icon

Požiadali by ste partnera o masáž počas menštruácie?

28. nov 2025

Ahojte mali by sme dnes s priateľom stráviť spoločný večer. Požiadal si o masáž a o také rozmaznávanie. Ja mám menštruáciu takže nejak veľa od neho chcieť nebudem. Ale napadlo mi ze som čítala o takej tantra masáži pomalej zmyselnej o masáži prsníkov.. Kde si žena dovolí vnímať každý dotyk uvoľní sa vypne odpočinie, ale hanbím sa ho o to požiadať. S tým ze nič iné nechcem kvôli menštruácii. Je otvorený hocičomu ale vyslovene si o niečo požiadať konkrétne mam stud.

Strana
z2
anonym_c4e14f
28. nov 2025
@anonym_autor

@antonka on raz proste mal sprostu poznámku a neviem to dostať z hlavy a odvtedy s nim popravde ani nespím resp sa tomu úspešne vyhýbam a trápi ma to už 2 týždne, spomínal ze chce masáž on je statny 120kg chlap, nie je tlsty ale je vysoký a široký taka stavba tela a chcel masáž mu hovorím ze nemám taky stisk aby som mu rozmasirovala bolestivé miesta a ze nech zájde za odborníkom veď na to sú.., a on hneď ci by sa mi páčilo aby ho masírovala nejaká prsnatá masérka. Dotklo sa ma ze vôbec uvažuje takýmto smerom, ja mam prsia malé on túži podľa všetkého po úplne inej žene, keď toto ma v hlave bohvie načo aj mysli pri sexe asi mu holt dostatočná nie som, preto sa cítim trápne ho požiadať o masáž aj keď neviem kto iný by mi takú masáž mal urobiť ak nie partner nakoľko nechcem len klasicku masáž chrbta aby som išla k maserke. Strašne ma to cele serie už veľmi dlho skúšala som kadečo aj knihy aj prijať sama seba no nejde to, veľmi uvažujem nechať ho nech si hľadá šťastie inde keď túži po iných ženách

@anonym_autor aha, tak to mas podla mna fakt problem - v hlave... toto bola podla mna radoby vtipna poznamka mienena milo... ze chce radsej teba a nie nejaku cudziu zensku a otocil to, ze ci by sa ti pacilo, ze ho bude masirovat taka... v tom nebolo ze vobec nic zle. Zle by bolo, keby si ho ty chcela masirovat a o by ti odvrkol, ze to radsej pojde k maserovi... to by bolo drsne...

hytal
28. nov 2025

Ak ste partneri, nemalo by ti byť nič hlúpe. Mňa už prekvapilo, že pri sexe musíš mať dačo oblečené....dievča, popracuj na svojom sebavedomí. Keby si sa mu nepáčila aká si, asi by s tebou nebol, či? Moja kolegyňa má váhu vari cez 100 kg a vždy vie povedať že " i veľká ric vie chlapa očaric". Málo žien má dokonalú postavu, pokiaľ sa neživíš ako modelka, buď v pohode.

mikadooo
28. nov 2025

@anonym_autor a nechceš mu to napísať? Štandardne je v takejto situácii (hanbím sa) jednoduchšie napísať to, ako priamo povedať 🤷. A k tej jeho poznámke, nemyslím si, že chce prsaté, chcel len, aby si ho pomasírovala ty a neposielala za masérkou. Prsatú asi spomenul, aby vzbudil žiarlivosť, nie komplexy. Holt asi si neuvedomil, čo jedna jeho poznámka u teba spôsobí.

madeincssr
28. nov 2025

@anonym_autor ale ved atmosfera, sero, sviecky, vone, nejaky masazny olejcek a viem, ze ma tu mnohe sprdnu, ale trosku nejakeho lahodneho drinku na uvolnenie sa, odhanbenie... Zo zaciatku si na sebe nieco lahucke, prijemne, lahko odstranitelne kludne nechaj a neskor sa uvidi...

huxy
30. nov 2025

Mne udrelo do očí to, že chcel od teba masáž a ty si ho odmietla. Určite vie, že nie si schopná dať profesionálnu masáž, ale napadlo ťa vôbec, že sa ho to mohlo dotknúť? A možno aj preto povedal tú blbú poznámku. Chcel masáž od teba, nie od prsnatej ženy, a ty si povedala nie 🤷🏼‍♀️

karolinakr
30. nov 2025

tak chod na zvàčšenie prs, ked ta to tak trápi, a ste spolu rok a pol a bojiš sa, že sa mu nepáčiš?.prečo by s tebou teda bol ? a ked si mu o citlivych bodoch hovorila a on ich ignoruje, tak chyt jeho ruku a veď ju ...
no a ked sa s nim rozideš a budeš mat druheho, zas sa budeš hanbiť?
vieš ako sa hovori, kto sa hanbi, ma prazdne gamby

dadis
30. nov 2025

Joj dievca, skus sa mat rada a tu masaz si normslne vypytaj..

autor
2. dec 2025
@karolinakr

tak chod na zvàčšenie prs, ked ta to tak trápi, a ste spolu rok a pol a bojiš sa, že sa mu nepáčiš?.prečo by s tebou teda bol ? a ked si mu o citlivych bodoch hovorila a on ich ignoruje, tak chyt jeho ruku a veď ju ...
no a ked sa s nim rozideš a budeš mat druheho, zas sa budeš hanbiť?
vieš ako sa hovori, kto sa hanbi, ma prazdne gamby

@karolinakr rizika sú veľké to mi za to nestojí. 😪 Aj keď som uvažovala už miliónkrát. Pri prvom som sa nehanbila vôbec. Neriešila som to ani on neriešil vôbec nič. Ľúbili sme sa takí akí sme boli. Lenže tuná viem aké ženy mal predo mnou tak neviem ci ho ja vzrušujem keď som úplne iný typ

karolinakr
2. dec 2025
@anonym_autor

@karolinakr rizika sú veľké to mi za to nestojí. 😪 Aj keď som uvažovala už miliónkrát. Pri prvom som sa nehanbila vôbec. Neriešila som to ani on neriešil vôbec nič. Ľúbili sme sa takí akí sme boli. Lenže tuná viem aké ženy mal predo mnou tak neviem ci ho ja vzrušujem keď som úplne iný typ

@anonym_autor rok a pol je dosť, keby ťa nechcel, ver tomu, že sa pretvarovať nebude. sama si to zhoršuješ..on je nejaky extra krasavec, že maš komplexy pri ňom? vieš, tie baby po silikonoch - hrozne im stupne sebavedomie,..ty sa musiš rozhodnuť- chceš veľké prsia tak niečo pre to urob, alebo si nechaj malé a potom ich prijmi..to nemá význam sa hanbiť a kompenzovať si to tým, že hocikedy ho uspokojíš 😀

Strana
z2