Prečo môj manžel odmieta pohlavný styk?
Ahojte, idem si pre radu. S manželom som 8 rokov. Som rok po pôrode a je to u nás dosť zle. Na začiatku vzťahu som mala pocit, že je to len o tom, že si musíme na seba zvyknúť, preto sme mali veľmi málo pohlavný styk, väčšinou to skončilo iba uspokojením rukou u oboch. Ak aj bol styk, veľmi zriedka, tak trvalo to veľmi krátko. Momentálne je to tak, že styk sme za rok od pôrodu mali možno 5krát dokopy, vždy je to len o inej forme uspokojenia. Kde je problém a prečo je to tak? Manžela sa nechcem na to pýtať, aby to nebral ako jeho zlyhanie...Začínam nad tým vždy viac rozmýšľať, veď každý potrebuje aj inú formu zblíženia podľa mňa a dosť ma to už mrzí, že to takto máme ... Viete mi nejak pomôcť? Ďakujem. 😊
Akože, mate 8 rokov sexuálny život dôchodcov rok pred smrťou a navrch sa bojíš komunikovať s manželom? To je aký vzťah, pre boha? Možno je tvoj muž asexual, možno je latentny gay a možno ma tajnú frajerku (to si nemyslím, to by sa zmenil a ten záujem mal aspoň v minulosti), ale pýtať sa si mala už veľmi dávno.
gay?
Normalny chlap je vacsinou vzruseny uz ked si da zena dole ponozky, takze jedine rozhovor, pripadne nejaka terapia.
Tazko sa radi, ak odmieta niekto sex je to problem. Spytaj sa muza. Nema o teba zaujem to je dovod. Asi sa mu uz nepacis.

Vy spolu nekomunikujete?