icon

Rešpekt a intimita vo vzťahu. Som zmätená, potrebujem radu.

1. okt 2026

Ahojte, potrebovala by som sa vyrozprávať a zároveň počuť vaše názory, lebo už som z toho dosť zmätená.

Som vo vzťahu s priateľom, máme spolu aj dosť častý sexuálny život ,takže nejde o to, že by sme to nemali alebo že by mu to chýbalo. Skôr ide o situácie, keď sa ja necítim dobre.

Momentálne som chorá . Kašlem ,soplíma ešte aj horúčky mam – som slabá, unavená a nemám chuť na sex. Normálne som mu to povedala, že dnes to nejde, že sa necítim dobre. Skúsila som mu aj povedať, že ho viem uspokojiť iným spôsobom (rukou), ale aj tak trval na tom, že chce klasický sex a že sa mám otočiť a podobne.

Mne to v tej chvíli nebolo vôbec príjemné, lebo som mala pocit, že sa vôbec neberie ohľad na to, ako sa cítim. Keď som povedala, že na to nemám chuť, tak sa urazil a začal hovoriť veci typu, že či ma ist za inou si ……

Takéto reakcie ma dosť zraňujú, lebo mám pocit, že keď raz poviem nie, tak je zle a začne sa hádať alebo sa urazí. Ako už viac krat sa takto stalo ale ked to je opačne a on povie nie tak ja to musím rešpektovať . Toto sa mi nepáči že ja voči nemu musím mať rešpekt ale on si môže robit čo chce .Ja potom neviem, či robím niečo zle, alebo či je normálne, že partner takto reaguje.

Zároveň ma trápi aj to, že mám pocit, že sa viac zaujíma o iné ženy (napríklad si ich obzerá aj predo mnou viac krat ) a ano nato mame oči aby sme pozerali , ale nie tak že dobre že si chrbticu nezlomi tak sa až otočí,a niekedy mám pocit, že už vo vzťahu nie som pre neho tak dôležitá, skôr ako keby si na mňa „zvykol“.

Bojím sa aj budúcnosti – napríklad keby som bola tehotná alebo mala zdravotný problém a nemohla mať sex dlhšie, či by to rešpektoval, lebo som sa ho opýtala na toto a on povedal že nevie čo by robil či by to vydržal . To ma moc nepotešilo 🙂 .
Mam pocit že si ma dosť neváži . Pri tom robim to čo môžem aby cítil ze je milovaný . Starám sa o neho , varím , pečiem , upratujem , periem , a som tu furt preňho . Furt ho vypočujem , poradím mu ale on ? Ked mu poviem ze daco ma trápi a rozplačem sa tak mi povie že furt revem a že či chcem aby mi volal psychiatriu . Už ma to nebaví niekedy lebo občas sa cítim ako keby všetko čo robim je len zle , nikdy mu nič nie je dobre .

Neviem, či to preháňam a som precitlivená, alebo či je problém v tom, že sa moje hranice nerešpektujú. Budem rada za úprimné názory, ako to vidíte vy.

Ďakujem. 💝💝💝💝

Strana
z2
anonym_f8e66e
•
1. okt 2026

neprehanas, je to necitlive hovado, nema k tebe ziadny respekt, zalezi mu len na nom samom, buducnost by som si s nim radsej neplanovala
skus si to precitat tak, ako keby sa to tykalo tvojej kamosky/sestry, isto by si nechcela, aby zostali s takym blbcom

anonym_331728
•
1. okt 2026

Nie, neprehanas. Je to sebecky exemplar bez ucty a respektu k tebe a tvojim pocitom. Lepsie to s nim nebude, tak sa podla toho zariad. A cim skor, skor ako ostanes tehotna a uz nebude lahko odchadzat.

sissy27
•
1. okt 2026

@anonym_autor to prečo si s takým debilom? Ty mu poskytuješ full servis a on že absolútne nič nedáva späť a ešte ťa bude vydierať, že pôjde za inou... no aj dvere by som mu podržala, nech už vypadne a nevracia sa.

anonym_57d947
•
1. okt 2026

Tvoj partner ťa emočne vydiera a manipuluje. Otvor oči. Zrejme nemáš dostatok sebaúcty. Ja by som v takom vzťahu neostávala. Utekaj.

jblheart
•
1. okt 2026

Podľa opisu si našla sebca čo ťa má na to čo on potrebuje. Keď potrebuješ niečo ty alebo sa nedá mu vyhovieť tak je hneď problém. Ešte tebe vykričí tvoju neschopnosť. Tvoje hranice nie že sa nerešpektujú, ale sú mu úplne ukradnuté. Ak s ním v budúcnosti plánuješ dieťa tak zrejme počítaj s tým že celá domácnosť aj starostlivosť padne na teba... taktiež aj prípadná nevera z jeho strany bude nejako tvoja vina... dôvod si už nájde.

anonym_b233eb
•
1. okt 2026

@anonym_autor 🤣 chce ísť za inou? Tak choď, bež, keď nájdeš takú hlupaňu, ako som ja, aj veci ti pobalim🤣 hlavne, aby riť nastavila, keď ma milostivy chuť, a čo, že má teploty, veď to nevadí, pokiaľ máš funkčnu " onú", tak kde je problém.
Ja by som mu povedala, že od dnes sú iné pravidlá a sex je vtedy, len keď ty budeš chcieť, druhé pravidlo je, že domáce práce bude vykonávať partner ( teda on) až do odvolania.
No, a je to, ty ho vlastne nevyhadzuješ, on sa vyprace sám, lebo " spotrebič" je nefunkčným.

anonym_2b9baa
•
1. okt 2026

Jedna vec je, ze su takyto niektori chlapi, ok.. ale ze su zeny, ktore maju pocit, ze je toto normalne?? To nepochopim nikdy..

anonym_237d2c
•
1. okt 2026

Ach, tieto sluzticky bez kuska sabavedomia a hrdosti...

anonym_4c1f37
•
1. okt 2026

@anonym_autor normálny muz nechce mať full servis v ničom. Skus niekedy neuvarit, neupratat a neupiect len tak. Uvidíš ešte viac jeho pravú tvár. Normálny muz pochopi preco sex nemôže byť a pochopi i to niekedy preco zena nemá chuť stat pri hrncoch alebo chodiť s handričkou v rukách.

anonym_60a619
•
1. okt 2026

Pre takého partnera by som mala len jedno odporúčanie: Choď za inou a už sa nevracaj!

crazy_cat_lady
•
1. okt 2026

Ani som to nedocitala.., obycajne hovado.. kopni ho do riti a nech si ide za inymi..🤦

anonym_0c315b
•
1. okt 2026

Nevie, čo by robil, či by to vydržal? Takže on sa ani nesnaží tvrdiť, že by ťa nepodviedol v prípade, že by si čakala jeho dieťa a nemohla mať sex (ja som napr. mala placentu nižšie ako bežne a bolo nám odporučené neriskovať, takže 7 mesiacov bez klas. styku) a ty sa pýtaš či nepreháňaš? Nemá ťa za nič. Alebo ako bolo povedané vyššie, si len nástroj na uspokojovanie jeho potrieb. Nič viac.

anonym_dae8cf
•
1. okt 2026

pises pekne, skoro bez chyb, az to nesedi - ak niekto takto pekne pise a vie to vsetko pomenovat ako z prirucky, nemoze byt tak hlupy, aby takehoto chuja miloval, nemoze
tak teda hlasujem za zmenu redaktorky

autor
•
1. okt 2026
@anonym_237d2c

Ach, tieto sluzticky bez kuska sabavedomia a hrdosti...

@anonym_237d2c Nie, ja nie som žiadna slúžka. Ak to tak vyznelo, tak som to asi zle napísala. Áno, robím väčšinu domácich prác, ale bývam v jeho dome a momentálne som bez práce (prepúšťanie), takže finančne sa do domácnosti neviem zapojiť, preto to kompenzujem tým, že varím a starám sa o domácnosť – a úprimne, mne to ani nerobí problém, lebo ma bavi piecť aj varit tu ide o jeho disrespekt 😂.
. Ide mi skôr o rešpekt a o to, ako sa ku mne správa, hlavne v bežných situáciách aj pri intimite. V poslednej dobe je to iné a som z toho zmätená.

Sme spolu už roky a doteraz to bolo v pohode, preto som chcela počuť názor iných, či to len preháňam alebo je to fakt divné.

A hlavne aj preto som to sem napísala, lebo doteraz v minulosti, keď som mala frajerov, tak neboli veľa . A plus nebola som s bývalými tak dlho ako stymto .nikdy s tým nebol problém a nikdy som nezažila od muža také správanie. Je to pre mňa prvýkrát, takže som nevedela, či je to normálne alebo nie, preto som chcela počuť pohľad aj od iných ľudí . 😄

anonym_a619f9
•
1. okt 2026

Ste spolu uz roky? Fuuu.
Velmi sa cudujem. Clovek nezacne byt "zrazu debilny a bezcharakterny". Ak si co i len trochu uvazujuca, musis sama vediet, ze to NIE JE NORMALNE.

Zodpovedz si otazku. Ak je ten vztah objektivne takyto ako si popisala, preco si vlastne s nim? Zo zvyku? Zo zufalstva, bojis sa, ze budes sama bez frajera? Alebo Ta zivi? Respektive nemas vyriesenu bytovu otazku bez neho?
Pretoze naozaj neviem aky iny by bol dovod. A "lubim ho" je naozaj blby dovod v takomto ne-vztahu bez respektu, aby sa tymto ohanala jedna dospela, realne zmyslajuca a aspon priemerne mudra zena.

Edit: tak potom uz chapem. Nemas pracu, nemas byvanie, tak Ti "staci" aj takyto frajer. Nieco mi hovori, ze sa nepohnes od neho, ale kiezby som sa zmylila.

autor
•
1. okt 2026
@anonym_dae8cf

pises pekne, skoro bez chyb, az to nesedi - ak niekto takto pekne pise a vie to vsetko pomenovat ako z prirucky, nemoze byt tak hlupy, aby takehoto chuja miloval, nemoze
tak teda hlasujem za zmenu redaktorky

@anonym_dae8cf Ďakujem za kompliment 🥰 práve preto som to aj sem napísala, lebo nemám veľmi kamarátky, s ktorými by som sa o tom mohla porozprávať a vypovedať sa🥲
Je to pre mňa prvý taký vážny a dlhý vzťah, preto mi niektoré veci prídu divné a neviem, či je to normálne alebo nie …….Aj som rozmýšľala nad tým, že by som odišla, ale momentálne nemám príjem, ani rodinu a ani kam ísť, takže je to pre mňa dosť komplikovaná situácia . A zas ako bezdomovec nechcem skončiť 😂😂

minesasubu
•
1. okt 2026

za mňa po tejto tvojej odpovedí na názor že si služka obhajuješ jeho čo je znakom zmanipulovaného správania vo vzťahu dokonca je to aj Narcis podľa toho čo si napísala takže za mňa nech ti tu čokoľvek napíšeme vždy budeš obhajovať jeho a vztah aký mate
nieje to normálne ,vo vzťahu to takto nemá fungovať
to že povedal čo mu nedáš pojde inde určite si ho začala ešte lutovať a že si ty na vine a ked ťa podvedie ( čo podla mňa je otazka času ak to nieje už ) tiež to zvali na teba
a to že nemaš kam isť je tiež pekná dalšia skladačky do mozaiky
manipulativny vztah

anonym_0c315b
•
1. okt 2026
@anonym_autor

@anonym_237d2c Nie, ja nie som žiadna slúžka. Ak to tak vyznelo, tak som to asi zle napísala. Áno, robím väčšinu domácich prác, ale bývam v jeho dome a momentálne som bez práce (prepúšťanie), takže finančne sa do domácnosti neviem zapojiť, preto to kompenzujem tým, že varím a starám sa o domácnosť – a úprimne, mne to ani nerobí problém, lebo ma bavi piecť aj varit tu ide o jeho disrespekt 😂.
. Ide mi skôr o rešpekt a o to, ako sa ku mne správa, hlavne v bežných situáciách aj pri intimite. V poslednej dobe je to iné a som z toho zmätená.

Sme spolu už roky a doteraz to bolo v pohode, preto som chcela počuť názor iných, či to len preháňam alebo je to fakt divné.

A hlavne aj preto som to sem napísala, lebo doteraz v minulosti, keď som mala frajerov, tak neboli veľa . A plus nebola som s bývalými tak dlho ako stymto .nikdy s tým nebol problém a nikdy som nezažila od muža také správanie. Je to pre mňa prvýkrát, takže som nevedela, či je to normálne alebo nie, preto som chcela počuť pohľad aj od iných ľudí . 😄

@anonym_autor Bývam uňho a som teraz bez práce, finančne sa zapojiť neviem - klasický spúšťač, odhadzuje masku, lebo si na ňom závislá. Doteraz sa aspoň pretvaroval, teraz mu to už je jedno. Prosím, chráň sa, aby si s ním teraz neotehotnela, lebo až vtedy začne skutočné peklo.

bielasovicka
•
1. okt 2026

@anonym_autor šak to je debil. Co ešte pri ňom robíš?

januska12323
•
1. okt 2026

@anonym_autor načo si s ním? Nemáš kde bývať? Pošli ho doprdele, začni si vážiť samu seba a ďalšiemu neslúž ako slúžka ale buď partnerka.

billy_jean
•
1. okt 2026

Prosím urob pre mňa niekoľko vecí. Nájdi si robotu, niekde aj s bývaním. Alebo choď do zdieľaného bytu s niekým. Odíď od neho skôr, ako bude neskoro. Začni si vážiť samú seba. Ak potrebuješ pomôcť, vyrozprávať sa a podporiť - som tu. Nezotrvávaj v tomto vzťahu a hlavne sa chráň pred otehotnením. Držím prsty ❤.

anonym_48c078
•
1. okt 2026

@anonym_autor egocentricky sebec, ty si pre neho len matrac. Tvoje potreby alebo potešenie su mu ukradnuté. Rýchlo sa pozbieraj a odíd od neho. Ver, ze nechces život s takýmto chlapom, pre seba ani pre tvoje deti keby ste ich niekedy mali...

anonym_b233eb
•
1. okt 2026
@minesasubu

za mňa po tejto tvojej odpovedí na názor že si služka obhajuješ jeho čo je znakom zmanipulovaného správania vo vzťahu dokonca je to aj Narcis podľa toho čo si napísala takže za mňa nech ti tu čokoľvek napíšeme vždy budeš obhajovať jeho a vztah aký mate
nieje to normálne ,vo vzťahu to takto nemá fungovať
to že povedal čo mu nedáš pojde inde určite si ho začala ešte lutovať a že si ty na vine a ked ťa podvedie ( čo podla mňa je otazka času ak to nieje už ) tiež to zvali na teba
a to že nemaš kam isť je tiež pekná dalšia skladačky do mozaiky
manipulativny vztah

@minesasubu pripájam sa k názoru, že sa jedná o manipulátora, narcistu. Skôr, ako sa budeš zapletať ďalej a ďalej naštuduj si videá od Dvořaka, na YouTube Spoznej svého psychopata, alebo Evolúcie vzťahu. Ale obávam sa, že pri svojom nastavení ti to ešte nebude celkom " kapčať". Nebudeš tomu veriť. Ale v zásade sa jedná o manipulátora. Závisí len na tebe, ako s touto info naložíš, či to s ním budeš víťazoslávne ťahať k sobášu a dieťaťu a potom po pár rokoch na psychiatriu s igelitkou, bez dieťaťa samozrejme, alebo sa spamätať a dáš mu bye, bye.

anonym_a9681e
•
1. okt 2026

@anonym_autor toto všetko sa začalo diať až teraz,keď si bez roboty?

marci9
•
1. okt 2026

Staráš sa o neho, varíš, pečieš, upratuješ, perieš...A nepreháňaš to trochu? To ťa baví robiť mu slúžku? Čo robí on pre teba? Len raz by mi partner povedal, či má ísť za inou. Ono chlapi vedia, ktorej to môžu povedať a ktorej nie.

emili162
•
1. okt 2026

nevazi si ta, lebo nemas robotu a nemas kde byvat....to je cele

anonym_237d2c
•
1. okt 2026
@emili162

nevazi si ta, lebo nemas robotu a nemas kde byvat....to je cele

@emili162 Presne tak. Moze ju drzat v sachu pohrozenim vystahovania, vie, ze aj tak nema kam a za co ist. Toto su presne ti, co sa vyfarbia, ked je zena na MD. U tohto sa to zhodou okolnosti prejavilo uz teraz. Co je lepsie, lebo lahsie sa odchadza samej, ako s dietatom.

anonym_3f11a7
•
1. okt 2026

Za mňa keď sa bojíš už teraz že či ti neodíde za inou al nebude sex po pôrode ani nad tým s ním neuvažuj a ber nohy na ramena. Isto že mňa by niekto donútil kebyže som chorá, keď sa nepáči môže ísť.

anonym_bfbc79
•
1. okt 2026

Je to blb. Mate deti? Kolko mas rokov? Dufam, ze v domacnosti ma aj on povinnosti a nerobis mu fullservice.

domkakvet
•
1. okt 2026

@anonym_autor rychlo si hladaj pracu a byvanie, lebo toto moze skoncit velmi zle.

Strana
z2