icon

Prečo ma bývalá vnímala ako sexuálneho Boha?

jano99
9. máj 2026

Môj príbeh sa začal veľmi jednoducho - Pokec.
A potom začalo niečo, o čom môže väčšina žien len snívať.
Sexuálna fantázia sa stala skutočnosť a ona prežívala stratosferické orgazmy.
Nikdy nechápala ako je niečo také možné a prečo práve ona mala to šťastie, že sa napila z kalichu poznania.
Otázka:
Môže zato genetika, alebo je to nejaký dar, že som bol pre ňu sexuálny Boh?

anonym_71e3f8
Včera o 09:13

Aj ja som dnes mala sen so sexuálnym bohom ale ty si to nebol 🤣🤣

svetlonos
Včera o 09:16
@billy_jean

@jano99 my sa len pýtame, že prečo?

@anonym_228c4d
@billy_jean
Lebo je to egohonič, v reálnom živote ho každá pošle kade ľahšie, prípadne hodí ignor. A tu sa hrá na poloboha. Aspom tu si môže písať čo chce a nikto to číta. No v reálnom živote ho má každý úplne na slané. A tak sa tu janko prišiel vytŕčať a mušlí si, ako to tu dáva na pána.
A nie, ani frustrovaná stará dievka ani nezáujem mužov u mňa nehrozí. A sexuálny Boh? Mala som až dvoch takých 😁 aké nemali ego ako vesmír - ako ty. Ani také blbé keci. A v nijakom prípade by sa v 50 nesuplu na mk aby sa samy seba potvrdzovali, ako sú geroi. Obaja by to skonštatovali ako - malý penis ale ego nekonečné velkeee.
Veď si tu kľudne mohol hviezdiť radšej fajn chkapskymi názormi ako tu zopár fajn mužov. Ale nie, ty tu zo seba urobíš korunovačného šaša ale hráš to na urážanie žien. Veď už sa preber, vek na to máš!

demodun
Včera o 09:31
@svetlonos

@anonym_228c4d
@billy_jean
Lebo je to egohonič, v reálnom živote ho každá pošle kade ľahšie, prípadne hodí ignor. A tu sa hrá na poloboha. Aspom tu si môže písať čo chce a nikto to číta. No v reálnom živote ho má každý úplne na slané. A tak sa tu janko prišiel vytŕčať a mušlí si, ako to tu dáva na pána.
A nie, ani frustrovaná stará dievka ani nezáujem mužov u mňa nehrozí. A sexuálny Boh? Mala som až dvoch takých 😁 aké nemali ego ako vesmír - ako ty. Ani také blbé keci. A v nijakom prípade by sa v 50 nesuplu na mk aby sa samy seba potvrdzovali, ako sú geroi. Obaja by to skonštatovali ako - malý penis ale ego nekonečné velkeee.
Veď si tu kľudne mohol hviezdiť radšej fajn chkapskymi názormi ako tu zopár fajn mužov. Ale nie, ty tu zo seba urobíš korunovačného šaša ale hráš to na urážanie žien. Veď už sa preber, vek na to máš!

@svetlonos inak fakt, veľmi tu chýbajú muži s ktorými sa dá normálne komunikovať. A dajú normálny komentár, taký z mužského pohľadu. Takých je tu málo.
Ale chápem aj , že nie všetkých to tu baví,.lebo niekedy schytaju výsmech už len preto, že sú muži.
Decká aj muž už OK, pre liečení?

januska12323
Včera o 09:49

Men are not lonely enough.

svetlonos
Včera o 09:59
@demodun

@svetlonos inak fakt, veľmi tu chýbajú muži s ktorými sa dá normálne komunikovať. A dajú normálny komentár, taký z mužského pohľadu. Takých je tu málo.
Ale chápem aj , že nie všetkých to tu baví,.lebo niekedy schytaju výsmech už len preto, že sú muži.
Decká aj muž už OK, pre liečení?

@demodun
Vieš čo ani nie. Malý bol 4 dní ok a zase majú kašeľ a nádchu, ja som tiež niečo chytila. Aby nuda nebola 😁 a zajtra oslava so 16 Demi a rodičmi, juhuu 🫣
Ale dúfam aspom, že koncom mája to už bude ok 🙂
A hej, tých pohodakov tu je málo. Tundra je napríklad úplne v pohode, aj slovakoboy a pribudli tu akýsi noví, tak uvidíme . Ale toto prskajyce individum je čistý des.

simona20201309
Včera o 10:15
@anonym_1850dc

@simona20201309 prečítaj si jeho ostatné témy a zistíš,čo je zač

@anonym_1850dc asi ma nezaujíma, nemam cas studovat ho 🙂
Verím ti

anonym_7e1b56
Včera o 10:17
@jano99

@billy_jean Napíšte Vy všetci adminovi......že ma tu nechcete.....a vybavené 😉

@jano99 nie, prosim, neodchadzaj. Citat ta je velmi obohacujuce. Ty si nazorny priklad chlapa, ktoremu sa kazda zena, ma vyhabat na daleko. Tvoje diskusie na MK su v konecnom dosledku prinosne. Kazdy jedna, ktora tvoje vylevy cita si uvedomi, aka bola prezierava ked si nevybrala podobny pripad ako si ty a v tom momente si zacne viac vazit svojho muza, ktory sice ma aj chyby, aj ju niekedy nastve ale v konecnom dosledku nie je blb

demodun
Včera o 11:01
@svetlonos

@demodun
Vieš čo ani nie. Malý bol 4 dní ok a zase majú kašeľ a nádchu, ja som tiež niečo chytila. Aby nuda nebola 😁 a zajtra oslava so 16 Demi a rodičmi, juhuu 🫣
Ale dúfam aspom, že koncom mája to už bude ok 🙂
A hej, tých pohodakov tu je málo. Tundra je napríklad úplne v pohode, aj slovakoboy a pribudli tu akýsi noví, tak uvidíme . Ale toto prskajyce individum je čistý des.

@svetlonos fú, tak príjemnú oslavu.
My sme na tom podobne, sme v nemocnici na pozorovaní. Dúfam, že zajtra nás už pustia domov.
Súhlas, Tundra, Slovakboy aj Hefo a ešte zopár ich tu úplne v pohode.

anonym_e0d336
Včera o 12:45

@jano99 ja dúfam, že sexuálny Boh obstastnuje a orgazmicky ukája co najviac žien, nielen jednu 😂😅

anonym_933ae6
Včera o 12:49
@anonym_e0d336

@jano99 ja dúfam, že sexuálny Boh obstastnuje a orgazmicky ukája co najviac žien, nielen jednu 😂😅

@anonym_e0d336 Koĺko zúfalých na Pokeci nájde, toĺko obšťastní tipujem. Sedliackym rozumom prišiel na to,že na MK je viac žien,ako na Pokeci a tam už je to obohratá platňa, tak rozhadzuje siete aj tu.Zatiaĺ mu to ide výborne.

jano99
autor
Včera o 14:44
@anonym_7e1b56

@jano99 nie, prosim, neodchadzaj. Citat ta je velmi obohacujuce. Ty si nazorny priklad chlapa, ktoremu sa kazda zena, ma vyhabat na daleko. Tvoje diskusie na MK su v konecnom dosledku prinosne. Kazdy jedna, ktora tvoje vylevy cita si uvedomi, aka bola prezierava ked si nevybrala podobny pripad ako si ty a v tom momente si zacne viac vazit svojho muza, ktory sice ma aj chyby, aj ju niekedy nastve ale v konecnom dosledku nie je blb

@anonym_7e1b56 Bolo by veľmi zaujímavé vedieť hodnotu tvojho IQ......bude to tesne nad 85 asi.....😉

letfenixa
Včera o 15:13

@jano99 okrem toho, že píšeš ako blbec, ma ešte irituju tie bodky všade.

anonym_6a6f6b
Včera o 15:21

jano99, mohol by si nam opísať, ako by si si želal, aby sa čo malo zmeniť v tvojom živote, aby si bol spokojný?
Hlavne píš o sebe, nie o iných osobách, ktoré tu poväčšinou urážaš

demodun
Včera o 15:21
@letfenixa

@jano99 okrem toho, že píšeš ako blbec, ma ešte irituju tie bodky všade.

@letfenixa to bude nejaký motýľ Emanuel bodkovaný 🦋🤔 A už po nás začal aj žmurkať , ak mu teda nepadlo niečo do oka 😃

anonym_9f7594
Včera o 15:30

@jano99 Ty si dobrý falus😝

anonym_7e1b56
Včera o 16:15
@jano99

@anonym_7e1b56 Bolo by veľmi zaujímavé vedieť hodnotu tvojho IQ......bude to tesne nad 85 asi.....😉

@jano99 😂

letfenixa
Včera o 16:54

Teraz mi napadlo, čo ak myslela asexualny a ty si zle počul?

anonym_b215e6
Včera o 16:58

A prečo už nie je s tebou, keď si bol taký dokonalý? rozhodla sa dopriať tvoje božstvo inej?

jano99
autor
Včera o 17:08
@anonym_6a6f6b

jano99, mohol by si nam opísať, ako by si si želal, aby sa čo malo zmeniť v tvojom živote, aby si bol spokojný?
Hlavne píš o sebe, nie o iných osobách, ktoré tu poväčšinou urážaš

@anonym_6a6f6b Neviem, čo presne by ťa zaujímalo...... Momentálne nemám možnosť si niekoho hľadať, nakoľko som v zahraničí.....Ak sa vrátim na Slovensku, tak potom si niekoho budem hľadať......a to že som momentálne sám nepociťujem ako nejaký problém....😉

anonym_1850dc
Včera o 17:13
@jano99

@jano99 ty si o sebe myslíš,že máš najmenej 140

jano99
autor
Včera o 17:15
@jano99

@anonym_6a6f6b Neviem, čo presne by ťa zaujímalo...... Momentálne nemám možnosť si niekoho hľadať, nakoľko som v zahraničí.....Ak sa vrátim na Slovensku, tak potom si niekoho budem hľadať......a to že som momentálne sám nepociťujem ako nejaký problém....😉

@jano99 A ohľad komentárov, ktoré som doteraz dostal........nikdy som sa k tomu nevyjadroval......k ženám som sa nikdy zle nesprával, práve naopak......no väčšina žien tu na Mi má potrebu riešiť čokoľvek, len nie tému, ktorú som zverejnil.....

jano99
autor
Včera o 17:24
@jano99

@jano99 A ohľad komentárov, ktoré som doteraz dostal........nikdy som sa k tomu nevyjadroval......k ženám som sa nikdy zle nesprával, práve naopak......no väčšina žien tu na Mi má potrebu riešiť čokoľvek, len nie tému, ktorú som zverejnil.....

@jano99 Nato aby som sa nejakým spôsobom odprezentoval, nepotrebujem nejaké internetové diskusné fórum........a ten psychológ, ktorý mi robil môj psychologický profil, by mal vrátiť svoj diplom, lebo tie drísty, ktoré o mne popísal boli maximálne trápne a úbohé......a ak taký človek aj vykonáva prax......tak sú to zbytočne vyhodené peniaze a aj čas......pre jeho klientov samozrejme 😉

tundra
Včera o 17:24
@jano99

@jano99 hovori sa:"Vtaka poznas po peri a cloveka po reci".
V realnom zivote,mi pride prirovnanie,ked maly chlapec zoberie palicku a zacne stuchat zo zvedavosti,do osieho hniezda a nasledne ho osy dostipu.Cuduje sa,preco ho dostipali.
On je mlady a neskuseny.
Ty sa tu nemiestne vyjadrujes na adresu diskutujucich a cudujes sa ich reakciam.
Ty,vsak nie si chlapec,ale dospely muz a mal by si mat,aspon zaklady, slusneho spravania.

puklica13
Včera o 18:17

@jano99 beriem🍿
😂😂😂

zanka777
Včera o 18:27

Mne celá táto tvoja téma príde že ty si sa napil ale z celkom ineeeeeeeho kalicha 😂

anonym_7e1b56
Včera o 18:33
@jano99

@jano99 Nato aby som sa nejakým spôsobom odprezentoval, nepotrebujem nejaké internetové diskusné fórum........a ten psychológ, ktorý mi robil môj psychologický profil, by mal vrátiť svoj diplom, lebo tie drísty, ktoré o mne popísal boli maximálne trápne a úbohé......a ak taký človek aj vykonáva prax......tak sú to zbytočne vyhodené peniaze a aj čas......pre jeho klientov samozrejme 😉

@jano99 ty uz sam so sebou debatis. To mavas casto? Daj pozor aby si sa sam so sebou nepohadal

demodun
Včera o 18:36
@tundra

@jano99 hovori sa:"Vtaka poznas po peri a cloveka po reci".
V realnom zivote,mi pride prirovnanie,ked maly chlapec zoberie palicku a zacne stuchat zo zvedavosti,do osieho hniezda a nasledne ho osy dostipu.Cuduje sa,preco ho dostipali.
On je mlady a neskuseny.
Ty sa tu nemiestne vyjadrujes na adresu diskutujucich a cudujes sa ich reakciam.
Ty,vsak nie si chlapec,ale dospely muz a mal by si mat,aspon zaklady, slusneho spravania.

@tundra hm, asi čakal, že sa po prvej téme rozbliká obalocka. Asi prišlo málo sukr. správ, keď tak pritvrdil 😁

anonym_35ca54
Včera o 18:45

@jano99 ach Janko Janko, co z toho mas? Je ti lepsie, ked dourážaš ženy? No tak daj este nieco, nech sa ti lepsie spi 🙂

anonym_e95eca
Včera o 18:48
@anonym_dbccd7

Tvoj príbeh sa začal veľmi zle - na pokeci. A skončil veľmi zle, klamala ti. Čo mi ženy neurobíme pre muža, aby sa cítil dobre. Môj ex si dodnes myslí, že ma dokázal urobiť 3x za sebou. A nedokázal ma urobiť ani raz. Ale nechcela som mu kaziť radosť.

@anonym_dbccd7 už chápem, prečo ma môj o 11 rokov mladší kamarát s výhodami (35 ročný) presviedčal, že KAZDA jeho ex , a vraj ich bolo veeela 😅 sa VZDY urobila. A keďže ja orgazmus nikdy nepredstieram, nevedel pochopiť, prečo mňa neurobil. A veľmi sa urazil keď som mu prezradila tajomstvo, že velmi veľa žien orgazmus predstiera a ja som prvá ktorá mu to prezradila 😂

svetlonos
Včera o 18:53
@demodun

@svetlonos fú, tak príjemnú oslavu.
My sme na tom podobne, sme v nemocnici na pozorovaní. Dúfam, že zajtra nás už pustia domov.
Súhlas, Tundra, Slovakboy aj Hefo a ešte zopár ich tu úplne v pohode.

@demodun
Jemine a vam coze je, keď si dávate "wellnes" v nemocnici? Nech ste rýchlo v poriadku vám prajem 🩷. Ďakujem, to nejak zajtra uhráme 😁 musíme. Ale malý je nadšený, teší sa už. No čo pre tých trpaslíkov neurobíme 🙂.