Prečo mi klame?

21. dec 2022

Ahojte 🙂,
Už som tu písala diskusiu z názvom "Mám veriť svojej intuícii", kde som opisovala, že mi "nevonia" správanie bývalého partnera, ktorý sa chce vrátiť.
Tento stav stále pretrváva, kontakt udržuje tak nejak umelo, občas napíše pre udržanie. Ale necítim nič srdečné. Dokonca mi povedal, že Whatsapp mu neprijíma kontakty a správy. Včera som mu napísala na ten Whatsapp, správa prišla normálne, aj odpovedal, že iba v pondelok mu to začalo fungovať. Nepísala som mu z vtierania sa, ale aby som sa uistila vo svojom ďalšom podozrení. Samozrejme viem, že je to klamstvo.
Prečo to ten človek robí, klame, vodí niekoho za nos a dáva falošné nádeje. Čo z toho má ? Mám sa niečoho obávať ? Úprimne - čakám podraz a ranu pod pás.

autor
21. dec 2022

Môže mať nejakú chorobu ? Napr. patologické klamstvo ?

ninka297
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dadis
21. dec 2022

Preco si nepkracovala v tej diskusii?

autor
21. dec 2022

@ninka297 Čo myslíš tým, ako vážne ?

dadis
21. dec 2022

Ved v tej diskusii ti radili to ukoncit a pytas sa znova na to iste..nie, podla mna v tomn nie je ziadna patologia, len mu nie si vzacna. Asi sa mu trochu "spravilo smutno", mal sexualne suchoty, tak skusil, ci mu das..lasku a osudovost za tym nehladaj..

autor
21. dec 2022

@dadis Hej, máš pravdu, mohla som. Ale tu som to chcela opísať, že som ho pristihla pri skutku toho klamania. Bo mne to príde divné, že keď sa ozvem, tak zrovna len včera si "spojazdnil" Whatsapp.

viestta
21. dec 2022

Vies preco to robi? Preco dava falosne nadeje? Lebo ty na tie falosne nadeje cela natesena cakas. Keby si bola "za vodou" mohol by vypisovat kolko chce, odignorovala by si to. Ale ty stale cakas, ze mu nieco spadlo na hlavu, stal sa zazrak a on sa zmenil a potom zazvonia zvony a vy budete stastny bezproblemovy par. Preto mu furt vypisujes, preto ho donekonecna kontaktujes, sledujes, analyzujes co pise aj vtedy ked nepise tak analyzujes.
Toto dobre neskoci, ale tak ti treba. Si nepoucitelna, doplacas na svoju hlupost. Ale sama si si vybrala

autor
21. dec 2022

@viestta No máš pravdu, presne, ako opisuješ. Čo myslíš tým, že to dobre neskončí ?

veronikaszabova
21. dec 2022

A aky mas dovod s nim byt? Nechapem...

autor
21. dec 2022

@viestta Ja som mu to povedala jasne. Buď bude ku mne úprimný, alebo to necháme tak. Hneď na začiatku som mu to povedala. Ale on teraz už viem, že omotával.

viestta
21. dec 2022

Ty sa mu furt budes vtietat a on s tebou furt bude zametat. Ale tebe to vobec nebude vadit, ty sa mu budes vtierat zas. Donekonecna.

autor
21. dec 2022

@viestta Ale prečo ma nezablokuje ?

autor
21. dec 2022

@veronikaszabova Mám ho rada

zmrzlinka2021
21. dec 2022

Ja sa ta spytam takto - preco ho riesis? Byvaleho frajera?
Preco ho nevypustis z hlavy?

veronikaszabova
21. dec 2022

Mas ho rada a on si z teba robi len srandu... Hmmm, troska hrdosti zeno!!

lily14
21. dec 2022

Lebo mu to hladká ego

autor
21. dec 2022

@veronikaszabova A mala som o ňom vyššiu mienku, akú si v skutočnosti zaslúżil.

jan510
21. dec 2022

To je typ co ti povie co chces a 100x ta okrem toho oklame s kludom anglicana. Proste lebo je klamar. Ludia su kadejaki ber to ako fakt a neospravedlnuj ho sama pred sebou. Treba pozerat na skutky. Toxicki partneri v tomto maju problem, nakecaju kadeco ale vzdy ostava len pri slovach

lindous
21. dec 2022

Keď ho necháš vo svojej minulosti, kam bývalý jednoducho patrí, tak nepríde žiadna rana pod pás... nemyslím si, že to robí so zámerom ti vyslovene ublížiť, len neberie ohľad na tvoje pocity, nudí sa a ty mu príjemne vyplníš čas, keď nemá čo lepšie na robote... ubližuješ si sama...očividne mu neveríš, nemáš z toho dobrý pocit, tak načo? načo sa v tom vrtáť? načo mínať čas a energiu? načo zostávať zaseknutá na mieste v niečom nefunknčom, čomu ani sama neveríš?

veronikaszabova
21. dec 2022

Komu niet rady, tomu niet pomoci... Este milionkrat mu odpusti a mozno ti aj kostolne zvony zazvonia

viestta
21. dec 2022

a preco ho nezablokujes ty?

54tinka54
21. dec 2022

Čakáš podraz a ranu pod pás a napriek tomu ho riešiš? To sama seba chceš dobrovoľne trýzniť? Tak keď vieš že ťa od neho nič dobré nečaká tak sa na neho vykašli!

ckocka
21. dec 2022

Len sa ho drž, lebo problém budeš mať aj inde. Ten problém si totiž ty.

autor
21. dec 2022

@viestta lebo som naivná a verím, že ľudia sa menia

sella38
21. dec 2022

@viestta a o dva roky zalozi temu, ze nevie kam ist s rocnym dietatom, ze muz je debil, a bud bude tvrdit,ze taky nebol alebo verila, ze sa zmeni. Komu niet rady, tomu niet pomoci.

sella38
21. dec 2022

no, vid komentar nad tym mojim...

madla60
21. dec 2022

Namotas sa znova, aj on akože, potom mu niečo nebude vyhovovať, tak Ťa poníži, urazí a ešte aj poohovara aká si. On potrebuje nad Tebou zvíťaziť, že on Ťa nechal.

viestta
21. dec 2022

@sella38 jasne, ze to tak dopadne, Bude o neho bojovat, bojovat, a bojovat. Lebo vobec nevadi, ze je c.hu-j, ale ona ho MILUJE!!! Toto uz nie je naivita, toto je ukazkovy pripad hluposti. No ale co uz my? My s tym nic nespravime, pisat je zbytocne, pretoze ona si tak ci tak ide svoje.

cimage
21. dec 2022

Ak ste sa rozisli, tak naco sa kontaktujete? Ja som ani raz nepisala, nesledovala svojich byvalych. Aj tak sa ku mne spravy doniesli a kedze som uz bola s tym
vyrovnana, tak ma to nezlozilo a priala som im len dobre.
Kasli sa neho, uzavri uz tu kapitolu a zi novy zivot. Nezaoberaj sa minulostou.

oli18
21. dec 2022

Bože, tie vzťahové otázky 🙉 Prečo to povedal, ako to myslel, prečo to urobil, prečo klame a bla, bla , bla.... No veď už robte, ako je vám v každej diskusií poradené, DISKUTUJTE spolu. To ako vám majú dať cudzie ženy na to odpoveď? Aj keď dávajú, každá je iná. Ktorú si vyberieš, autorka?