Prečo mi klame?
Ahojte 🙂,
Už som tu písala diskusiu z názvom "Mám veriť svojej intuícii", kde som opisovala, že mi "nevonia" správanie bývalého partnera, ktorý sa chce vrátiť.
Tento stav stále pretrváva, kontakt udržuje tak nejak umelo, občas napíše pre udržanie. Ale necítim nič srdečné. Dokonca mi povedal, že Whatsapp mu neprijíma kontakty a správy. Včera som mu napísala na ten Whatsapp, správa prišla normálne, aj odpovedal, že iba v pondelok mu to začalo fungovať. Nepísala som mu z vtierania sa, ale aby som sa uistila vo svojom ďalšom podozrení. Samozrejme viem, že je to klamstvo.
Prečo to ten človek robí, klame, vodí niekoho za nos a dáva falošné nádeje. Čo z toho má ? Mám sa niečoho obávať ? Úprimne - čakám podraz a ranu pod pás.
@ckocka , @viestta
@sella38 Dobre, veď ja si priznávam, že robím hlúposť. Ale zas robiť zo mňa úplnú hlupaňu, čo sa dá s prepáčením nabúchať, to zas nie. Vy ste nikdy neboli zaľúbené, neverili ste v niečo pekné ? Alebo ste celkovo v živote nedali dôveru niekomu, kto si ju nezaslúžil ? No napísala, som mu na ten Watsapp, chcela som si 100% overiť svoje podozenie. Keby som bola totálne hlúpa, tak nemám ani podozrenia, nič si neoverujem a 100% verím. Radšej v zárodku, než ako tu potom ženy píšu, že vedľa seba mali muža o ktorom 20 rokov nevedeli, že má dve tváre. Ja som neverila po chvíli, sú ženy, čo nepoznali 20 rokov vedľa koho líhali. A teda keď ste také znalkyne, kto patrí podľa vás na väčší pranier ? Ten, čo chcel dať šancu a zasa skoro doplatil na svoju naivitu, alebo ten, čo sa bezostyšne zahráva z pocitmi iného človeka, hladká si ego a po svete si chodí ako by to nič ?
Ja mám možno problém, ale on má väčší. Asi si tým kompenzuje niečo, čo v živote nedostal, nepoznal to. Aj keď svojským spôsobom.
Pozri sa, kto mna raz sklamal, o sancu by musel bojovat on. A to by uz muselo byt naozaj nieco aby som mu ja tu sancu dala. Nie aby som sa mu ja vnucovala a ponukala sance. Zhadzujes sa sama pred nim, robis so seba onucu a on to velmi dobre vie a vyuziva to. A este ho ospravedlnujes, co uz je pre mna daleko za tym, co som schopna pochopit.
On problem nema, problem mas ty. Problem prijat, ze ten chlap je hajzel a mas dakovat vsetkym svatym, ze si sa ho zbavila.
Ano, trvam na tom, ze robis hlupost. Nebetycnu hlupost. Ale vsak rob ako myslis. Ked si poriadne natrepes cumak, tak to bude tvoja chyba, nie jeho.
To zas neprehanaj ze on ma problem, jemu vyhovuje byt taky. Keby nie, riesi to. Su ludia ktori su dobri a su ludia zli,ktori vyuzivaju naivnych ludi. Problem tvoj ako pisala viestta ze ho obhajujes , analyzujes kto mu ublizil, co nedostaval v detstve namiesto toho aby si ho vyradila zo zivota lebo je klamar. Klamarovi vyhovuje byt taky, oni si myslia ze ludia z ich okolia su hlupi a skocia im na klamstvo. A ked aj na nieco prides klamar si nerobi tazku hlavu, zatieni to dalsim klamstvom, ty budes zmatene a on na koni. Vacsinou klamar vzdy ostane klamarom,jemu toto vyhovuje citi sa nadradene ked oklame ludi
Tak si si to overila a vieš na čom si, teraz ho už zablokovať môžeš, vidíš, že ku zmene nedošlo...100% odpoveď prečo ti nedá nikto, nevidíme mu do hlavy, ale ani si nemyslím, že by ti to nejak pomohlo... niektoré veci treba prijať ako fakt, tu faktom zostáva, že mu na tebe nezáleží na toľko, aby bol ku tebe úprimný alebo aby sa o teba úprimne zaujímal, to je jediné čo potrebuješ vedieť... držím ti prsty, aby si sa posunula ďalej a stretla niekoho, komu nebudeš musieť dávať milión šancí, lebo ťa nesklame..nemá zmysel viac čakať v strachu či príde alebo nepríde podraz, neveríš mu, toto nie je láska, ani z jednej strany...
Klame ta, lebo mu to dovolis
To je cele... prlste zistil, ze si lahka obet, zena, ktora si nevazi samu seba dost na to, aby si do zivota nepustala blbov... ty si ochotna nechat sa klamat, podvadzat, nechas chlapa spravat sa k tebe bez ucty, tak sa ta drzi, lebo on vie, ze u druhej mu to prejst nemusi...
Je to len na tebe, ci chces v zivote skutocneho muza...
A vlastne, vies preco ti este klame? LEBO TY KLAMES SAMU SEBA, AKA JE TO LASKA!
Ale on ťa nevodí za nos a nedáva ti žiadne falošné nádeje. Svojim správaním ti dáva jasne najavo, že mu na tebe nezáleží, že o teba nebude bojovať. Zapamätaj si, za muža hovoria vždy skutky a nie slová. On sa len nudí....
@lindous veľmi pekne napísané
Neviem preco sa tym este trapis, preco nad tym premyslas, ked je jasne, ze proste mu nestojis za nic, to za takym chlapom sa netreba ani otocit, nieto este trapit.
Prečo to riešiš stále? Veď stále hovoríš, ako ti to je jedno, že ti je jedno on, ale takto, že zakladas stále diskusie, tak ti jedno fakt není... Čakáš, tajné dufas, že sa k sebe vrátite? Prečo? Kebyže ti to je fakt jedno, ignor a nezaoberala by si sa tým...
Nie si naivna a neveris na zmenu charakteru.
To len sebe davas glorifikovane dovody, preco robis to, co robis. Aby si si nemusela priznat, ze si stale velmi zamilovana, nevies sa ho vzdat, brala by si ho naspat vsetkymi desiatimi, aj dvadsiatimi, tuzis, aby ti dal najavo, ako ho to mrzi, ako ta miluje, ze si ta jedina, atd, atp.
Len pre toto robis, co robis.
A dobre vies, ze si hlupa, ale nevies si pomoct a odmietas sa zmierit s faktom, ze pre neho si druha-tretia volba. Zaloha, ktoru sa mu oplati drzat a obcas znova nazhavit dalsim naznakom prislubu, ze ma zaujem, uz sa to medzi vami lepsi, atd.
Kym ta toto neprejde, budes si klast este sto dalsich infantilnych, podradnych otazok a zaobchadzat s nimi ako z dolezitymi faktami, informaciami a odhaleniami.
Uvedom si, ze to skoncilo. Uz sa nicoho nedockas. A stracas tymto cas.
Zbytocne sa ty na neho hnevas a na jeho spravanie ukazujes prstom, ked si to ty, kto tuzi a v kazdom zablesku hlada iskricku nadeje (aby si sa potom sklamana citila urazene).
Na toto vsetko prides aj sama, ked ta tie city casom prejdu uplne. Budes rozmyslat, preco si proste nedokazala to utnut hned.
Problem bude, ak to nakoniec utne prvy on. To budes este sklamanejsia a nahnevanejsia. Citit sa podvedena.
(Teraz to ale nevies utnut, lebo co ak asi mozno hadam nahodou ta aj chcel naspat, len… (sto dovodov, preco prave nemohol) a ty si si to pokazila. Preto mu stale davas sance.)
@moonlight1210 Ďakujem Ti. Tvoje vyjadrenie ku mne najviac prehovorilo. Lebo si to úplne presne vystihla, ako to mám. Otvorene si to napísala a bez zhadzovania. Všetko sedí presne tak.
Teraz som ho zablokovala, vymazala si číslo. A záleží odo mňa, aby som vydržala. Aké si to urobím, také to budem mať. Ustáť to nutkanie.
Tak drzim palce, nech to ustojis.
@moonlight1210 Ďakujem
@moonlight1210 Wau, tento príspevok si ukladám, ak by aj mňa niekedy prepadla obsesia tohto druhu. Výstižne formulované.
Obvinujes ho z patologie, ale patologicky sa spravas aj ty.
A my to máme ako vedieť? Vidíme mu do hlavy?
Uprimne okamzite prerus kontakt. Po svete chodi kopec slusnych muzov, ktori by za normalnu partnerku dali vsetko na svete. Zamotavate sa v nefunkcnych vztahoch a vela ludi potom nevie najst partnera.

@oli18 Tak by som asi najväčšiu vážnosť dala odpovedi, čo napísala @madla60, to tak na neho sedí najviac. A také tie ponižovačné extrémy, ako si dám od neho urobiť dieťa si nevšímam