Posun vzťahu dopredu
Ahojte,
s priatelom sme sa trochu "posekali" a ako to byva bolo by dobre to nejako prelomit. Chcela by som ho nejako potesit. Kvety mu do kanclu asi neposlem,,, wellnessovym vikendom to nechcem prehnat, aby si nemyslel, ze si ho "kupujem", darceky to niee. Poradte, dajte tipy ako si udobrujete partnera? Nie nemusim to robit, ale chcem aby vedel, ze je pre mna dolezity.
Nebyvame v spolocnej domacnosti.
Nemáte to vyriešené keď sa potrebuješ udobrovat.
@kristina_1 dobre jedlo a nasledne dobry sex. Muzi su jednoduchi.
Mňa tiež zaujalo, že všetky nápady sú pre teba samozrejmosťou 😁 najmä výborná večera uvarená v pohodlí domova 🙂 keď spolu ani nebývate...
@kristina_1
@karolinakr aha keď to bolo myslene ako vtip tak beriem svoju otázku späť
@kristina_1 Teba čaká ťažký život... Ja osobne tu vidím svietiace red flegs na kilometre. A nie, tato celá situácia a a to ako ti to predložil, že je to "pre vás". Je choré, choré a opäť choré. Vedel tvoj názor a ešte ti vynadal aká si... Výborný základ do budúcnosti. To, že ti on kupuje kvety atď, vôbec nie je nič načom by som staviala.
@kristina_1 "Údajne" si ty zlyhávala. To ti povedal on. A ty sa teraz ako blbka snažíš, aby si bola preňho dosť dobrá. Nikdy nebudeš! Fuj, nechcela by som takého chlapa. A nie ešte ho chcieť potešiť a budovať vzťah.
@kristina_1 Teraz som si klikla na tvoj profil, ty máš 37 rokov?! Preboha, dospelá zrelá žena. Načo ti je toto? Myslela som, že máš tak maximálne 20! 😯
si dokonala obeť manipulatora..nelez mu do zadku udobrovanim, si zena preboha.
@kristina_1 Ty si už fakt mimo. Áno každý je nejakým spôsobom manipulativny, ale toto cele je dosť zbytočný vzťah, neviem čo viac dodať. Tiež som myslela, že máš 20.
@kristina_1 Kup mu klobaskovy veniec kolo krku 🙂 Alebo drevenu dosticku a nozik, ak z tej zabijacky ma klobasky 🙂
@kristina_1 Previaž sa červenou mašľou a dopraj mu výborný sex a hlavne ho vychváľ do nebies aký je úžasný 🤦
Nepochopím toto 🤔
Kup mu pecene prasiatko...
Podla opisu situacie by ho to mohlo potesit.
Ale ci to bude nejaky posun, tak to teda neviem...
Trosku sa to tu odklonilo od povodnej temy. Alebo zeny to ozaj kasleme na svojich muzov ktorych lubime a okrem standard servisu nikto nerobi nic naviac? Ani obcas? 2x v roku? Nerypem. Iba sa pytam. Netvrdim ze ja sa udem pretrhnut ale obcas sa mi podari manzela potesit. Zboznuje veterniky tak mu obcas kupim dva kedze sam si len tak nekupi. A taka klasika ze mu uvarim alebo upeciem nieco podla jeho gusta aj ked ja to velmi nemusim. No a u chlapov klasika sex. To je rana na istotu asi u vsetkych. Daj di dake oblecko ktore by on odcenil alebo nieco podobne. Ved ty uz vies. 😊
Nieco co ma rad, pripadne napriklad nejaku speci bonbonieru, jahody v cokolade alebo listky do kina, nieco kde proste mozete ten vztah utuzit 🙂
Kaslem na neho. Za mesiac sa nevie odfucat, nech sa fuci dalej ale bezo mna.

@kristina_1 cudna az bizarna situacia. Naco naliehal aby si sla na akciu ktora Ti je proti voli? Sama by som sa zabijacky nikdy nezucastnila; a natlak s tym ze "to robi pre nas" by mi bol vyslovene proti srsti