Prečo majú muži tendenciu podvádzať partnerky?
Preco maju muzi taku tendenciu podviest svoju partnerku? Viem o tolkych pripadoch, a este viac ma zaraza, ze tie zeny su krasne, mudre, schopne, ti muzi by mohli byt radi, ze ich maju. Mam kamaratku, ma vztah 7 rokov, minuly rok ju jej priatel podviedol s 18 rocnym dievcatom. Bez dovodu, teda on to odovodnil tak ze kedze kamaratka prave robila rigoroznu skusku tak sa citil ze ho prestala lubit. Zato on ledva dokoncil maturitu. Pracovala som v jednej firme, kde mal majitel sexualne narazky ku kazdej jednej ktora tam pracovala, aj sa pokusal o dotyky, bol to jeden tucny, nie prilis pohladny, nepritazlivy muz. Mal uz manzelku, ktora tam obcas chodila, bola to jedna krasna zena, par krat sme spolu sedeli na kave, aj velmi mudra a mila. Neviem si predstavit aky dovod ma jej muz davat navrhy inym zenam a pozyvat ich na hotel. Uz uplny vrchol je moja suseda, je detska lekarka, jej muz tiez lekar. V septembri rodila, mala rizikove tehotenstvo aj komplikovany porod a v oktobri zistila, ze jej muz si zacal este pred letom s nejakou novinarkou, zo dna na den sa vyparil, s nou ani nekomunikuje len posiela peniaze detom. Ako mozu byt muzi taketo svine? Ja nechapem. Tiez ma uz podviedli, a je to jeden z najhorsich pocitov, ale nerozumiem preco maju tendenciu toto robit. Ja som nikdy nikoho nepodviedla, ani mi to nenapadlo. Preco sa toto deje? Ze maju zenu, s ktorou by mohli byt spokojni, no aj tak nahanaju ine?
@pralinka25 Neovládam. Ale čosi mi našepkáva, že ty áno! Že mám pravdu?
@morpheuss ty si myslíš,že tento prejav maca a urazania tu žien,že sú možno negramotne alebo nedávajú pozor na gramatiku,robí z nich sliepky či hlúpe? A z teba nejakého chrumkavého?
Ak súdiš podľa "písmeniek", berieš všetko doslovne,tak si zoberieme osobne aj tvojej písmenká :
Ak máš potrebu opichať vsekto,čo sa hýbe,chudata kravy ,ovce kone, ktoré po ceste stretneš.Mozno aj nejaké sam máš aby si sa vyventiloval. Boh vie,kde svoj penis strkas...
A s nejakými vedeckými štúdiami si môžeš akurát tak zadnú časť vystret
Ak sú to také tie štúdie, ktoré čítas,že v jeden deň je mlieko zdravé,a na druhý deň z neho dostaneš rakovinu,tak sa nečudujem že si divne smrncnuty ...
A urobila som ti radosť,pekne rataj aj mne gramatické chyby,ak ti pomôže zakryť to,že si totálny hlupák....
@thirstymonk Pozorovanie okolia. 😁
Ale ty asi tiež nemáš žiadne štatistiky a štúdie k tvrdeniu, že muži nepodvádzajú o nič viac, než ženy.
@morpheuss ty musis byt doslova zlatym gralom pre zeny.
@morpheuss juuj ale takto ja by som chcela zit ze po sexe samicka zozere samca ,skor kym samcek zozere samicke nervy👌 to by bola paradaa
Americkí vedci zistili, že ....čím väčšie ego,tým menšie šance na podvod 🤭😁.
@morpheuss žvásty, blbosti a primitívne výhovorky.
Džemík si otvaram sama, na to chlapa nepotrebujem. Chlapa potrebujem na podporu, pochopenie, priateľstvo a vernosť, ak ma s čímkolvek z tohoto problém, nech sa páči, nech ide... Poznam nejedného muža, čo nikdy nepodviedol. Preco asi? Asi má moralne hodnoty a zmysel života niekde inde ako takí neverníci
@liliputka2131 niektori su moc kaloricky. To si dam radsej zmrzlinu 😝
@pralinka25 urobis vymenu ty susedom maso z hovada a oni tebe domace vajicka 😄
@liliputka2131 vidis dobry napad.
@liliputka2131 Z chlapa máš aj vajíčka. 😂
@h2 no hej urobis mozzarellu 😄
@h2 @liliputka2131 🤢🤮😀
@h2 No to nemám. Tiež mi zostáva len pozorovanie okolia :D
@thirstymonk Vidíš, ale ty si chlap, čiže tebe tu morpheuss nebude posielať trápne obrázky, určené blbým ženám na Modrom koníku. Hoci presne tak isto žiadnu vedeckú štúdiu nemáš.
@h2 To ma mrzí, že sa k vám takto správa, bohužiaľ to zo svojej pozície internetového písalka neviem nijako ovplyvniť :D
Nič sa nedá robiť, budeme si musieť počkať, kým "americkí vedci zistia"... a oni to určite zistia. Oni totiž všetko zistia :D
@h2 prvé, čo som našiel na google:
https://www.psychologytoday.com/intl/blog/loves...
- Men were more likely than women to engage in sexual infidelity, and to do so more than once.
- Women were more likely to have emotional affairs, and with someone their primary partner knows.
Popros trojjazyčnú kolegyňu, ona ti preloží ❤
@thirstymonk 😃 Ále, to ťa vôbec nemusí mrzieť, ja ho mám úplne na háku. Už aj horší tu boli a s plačom odišli. 😁
@morpheuss ja mám taký pocit,že ty tu asi nie si až tak "nový" 😜.
@zuzanita1609 Jasné, že nie je. Vedela som, že skôr, či neskôr sa vráti.
@h2 to ego sa nedá zamaskovať 😁
@zuzanita1609 tiež máš ten pocit? veru, toto určite nie je nováčik
lebo chcú skúšať ďalšie a ďalšie. princip lovu a rozšírenia svojho semena na co najviac samic. Zákon prírody. Už to tu bolo spomenuté iks krát.
@zuzanita1609 baby, dostaňte ma do obrazu 😁kto je to 🫣
@lentilka78 jej otravný ex, čo jej už roky nedá pokoj len preto, že ho pred rokmi odmietla
@lentilka78 no chlap s veľkým egom , ktorý nemal problém tu na ženy písať urážlivo a nakoniec sa lúčil ako ukrivdeny chlapec, ktorého sme len nechápali 🤭.

@thirstymonk Ženy na modrykonik.sk: