Prečo môj manžel nenosí obrúčku?
Ahojte. Idem sem s pre niekoho smiešnou témou. Môj manžel od začiatku svadby nenosí obrúčku. Resp. všimla som si, že na verejných akciách, kde by bol nejak fotený, fotky z firmy kde pracuje, ktoré sú na internete, ju nemá, má ju iba so mnou, keď ideme niekam spolu. Kdekoľvek by s ňou mohol byť odfotený a daný na web, ju nemá. Už sme vo vzťahu prekonali 2 jeho nevery. Jeden "úlet", druhá trvala niekoľko mesiacov. V oboch prípadoch ma kontaktovali dotyčné milenky, vraj ich oklamal, že je slobodný. V minulosti mal aj prenajatý byt na tento účel. Sľúbil, že ju bude nosiť. Nenosí do dnes. Veľa vecí mi nesedí. Má zrušené soc.siete, spoločné fotky mám zakázané kdekoľvek pridávať, to som nemohla nikdy. Razantne to zakázal aj zvyšku rodiny, čo sa týka rodinných akcií atď. Boli sme min.rok na plese, výsostne povedal fotografovi, aby nikde naše spoločné fotky neboli. Okrem tohto je pozorný otec a manžel. Absolvovali sme stovky hodím terapií a snažíme sa budovať náš vzťah. Stará sa o nás. Ale je mi to podozrivé. Aký nato máte názor?
@alicka92 máš itroedene,čo máš doma??
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/ako-zabudnut-a-posunut-sa-dalej-po-nevere/
Inak toto nepochopím,vymýšľať si....ľuďom to už riadne drbe
@maciatkolulu pre boha 🙈
@alicka92 podla mna sa nikdy nezmeni, myslim si, ze verny nikdy ani nebol
@maciatkolulu "mne sa nechce verit..."🤣
Autorka, nejako ti to nesedí. Vlani v auguste si chcela ísť na dovolenku s kamoškou, frajera si mala krátko. Hneď na to v septembri si už bola vo vzťahu desať rokov a kojila polročného syna. Keď si vymýšlas telenovely, tak si to aspoň zapisuj, aby ti to do seba zapadalo a sedeli súvislosti. Ale, najlepšie, by bolo pre teba vyhľadať dobrého psychiatra.
Ja nemám slov....
Pozorný otec a manžel... Z chuti som sa zasmiala... Ale je to skôr na plač, ak je to pravda
@viestta no to si dobre napísala;)
Nemáš hrdosť ani úctu voči samej k sebe!
Môj názor? Test na pohlavné choroby, čo najskôr 🤷♀️Trtká kade chodí... Pozorný milujúci manžel 🤦♀️isto
@maciatkolulu ake zaujimave rozuzlenie. Slecna, ci pani asi planuje spisovatelsku karieru. Len obavam sa, ze toto ani Evita nevyda, tie jej diela vyjdu ako samizdaty. Ak vobec vyjdu
@viestta ved teoreticky moze mat aj manzela aj priatela pomimo 🙂 ale aspon mohla pisat ako anonym 😀. Inak o mne tu jedna znama takto vypisovala klamstva asi dva roky, takze ja si ozaj myslim ze konik si plati nejake zeny co to tu rozviria obcas kadejakymi klamstvami len aby mali sledovanost a zilo to tu.
@alicka92 Ty nemas podozrenie, ty mas vsetky dokazy rovno pred nosom. Na co este cakas, kym ti svoj najnovsi objav nedovedie domov na nedelny obed?
nemiluje Ta,keby Ta miloval by Ta nikdy nepodviedol,nikdy kedze to uz bolo 2 krat sam nevie co chce a je to nevyrovnany clovek prepac otvor si oci s takym muzom by som nebola ani minutu,to je moj nazor aj ked tvrdy ale uprimny,prajem Ti aby si bola stastna,ale po boku muža ktory Ta bude milovať celym svojim srdcom
Maj trošky úcty k sebe žena… to že nenosí obrúčku je najmenenej ani ja ju nenosím lebo mám z nej alergickú reakciu… ale dva krát odpustiť neveru? A potom tu všetkým oponuješ aký je úžasný a podobne dristy? Nenapadlo ťa, že to robí možno kvôli tomu aby sa necítil tak zle, ked ťa neustále podvádza?
@klementinka58 a obidvaja sú keketi,no to vyhrala 🤣🤣👍
Nie dievcence,ona nič nečaká,ona sa choro zabava na rozprudenej diskusii😉
Uz zrusila ucet
@klementinka58 neboj sa, ona sa vrati. S inymi rozpravkami...
@viestta neviem ja ju velmi neregistrujem takze netusim ake nicky uz mala😃.
@klementinka58 ani ja som ju nejak neregistrovala, ale myslim si, ze podlahne nutkaniu
@alicka92 Podvádza ťa ,je to jasné ...robí to stále 😥 fotky mu vadia ....nieje normálne . Skrýva svoj iný tajný život pred tebou .
Skús sa postaviť na nohy a ísť od neho .
Čaká ta niečo lepšie 🙂!!!

@alicka92 si kompletná,baví ťa to?
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/priatel-nema-peniaze-na-dovolenku-a-ja-som-sa-tesila-k-moru-rozhodla-som-sa-ist-s-kamaratkou-a-on-mi-vynadal/?page=6&scrollto