujete partnera? Nie nemusim to robit, ale chcem aby vedel, ze je pre mna dolezity.
Nebyvame v spolocnej domacnosti.

Strana
z2
zmrzlinka2021
27. mar 2023

@kristina_1 neudobrujem, som prirodzená a pre môjho muža darom

gejb
27. mar 2023

@zmrzlinka2021 si jej pomohla 🤣🤣

xux
27. mar 2023

Nebolo to ako forma udobrenia, len som muzovi chcela spravit radost. Dala som mu dorucit taku tu ovocnu “kyticu”, velmi ho to potesilo

gejb
27. mar 2023

@kristina_1 neriešila by som to darom, ale skôr by som mu navrhla nejakú aktivitu ktorá jeho baví, alebo napísala spravu ci so mnou pôjde do kina/na rande....Dary mi prídu take zúfalé a chlapi, teda aspoň ten môj, by skôr ocenil iniciatívu ako niečo "hmotne"

kristina_1
autor
27. mar 2023

ved preto som napisala ze nechcem mu nic kupovat, ani nejde o nejake udobrovanie, skor by som mu chcela dat tak prirodzene najavo ze mi na nom zalezi.

deti95060810
27. mar 2023

hm.. si iniciatívna... ja by som sa ani nepohla - nech sa snaží on...
aby si na to nezvykol chlapec...

h2
27. mar 2023

@kristina_1 A urobila si chybu ty? Pohádali ste sa kvôli tebe? On nemá žiadnu chybu? Ak je to tak, tak sa mu proste ospravedlň a vydiskutujte si to. Ak je chyba na oboch stranách, prípadne dokonca na jeho viac, tak mu určite žiadne darčeky na udobrenie nekupuj! On ti asi tiež neposlal kyticu do práce, alebo neobjednal wellness víkend.

kiwi3
27. mar 2023

ovocna kytica nie je darcek? uprimne by som sa ospravedlnila, ak by to bola moja chyba a niekam by som ho zavolala. kino/vecera a pod. fakt mi tie darceky pridu take nevhodne, zvlast ak to robi zena

kristina_1
autor
Autor odpoveď zmazal
katkine_terapie
27. mar 2023

@kristina_1 A preco chces spravit nieco, co bezne nerobis?

kristina_1
autor
Autor odpoveď zmazal
kristina_1
autor
Autor odpoveď zmazal
maryetta
27. mar 2023

@kristina_1 ak je to o tom ze potesit tak napr nieco vynimocne navarit? Nejaku chutovku?
Laska okrem ineho ide cez zaludok 🙈

kristina_1
autor
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
27. mar 2023

@deti95060810 Prečo by nemohla byť aj žena iniciatívna?? Co keď je ona príčinou tej hádky??
Inak ženy.... vždy spucujete chlapa, že sa nesnaží a nič nerobí, že si nechce získať lásku ženy ...
Prečo to nemôže byť občas aj naopak? Veď aj ženy sa musia snažiť o iskru vo vzťahu. A keď si je vedomá svojej chyby, myslím si, že je to veľmi rozumné od nej, že to chce takto riešiť a dobrou večerou a ešte lepším sexom určite nič nepokazí.😁

kristina_1
autor
Autor odpoveď zmazal
h2
27. mar 2023

@stanulienkat Nejde o snahu pracovať na vzťahu. Autorka chce niečo na udobrenie, pritom ja sa neviem zbaviť pocitu, že sa pohádali a on sa teraz s ňou nebaví, ju to psychicky deptá a chce to ukončiť nejakým veľkým gestom. Ak sa mýlim, tak sa ospravedlňujem, autorka sa stále nevyjadrila k tej hádke. Teraz síce píše, že o hádku nejde, ale predtým písala, že sa pohádali a chce to prelomiť, čiže jednoznačne sú ešte stále pohádaní. 🤷🏻‍♀️

kristina_1
autor
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
27. mar 2023

@h2 aj to, že si človek vie priznať chybu-aj to je pracovanie na vzťahu, aj urobenie prvého kroku ku komunikácii je pracovanie na vzťahu. Od chlapov chceme aj nemožné, chceme, aby sa nám muži stále pchali do zadku... Veď aj my musíme na tom vzťahu pracovať, urobit prvy krok. Pre mna je to zrele rozhodnutie. Práveže si myslím, že keby bolo viac žien takých rozumných ako autorka, tak by neboli rozchody za každú blbosť.

h2
27. mar 2023

@stanulienkat Preto stále čakám na info o tej hádke. Podľa mňa, komunikácia a priznanie si viny by malo byť prvé. Iniciatívne gestá by som si nechala na potom, keď búrka prehrmí.

h2
27. mar 2023

@stanulienkat Pardón, tak info o hádke tu už je, idem čítať.

kristina_1
autor
Autor odpoveď zmazal
kristina_1
autor
Autor odpoveď zmazal
dharmasanata
27. mar 2023

Myslím, že stačí povedať prepáč.. aj keď, myslím že by sa ti mal ospravedlniť aj on pretože si na tebe "vyhonil" po zabíjačke svoje ego. Preto by som vôbec neriešila darčeky a pchanie sa mu do zadku 🙂

kristina_1
autor
Autor odpoveď zmazal
h2
27. mar 2023

@kristina_1 On robil pre vás niečo, s čím si nesúhlasila a ešte ti vynadal, že si lenivá a nezapojila si sa do toho, ako si on predstavoval? A povedal to preto aby ti ublížil, hoci vie, že to tak nie je? Navyše prešiel odvtedy už mesiac a ešte stále je to medzi vami? A ty si chceš udobrovať jeho?! Aby bol taký dobrý a už sa na teba nehneval, že si bola taká lenivá na akcii, o ktorú si nestála, s ktorou si nesúhlasila a ktorú on urobil "pre vás" proti tvojej vôli? No minimálne ten wellness by si mala kúpiť, aby už sa na teba teda nehneval. Veľa šťastia do budúceho života.

januska12323
27. mar 2023

Po mesiaci ste si to ešte nevyjasnili? To žiadny darček nespraví, zavolaj ho na večeru a porozprávajte sa. Takú hlúposť si hádam nebudete vyčítať do konca života.

jahodka17
Odpoveď bola odstránená
kristina_1
autor
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
27. mar 2023

@jahodka17 😅

Strana
z2