Prečo moja partnerka odmieta sex?
Ahojte, možno mi budete vedieť poradiť. Partnerka vôbec nechce sex(vraj ho nepotrebuje). Reč o tom je slepá ulička. Nevadilo by mi, keby sme to mali 2-3 krát do mesiaca, no čakať aj niekoľko rokov a stále nič,už je zcestné. Všetko ostatné funguje, tak naozaj nerozumiem, prečo nechce sex. Neviem, čo mám robiť.
Vieš, čo máš robiť, len sa ti do toho nechce.
@sirius79 jasne ti povedala, že ho nepotrebuje tak sa s tým zmier alebo hľadaj inde.
Lebo ho nepotrebuje, ved ti to povedala.
Vek partnerky?
+ preco je len partnerka a nie manzelka? Mozno ona rovanko caka roky na sobas.
Ona 46 ja 45
Manželstvo? Keď to nefunguje teraz "SEX" tak nebude ani potom
Zvádzanie po rokoch a bez úspechu a nic z toho, ma už vôbec nebaví
Spolu sme 18r. Niekoľko rokov bol sex častý. Prišli deti, teraz už 12-16r.
Spolu sme 18r. Niekoľko rokov bol sex častý. Prišli deti, teraz už 12-16r.
@sirius79 ste spolu veľa rokov, staráte sa o váš vzťah dostatočne? dávate si niekedy "rande", nejaká večera len vy dvaja, wellness, spoločné pozeranie filmu v objatí.. atď, lebo ak fungujete na tom aby v domácnosti bolo všetko ok, deti boli spokojné, rozhovory sa točia o tom čo treba kúpiť atď.. tak nemôžeš čakať, že bude žena naladená na to, že chce sex, väčšinou žena potrebuje viac ako chlap k tomu aby mala chuť a náladu..
@sirius79 ste spolu veľa rokov, staráte sa o váš vzťah dostatočne? dávate si niekedy "rande", nejaká večera len vy dvaja, wellness, spoločné pozeranie filmu v objatí.. atď, lebo ak fungujete na tom aby v domácnosti bolo všetko ok, deti boli spokojné, rozhovory sa točia o tom čo treba kúpiť atď.. tak nemôžeš čakať, že bude žena naladená na to, že chce sex, väčšinou žena potrebuje viac ako chlap k tomu aby mala chuť a náladu..
@athena27 Žiadne pohladenie, dotyky, objatie, pusa. Nič také nechce. Ani na večeru, či ísť na víkend niekam. Všetko čo navrhnem, odmieta. Ona nenavrhne nic.
Ak sex fungoval a zrazu nefunguje, stále bola len partnerka, možno chcela byť aj manželka, ťa ďalšie môžu za to zrejme aj hormóny alebo prišla na to že sex s tebou ju nebavi lebo Nie si pre ňu ten partner viac do ktorého bola zaľúbená, city vyprchali
Alebo je v prechode a nemá chuť ...
Och, alebo si typ chlapa čo povie , že veď robí pre ňu všetko, chodím do roboty a …… áno, toto si poniektorí myslia, že ideme do výšin z toho že donesiete výplatu 😂😂 tu na Slovensku je ešte dosť zaužívané manželstva, kde chlap nerobí nič, stačí peniaze doniesť . Možno ju nepočúvas a to je asi najviac pravdepodobne
Och, alebo si typ chlapa čo povie , že veď robí pre ňu všetko, chodím do roboty a …… áno, toto si poniektorí myslia, že ideme do výšin z toho že donesiete výplatu 😂😂 tu na Slovensku je ešte dosť zaužívané manželstva, kde chlap nerobí nič, stačí peniaze doniesť . Možno ju nepočúvas a to je asi najviac pravdepodobne
@sense sex bol jednoducho to isté dokola. Ale nic iné nechcela skúšať.
@mooonika1975 Nepijem, nefajčím, nie som ako iní, že prídu domov a zhasla fajka. Robím skoro všetko doma, čo treba. Nemôže povedať, ze nic nepomôžem.
@mooonika1975 Nepijem, nefajčím, nie som ako iní, že prídu domov a zhasla fajka. Robím skoro všetko doma, čo treba. Nemôže povedať, ze nic nepomôžem.
@sirius79 ty nepomáhas, ty pracuješ na svojom.

Možno ho má niekde inde ...