icon

Prečo ma bývalá vnímala ako sexuálneho Boha?

jano99
Včera o 21:38

Môj príbeh sa začal veľmi jednoducho - Pokec.
A potom začalo niečo, o čom môže väčšina žien len snívať.
Sexuálna fantázia sa stala skutočnosť a ona prežívala stratosferické orgazmy.
Nikdy nechápala ako je niečo také možné a prečo práve ona mala to šťastie, že sa napila z kalichu poznania.
Otázka:
Môže zato genetika, alebo je to nejaký dar, že som bol pre ňu sexuálny Boh?

Strana
z4
anonym_6a6f6b
Včera o 21:42

evidentne tvoja ex mala na to iný názor. Prečo to ty nevieš pochopiť? Nechceš pripustiť fakty a namýšľaš si niečo iné

martinmmartin
Včera o 21:42

Druhu stranu si vypocut by pomohlo (hlavne tebe)

anonym_6a6f6b
Včera o 21:44

a ten pojem "sexualny Boh" si zaviedol ty? Alebo to tvrdila tvoja ex? Lebo to čo si ty myslíš môže byť daleko od pravdy

anonym_89aec8
Včera o 21:45

@jano99 jano, tabletku si dnes nevynechal?

anonym_933ae6
Včera o 21:50
@anonym_89aec8

@jano99 jano, tabletku si dnes nevynechal?

@anonym_89aec8 Alebo si dal nejaký kvalitný matroš navyše 😁 .Aj vo svojej predošlej téme by mohol rozdávať vrecúška na vracanie pre čítajúcich.

anonym_39c86b
Včera o 21:54

naozaj nema 50rocny muz nic lepsie na praci ako pisat na kona taketo hluposti?

anonym_125268
Včera o 21:55

"Svini sa len o kukurici sniva"😂😂😂

kocuris
Včera o 22:32

Éj, Jano, Jano... 🙂

anonym_60a468
Včera o 23:40

asi az taka nadsena nebola

anonym_ccb1bf
Dnes o 00:23

Jany, co tu vypisuješ po internetoch sprostosci. A já som tej Margite neverila, že ty si o rozum prišeu. Terazky vidzím, že mňeua právdu.

anonym_1bf2ce
Dnes o 03:44

@jano99 a nechcela ti to podpisat ci v com je problem?

anonym_dbccd7
Dnes o 04:06

Tvoj príbeh sa začal veľmi zle - na pokeci. A skončil veľmi zle, klamala ti. Čo mi ženy neurobíme pre muža, aby sa cítil dobre. Môj ex si dodnes myslí, že ma dokázal urobiť 3x za sebou. A nedokázal ma urobiť ani raz. Ale nechcela som mu kaziť radosť.

anonym_228c4d
Dnes o 04:15

chemia.. sadli ste si.. ja som mala tiez takeho.. 6 rokov nas drzal pri sebe sex, ostatne bola katasrofa.. po rokoch aom stretla zenu, ktora s nim tiez spala.. a povedala, ze pre nu to bola extrem nuda - nesadli si. Kazda mame svojho sexualneho Boha.. co s toho ked je to inak obmedzeny debil???

marca12
Dnes o 04:26

Sexualny Boh si bol len pre nu alebo si dopriaval bozske orgazmy aj inym zenam popri nej?

anonym_48517a
Dnes o 04:32

@jano99 ty máš teda gule, tvrdiť o sebe,že si sexualny Boh. Zatiaľ to vyzerá,že si to myslíš len ty.

ikuska27
Dnes o 05:12

Miesto chválenia seba samého by si sa mal asi zamerať na niečo iné...a nechápem načo má potrebu zrelý muž toto vypisovať na koníka 🤦....môjho muža by toto v živote nenapadlo 🤦

anonym_6fc0db
Dnes o 05:42

sexualny boh Jano 😀😀🤦‍♀️

anonym_125268
Dnes o 05:52
@anonym_6fc0db

sexualny boh Jano 😀😀🤦‍♀️

@anonym_6fc0db uz ma urcite plnu schranku sprav😂😂😂

anonym_7ccab1
Dnes o 05:55

Nič si z toho nerob Janko.Mýliť sa je ľudské.

anonym_19d89b
Dnes o 05:57

Pri tvojich myšlienkových pochodoch, čítala som aj predošlé diskusie, sa vôbec nečudujem, že si v 50-tke sám. Ani deti si zo žiadnou ženou nerob, trpeli by ste všetci. To nezdravé sebavedomie, nadradenosť a nenávisť k ženám je očividná. Skús si sadnúť k psychológovi, budeš mať profil osobnosti aj na papieri. A ver mi, budeš čumieť, čo sa tam o tebe bude písať.

demodun
Dnes o 05:57
@anonym_1bf2ce

@jano99 a nechcela ti to podpisat ci v com je problem?

@anonym_1bf2ce nie, potom sa zobudil 😃

katkazatka
Dnes o 06:00

Kua...hned rano prva tema a štím od smiechu...

ria_sprout
Dnes o 06:08
@ikuska27

Miesto chválenia seba samého by si sa mal asi zamerať na niečo iné...a nechápem načo má potrebu zrelý muž toto vypisovať na koníka 🤦....môjho muža by toto v živote nenapadlo 🤦

@ikuska27 ibazeby nebol zrelý 😅

romiada
Dnes o 06:14
@katkazatka

Kua...hned rano prva tema a štím od smiechu...

@katkazatka detto. Otvorim koňa a na ňom Jano - sexualny boh 😂

anonym_fc1e8e
Dnes o 06:23

Lebo takého k***ta v živote ešte nevidela.

romiada
Dnes o 06:23

@jano99 konečne si zmenil v profile obrazok na muža. A ten citat dole je úchvatný. Ty si sem došiel robit prieskum reakcii na Teba?

anonym_7e1b56
Dnes o 06:28

A preco je uz byvala? Neviem si predstavit, ze by sa nejaka zena dokazala vzdat sexualneho boha. Jedine, ze to jeho bozstvo bolo na nom jedine co vobec stalo za pozornost, ak vobec, inac to bol uplny hnup.

simsalabim
Dnes o 06:29

@jano99 zas genetika? U teba za vsetko moze genetika?

anonym_7db56f
Dnes o 06:32

Ja sa nečudujem, že si stary mladenec.
Jeden vo vnútri zakomplexovaný chlap si, aj keď navonok sa snažíš ukázať, že máš ego, nie,je to len maska
Chudák, čo si prišiel medzi mamičky ego mastit a dúfať, že nejaká zufalka sa na teba ulakomi
Chod naspäť na Pokec, tam patríš.

mandzula
Dnes o 06:38

Presne ako som pisala v teme o citani medzi riadkami. Vsetci aj bez neho vieme, ze nie si naporiadku.

Strana
z4