icon

Prečo moja kamarátka žije ako milenka?

24. apr 2026

Moja kamarátka, alebo skôr známa, ktorá má takmer 50rokov, vyzerá normálne, má stabilnú prácu, 2 deti a je už dlho rozvedena, tak dnes som zistila ze robí už 3mu chlapovi milenku, ona tvrdí, že sa na rodinu nepýta, neh si to riešia muži doma. Samozrejme ani jednému chlapovi to doma nefunguje, to jej teda hovoria. Neberie za to peniaze ani darčeky, je samostatná. Stretávajú sa u nej doma, keď ma deti jej exmanzel. Zostala som z toho dosť prekvapená, ta žena nieje nejako atraktívna,obyčajná žena v rokoch. Milencov má prevažne mladších, čo majú doma ženy a deti. Pochopila by som keby to raz urobila, že sa zaľúbi ale bolo to už viackrát a každý vzťah trval nejaký čas, neboli to jednorazovky. S tými mužmi chodí na kavu, obed a keď ma voľný byt idú k nej. Som z toho dosť šokovaná

Strana
z4
tiezjedna
27. apr 2026
@anonym_922453

Pre boha to keby som zistila že ma vymenil v posteli chlap za neatraktivnu , staršiu od muža ženu tak by sa mi hnusil a hned skoncujem . Prečo si taka žena nenájde separovaného a ešte k tomu taky čo rozvedený by bol . Však aj v takom vzťahu ak sa nechce viazať si vie nastaviť hranice

@anonym_922453 na to sú práve ženáči, ktorí tvrdia, že im to "doma neklape" ideálni... Slobodný by sa mohol zabuchnúť a nedajbože chcieť vzťah.

sara07
27. apr 2026
@anonym_922453

Pre boha to keby som zistila že ma vymenil v posteli chlap za neatraktivnu , staršiu od muža ženu tak by sa mi hnusil a hned skoncujem . Prečo si taka žena nenájde separovaného a ešte k tomu taky čo rozvedený by bol . Však aj v takom vzťahu ak sa nechce viazať si vie nastaviť hranice

@anonym_922453 ako vieš ako je neatraktívna , tak asi až tak nebude ked má mladšieho milenca, niektoré 40+ vyzerajú dobre , dokonca aj lepšie ako 30
ona už nemá čo stratiť , tak možno práve to ju robí aj odviazanejšiu v posteli , nerieši určite veci lebo nemusi, ani tá manželka by nemusela niektore veci riešit keby na 10 min vypla tiež

sara07
27. apr 2026
@tiezjedna

@anonym_922453 na to sú práve ženáči, ktorí tvrdia, že im to "doma neklape" ideálni... Slobodný by sa mohol zabuchnúť a nedajbože chcieť vzťah.

@tiezjedna presne , že im to neklape doma nie je jej chyba zase ..

sara07
27. apr 2026
@tiezjedna

@sara07 možno ti niektorý z miestnych fešákov dá odpoveď... mňa by to tiež zaujímalo😎

@tiezjedna 😂😂😂😂 no neviem , oni tak max hodia sklenený zasnený pohľad a vybavené, asi sa boja že im nechtík zlomím 😂😂
v podstate ani nemám chuť reálne - myšlienkovo to je iná káva😂 , moc práce , tušovania a neviem čoho pre 3-10 sekund orgazmu , no to sa mi fakt nechce , to som lemra , stačí doma

tiezjedna
27. apr 2026
@sara07

@tiezjedna 😂😂😂😂 no neviem , oni tak max hodia sklenený zasnený pohľad a vybavené, asi sa boja že im nechtík zlomím 😂😂
v podstate ani nemám chuť reálne - myšlienkovo to je iná káva😂 , moc práce , tušovania a neviem čoho pre 3-10 sekund orgazmu , no to sa mi fakt nechce , to som lemra , stačí doma

@sara07 3-10 sekúnd orgazmu😂 to je dobré, pobavila som sa😂😂 Akože máš recht, ale ja som myslela "miestnych" tých z modrého koňa, máme ich tu už pomerne dosť👍😂

sara07
27. apr 2026
@tiezjedna

@sara07 3-10 sekúnd orgazmu😂 to je dobré, pobavila som sa😂😂 Akože máš recht, ale ja som myslela "miestnych" tých z modrého koňa, máme ich tu už pomerne dosť👍😂

@tiezjedna 😂😂ach tak 😂😂 to by som sa nebála žeby šli do tak odvažnej formy drania klávesnice 😂😂😂

anonym_3652d5
27. apr 2026

Hlavná vec, že mňa ste tu dobre nezožrali, že mám ženatého milenca ale teraz to väčšine nevadí. Ste smiešne. A presne tie, ktoré sa do mňa navážali.

anonym_e07882
29. apr 2026
@anonym_3652d5

Hlavná vec, že mňa ste tu dobre nezožrali, že mám ženatého milenca ale teraz to väčšine nevadí. Ste smiešne. A presne tie, ktoré sa do mňa navážali.

@anonym_3652d5 ak si to ty,ktora ma za milenca muza s ktoreho zenou sa poznas,zosmiesnujes ju,ako je pupkata,zanedbana a len vyplakava tebe a ty ju este aj vypocujes,plus si setris na dom z jeho penazi a raz si aj pisala,ako ti pri sexe nadava,ponizuje ta a ty si submisivna a si pre neho hovno,este si aj priznala,ze tvoj zivot stoji za prd,potom si komenty mazala,nasledne po par mesiacoch sa zjavila v inej teme znova,ako fresh milenka nad vecou,tak ano,ty si fakt servitka na semeno a dost psychicky vyprlahla,i ked si to nepriznas.I ked dame bokom to,ze mas sex,mam z toho peniaze,stale si ta,ktora sa vie este tvarit pred jeho zenou,ze je jej butlava vrba (chory clovek,nedostatok empatie,falosnost,klamstvo,herectvo)ved bud hrdinka a ked ti nabuduce bude revat,jej povedz,ze to ty prasis jej muza
Za dalsie,ohovaras ju,aka je tucna,zanedbana,babka(zakernost,pocit,ze si nad nou,narcizmus,kto je viac,ako ja?)
Nechat muza,aby do teba "kopal"urazal ta,ponizoval,sexoval ta ako handru,ze on je ten pan a ty nic (psychicky problem,ktory musel niekde vzniknut,zle dectvo,zly otec atd.ked si sama a nechas so sebou takto narabat a je ti tak fajn,si skratka na to od urciteho bodu v zivote nastavena,mozno dectvo,mozno nejaky stary zly vztah,mozno znasilnenie,skratka,nevazis si samu seba,nie preto,ze si milenka,ale preto,ze si nehas nadavat a ponizovat sa,aby si stary vyprazdnil vajca pri jeho fetishy)
Nechavas si platit,aby si mala vysneny dom (slapka)
Takze presne pre toto,ze si tu odhalila viac,nez bolo treba zo strany milenky,podotykam,tiez nie najmladsej 20tnicky 😅 ta tu idu zozrat.

anonym_e99b86
30. apr 2026
@anonym_e07882

@anonym_3652d5 ak si to ty,ktora ma za milenca muza s ktoreho zenou sa poznas,zosmiesnujes ju,ako je pupkata,zanedbana a len vyplakava tebe a ty ju este aj vypocujes,plus si setris na dom z jeho penazi a raz si aj pisala,ako ti pri sexe nadava,ponizuje ta a ty si submisivna a si pre neho hovno,este si aj priznala,ze tvoj zivot stoji za prd,potom si komenty mazala,nasledne po par mesiacoch sa zjavila v inej teme znova,ako fresh milenka nad vecou,tak ano,ty si fakt servitka na semeno a dost psychicky vyprlahla,i ked si to nepriznas.I ked dame bokom to,ze mas sex,mam z toho peniaze,stale si ta,ktora sa vie este tvarit pred jeho zenou,ze je jej butlava vrba (chory clovek,nedostatok empatie,falosnost,klamstvo,herectvo)ved bud hrdinka a ked ti nabuduce bude revat,jej povedz,ze to ty prasis jej muza
Za dalsie,ohovaras ju,aka je tucna,zanedbana,babka(zakernost,pocit,ze si nad nou,narcizmus,kto je viac,ako ja?)
Nechat muza,aby do teba "kopal"urazal ta,ponizoval,sexoval ta ako handru,ze on je ten pan a ty nic (psychicky problem,ktory musel niekde vzniknut,zle dectvo,zly otec atd.ked si sama a nechas so sebou takto narabat a je ti tak fajn,si skratka na to od urciteho bodu v zivote nastavena,mozno dectvo,mozno nejaky stary zly vztah,mozno znasilnenie,skratka,nevazis si samu seba,nie preto,ze si milenka,ale preto,ze si nehas nadavat a ponizovat sa,aby si stary vyprazdnil vajca pri jeho fetishy)
Nechavas si platit,aby si mala vysneny dom (slapka)
Takze presne pre toto,ze si tu odhalila viac,nez bolo treba zo strany milenky,podotykam,tiez nie najmladsej 20tnicky 😅 ta tu idu zozrat.

@anonym_e07882 kľud, kazdy nech si zije ako chce, chlap sľuboval vernosť, tak má odolať aj keby mu vsetky ženy sveta holé pred očami chodili

anonym_e07882
30. apr 2026
@anonym_e99b86

@anonym_e07882 kľud, kazdy nech si zije ako chce, chlap sľuboval vernosť, tak má odolať aj keby mu vsetky ženy sveta holé pred očami chodili

@anonym_e99b86 s tym uplne suhlasim,no tuna pani je rozhorcena,preco jej kazdy naklada.Pritom je skoro v kazdej teme pychnuta a chvali sa,ako jej je dobre ako milenke a ako to vyhrala.Ako ty pises,nech kazdy zije ako uzna za vhodne,a ak je ona stastna a toto je to jej "za vhodne" na co to vsade pcha a presadzuje?a este sa potom rozhorcene divi,ze jej tu nakladaju?asi nebude az taka vyrovnana s tym co robi,ked sa stale ma potrebu ukazovat v temach ako milenka a este obhajovat,ze preco to tak je.Ja byt milenkov a stastnov milenkov,čučim a uzivam si.Nebudem sa vsade vystavovat v temach,ako mi je dobre.Prave tym,co je dobre,su zvacsa ticho.Nemaju potrebu vypisovat,nemaju ani cas a ani chut,pretoze si ziju to svoje stastie.Ak je ona taka spoko,na co to tu pcha uz dlhu dobu?ved uz skoro kazda ju tu pozna,hoc je anonym.

Strana
z4