icon

Potrebujem radu vo vzťahu

27. máj 2022

Ahojte. Možno potrebujem radu, možno pochopenie, povzbudenie, nakopnúť. Mam priateľa, s ktorým spolu žijeme už 6 rokov. Nie je to zlý chlap no ma svoje negatívne stránky, ktoré sa dajú vydržať. Druhého sa mi nechce hľadať, lebo mam strach ze si nájdem ešte horšieho. Príde domov z práce, vždy je ticho iba ak ja mu poviem sama ako som sa mala alebo sa ho opýtam ako sa mal on v práci a co nového. Nechce sa rozprávať, iba odpovie a to je všetko. Uz som si zvykla. Len ja som človek ukecany a potrebujem sa stále rozprávať, vyrozprávať sa aj vyzalovat. Proste mam problém, nemám bohužiaľ s kým. Jemu môžem všetko hovoriť, len on v ruke mobil a akoby som to hovorila stene, žiadna reakcia. Niekedy zavolám mame, no s nou tiež sa nedá veľmi pokecat, tiež je tichá. Kamošku takú nemám čo by som bola s nou v dennom kontakte, žeby mi bola oporou. Niekedy sa fakt nemám s kým rozprávať a som preto nešťastná. Co mam podľa Vás robiť? Pokúšam sa s tým žiť, no nejde to nejako.

Strana
z2
autor
29. máj 2022

@katkine_terapie len zo začiatku ma chlap o ženu záujem

katkine_terapie
29. máj 2022

Autorka: Zaujem o partnera/partnerku by mal byt nielen na zaciatku, ale pretrvavat pocas celeho vztahu. Aj v dlhorocnom vztahu musi ten zaujem byt, malo by nas zaujimat npr. aky den partner mal, spravit si cas na rozpravanie sa, zdielat svoje nazory s partnerom atd. Ako sa da udrziavat dobry vztah, ak ma vlastne partner ako osoba ani nezaujima?

Strana
z2