icon

Prečo moja partnerka odmieta sex?

sirius79
9. júl 2025

Ahojte, možno mi budete vedieť poradiť. Partnerka vôbec nechce sex(vraj ho nepotrebuje). Reč o tom je slepá ulička. Nevadilo by mi, keby sme to mali 2-3 krát do mesiaca, no čakať aj niekoľko rokov a stále nič,už je zcestné. Všetko ostatné funguje, tak naozaj nerozumiem, prečo nechce sex. Neviem, čo mám robiť.

Strana
z5
sona272
9. júl 2025

Možno ho má niekde inde ...

mandzula
9. júl 2025

Vieš, čo máš robiť, len sa ti do toho nechce.

minenkaa
9. júl 2025

@sirius79 a načo čakáš ty

januska12323
9. júl 2025

@sirius79 jasne ti povedala, že ho nepotrebuje tak sa s tým zmier alebo hľadaj inde.

nikpa
9. júl 2025

@sirius79 máš 2 možnosti. Buď sa s tým zmieriť alebo sa rozlúčiť. Nič viac.

vanilkovazmrzka
9. júl 2025

Lebo ho nepotrebuje, ved ti to povedala.

veklipo
9. júl 2025

Vek partnerky?
+ preco je len partnerka a nie manzelka? Mozno ona rovanko caka roky na sobas.

sirius79
autor
9. júl 2025

Ona 46 ja 45

sirius79
autor
9. júl 2025

Manželstvo? Keď to nefunguje teraz "SEX" tak nebude ani potom

athena27
9. júl 2025

@sirius79 nie každý má rovnaký sexuálny apetít, jej to zdá sa nechýba.. ako dlho ste spolu? Na začiatku vzťahu bolo všetko v poriadku? asi len v tom sa rozobrať ak to podobne bolo na začiatku nebude to iné.. musíte o tom komunikovať

anonym_42eeed
9. júl 2025
sirius79
autor
9. júl 2025

Zvádzanie po rokoch a bez úspechu a nic z toho, ma už vôbec nebaví

sirius79
autor
9. júl 2025

Spolu sme 18r. Niekoľko rokov bol sex častý. Prišli deti, teraz už 12-16r.

athena27
9. júl 2025
@sirius79

Spolu sme 18r. Niekoľko rokov bol sex častý. Prišli deti, teraz už 12-16r.

@sirius79 ste spolu veľa rokov, staráte sa o váš vzťah dostatočne? dávate si niekedy "rande", nejaká večera len vy dvaja, wellness, spoločné pozeranie filmu v objatí.. atď, lebo ak fungujete na tom aby v domácnosti bolo všetko ok, deti boli spokojné, rozhovory sa točia o tom čo treba kúpiť atď.. tak nemôžeš čakať, že bude žena naladená na to, že chce sex, väčšinou žena potrebuje viac ako chlap k tomu aby mala chuť a náladu..

sirius79
autor
9. júl 2025
@sona272

Možno ho má niekde inde ...

@sona272 To môžem vylúčiť.

sirius79
autor
9. júl 2025
@athena27

@sirius79 ste spolu veľa rokov, staráte sa o váš vzťah dostatočne? dávate si niekedy "rande", nejaká večera len vy dvaja, wellness, spoločné pozeranie filmu v objatí.. atď, lebo ak fungujete na tom aby v domácnosti bolo všetko ok, deti boli spokojné, rozhovory sa točia o tom čo treba kúpiť atď.. tak nemôžeš čakať, že bude žena naladená na to, že chce sex, väčšinou žena potrebuje viac ako chlap k tomu aby mala chuť a náladu..

@athena27 Žiadne pohladenie, dotyky, objatie, pusa. Nič také nechce. Ani na večeru, či ísť na víkend niekam. Všetko čo navrhnem, odmieta. Ona nenavrhne nic.

domkakvet
9. júl 2025

@sirius79 lebo nema o teba zaujem a nieto este o sex s tebou.

sirius79
autor
9. júl 2025
@domkakvet

@sirius79 lebo nema o teba zaujem a nieto este o sex s tebou.

@domkakvet To mas asi pravdu.

3petka
9. júl 2025

@sirius79 Pravdepodobne si pre ňu už len spolubývajúci a nepriťahuješ ju.

sense
9. júl 2025

Ak sex fungoval a zrazu nefunguje, stále bola len partnerka, možno chcela byť aj manželka, ťa ďalšie môžu za to zrejme aj hormóny alebo prišla na to že sex s tebou ju nebavi lebo Nie si pre ňu ten partner viac do ktorého bola zaľúbená, city vyprchali

sirius79
autor
9. júl 2025
@3petka

@sirius79 Pravdepodobne si pre ňu už len spolubývajúci a nepriťahuješ ju.

@3petka už som ju nazval spolubývajúcou, len sa usmiala a bolo.

sona272
9. júl 2025

Alebo je v prechode a nemá chuť ...

mooonika1975
9. júl 2025

Och, alebo si typ chlapa čo povie , že veď robí pre ňu všetko, chodím do roboty a …… áno, toto si poniektorí myslia, že ideme do výšin z toho že donesiete výplatu 😂😂 tu na Slovensku je ešte dosť zaužívané manželstva, kde chlap nerobí nič, stačí peniaze doniesť . Možno ju nepočúvas a to je asi najviac pravdepodobne

sirius79
autor
9. júl 2025
@mooonika1975

Och, alebo si typ chlapa čo povie , že veď robí pre ňu všetko, chodím do roboty a …… áno, toto si poniektorí myslia, že ideme do výšin z toho že donesiete výplatu 😂😂 tu na Slovensku je ešte dosť zaužívané manželstva, kde chlap nerobí nič, stačí peniaze doniesť . Možno ju nepočúvas a to je asi najviac pravdepodobne

@sense sex bol jednoducho to isté dokola. Ale nic iné nechcela skúšať.

3petka
9. júl 2025
@sirius79

@3petka už som ju nazval spolubývajúcou, len sa usmiala a bolo.

@sirius79 Tak zrejme súhlasila. My sme spolu s mužom 17 rokov z toho 10 manželia a máme ešte malé deti 2 a 9. Ja som síce mladšia od muža o 8 rokov (on 45) ale tešíme sa vždy na chvilku pre seba.

sirius79
autor
9. júl 2025
@mooonika1975

@mooonika1975 Nepijem, nefajčím, nie som ako iní, že prídu domov a zhasla fajka. Robím skoro všetko doma, čo treba. Nemôže povedať, ze nic nepomôžem.

sense
9. júl 2025
@sirius79

@sense sex bol jednoducho to isté dokola. Ale nic iné nechcela skúšať.

@sirius79 tak nie každý preferuje skúšať celú kamasútru. Vždy je to o danom pare ...jednému stačia tri polohy celý život, iný potrebuje nonstop nový impulz

sirius79
autor
9. júl 2025
@3petka

@sirius79 Tak zrejme súhlasila. My sme spolu s mužom 17 rokov z toho 10 manželia a máme ešte malé deti 2 a 9. Ja som síce mladšia od muža o 8 rokov (on 45) ale tešíme sa vždy na chvilku pre seba.

@3petka Tak to mate krásne.

sirius79
autor
9. júl 2025
@sense

@sirius79 tak nie každý preferuje skúšať celú kamasútru. Vždy je to o danom pare ...jednému stačia tri polohy celý život, iný potrebuje nonstop nový impulz

@sense Nežiadal som od nej nič, čo nechce.

mooonika1975
9. júl 2025
@sirius79

@mooonika1975 Nepijem, nefajčím, nie som ako iní, že prídu domov a zhasla fajka. Robím skoro všetko doma, čo treba. Nemôže povedať, ze nic nepomôžem.

@sirius79 ty nepomáhas, ty pracuješ na svojom.

Strana
z5