icon

Prečo muž nechcel zopakovať intímny zážitok?

17. dec 2024

Zeny, stalo vam uz niekedy, ze prvykrat s nejakym chlapom to v posteli jemu nefungovalo?
Pozname sa dlhsie, od zaciatku tam boli nejake islry, ajked on v ramci svojej pracovnej pozicie a zazemia to nedaval vobec najavo, co sa mi vlastne dost pacilo. Mne sa pací od prvej chvile ale mala som tiez respekt.
Naposledy sme sa konecne nejak ocitli u neho doma (inak on takmer 50 a ja takmer 40) obaja sme rozvedeni, ja single, on netusim ci niekoho ma (oficialnu partnerku nema).

K veci: konecne sme mali moznost sa na seba vrhnut a velmi to bolo fajn az do momentu ked jemu to proste nefungovalo. Povedal mi ze je asi vycerpany ze mal dlhy den atd. Stale sme ostali pri sebe lezat, hladkali sme sa a rozpravali sme o kadecom. Potom ma schmatol a este tomu dal pokus, opat vsak neuspesne, ajked musim uznat ze sa o mna postaral, ja som sa snazila tiez, ale nic ☹

Je to velmi pritazlivy inteligentny chlap a mne sa preto vzdy aj pacil. Ked sme sa rozpravali tak mi povedal ze to chce len ako 1razovku a ze to ostane len medzi nami. To nekomuntujě

Len na druhy den sa mi vynorili otazky : preco nema potrebu si to zopakovat aby mi dokazal ze vie byt aj “pouzitelny?”
Moze to byt tym ze tento problem mava pri kazdej zene a preto sa vyhyba milenke a chce mat len 1x aferku

Inak na to, ze sme prvykrat spolu nieco mali, boli sme dost zohrati a ked sme lezali a kecali to bolo fakt prijemne. Uplne som mala z toho dobry pocit … ajked ano, ocakavam aj komentare skatedeho typu, ale zas som slobodna dospela zena 🙂

Stale rozmyslam ze preco ten chlap to nechce zopakovat, urcite sa to aj jemu pacilo a bolo mu prijemne kedze sme tam dlho lezali

Inak este ma napadlo ze v tej disfunkcii mozu byt nejake omamne latky (?)

Neverim ze by chlap mal za potreby lezat a hladkat a kecat keby to bral len ako ulet resp ulet v zmysle ze berem ktora pride … Inak sa pozname a je mozne ze sa este stretneme pracovne kadekde…

Strana
z3
karolinakr
18. dec 2024

lenže už pochop, že on ťa pol hodinu mojkal a chjlácholil, lebo mu bolo maximálne trápne, že mu nestál, tak sa to snažil zahovoriť a navodiť dobrú náladu, aby si neodišla úplne nahnevaná
a čo sa toho zástupu žien týka, tak ten musí mať povesť úplne hroznú, to si ženy povedia medzi sebou samy, že je impotent

autor
18. dec 2024

@karolinakr asi hej … prostenmu to nefunguje …
Ajked asi keby vobec vobec nie tak by sa ani nepokusal o nic …
Skoda ho 😅😅🤷🏻‍♀️

maciatkolulu
18. dec 2024

Vravím ti,nechaj ho tak,pri inej možno bude vysoko funkčný,ale naozaj si myslím,že je absolútne zbytočne to riešiť. Mňa kebyže niekto názve jednorazovkou,či by bol funkčný,či nie....tak sa snažím zabudnúť,že existoval/existuje a bude existovať a nie,že by mal dokazovať,teda,či sa náradie zobudí,či to je chorou mamou,či vysokou pozíciou,zodpovednosťou,či mojimi prsiami....akože 🙃

ina2405
18. dec 2024

Keby mi chlap, ktorý sa mi dva roky páči pred schôdzkou povedal, že to bude len jednorázovka, tak sa otočím a už by ma nezaujímal. Fakt za takéto niečo stojí chvíľa sexu, ktorý nakoniec ani nevyjde?
Za teba som rada, že si nebol schopný vrznúť. Nech sa cíti aspoň trochu zle. Aj keď ty máš latku sebaúcty trošku nízko, prepáč.

karolinakr
18. dec 2024

ja proste na vyčerpania a dlhe dni neverim..ked ide človek do postele s niekym prvy krat, tak to ma byt bomba, zažitok vzrušenie a nie trojhodinove kriesenie zašlej slavy, a že ma ešte tu drzosť niekoho volať do tej postele..proste chlapi maju poznať svoje možnosti a limity a riadiť sa podla toho, nemať velke oči, že skusim to, i ked dopredu vie, že to nevyjde, lebo poslednych 50x mu nestal...to tu ženy su velmi velkoryse, že to na unavu, stres a neviem čo hadžú, na prvy krat proste je to ostuda a hanba.. a ked ma ozaj problem s erekciou, tak by to mal riešiť s lekarom, športom, zmenou stravy a životneho štylu, alkoholici si zarabaju na impotenciu , ale ked to tým chlapom nedochádza, tak potom smola a sorry, nič sa nedá robiť

janickacrazy
18. dec 2024

@karolinakr veru máš pravdu, môj muž môže aj po dlhom dni aj po 12-hodinovej sichte v práci, kde sa fyzicky narobí a ešte aj zavčasu vstáva ráno o 5 a večer o polnoci ide bez problému

autor
18. dec 2024

@karolinakr kriesenie zaslej slavy 😅😅😅

Jasne ved ja tiez neverim na toto … chlap moze aj drevo rubat cely den a sexovat dokaze, ako aj zena.
On chcel len teda sa nedarilo. A to som teda skusala s nim kadeco …
No co uz coovek musi mat aj takuto skusenost asi 🤷🏻‍♀️

damian85
18. dec 2024

Existujú ženy ktorým ako muž potrebujem niečo dokázať , existujú také ktorým nič dokazovať nemusím. Záleží iba od toho ako mi na tej žene záleží. Alebo ty potrebuješ každému dokazovať že máš pusu ako vysávač ? 😝

autor
18. dec 2024

@damian85 😅😅😅😅 tak predpokldam ze chlap to nevie ovplyvnit sam velakrat … zena to ma v tomro jednoduchsie

damian85
18. dec 2024

Nie nevieme to ovplyvniť niekedy. Ja cvičím 20 rokov , zdravo sa stravujem a netvrdím že som každý večer v posteli pripravený na 3 hodinový maratón. Každopádne - ak by sa mi stal " omyl " a chcel by som tú ženu ohúriť , dokázal by som jej že som pán......Pre niekoho chceš byť superman , pre niekoho nie. Jedna bude tvrdiť to je ale PAKO a tá druha bude mať pocit že si Magic Mike ....Tak to jednoducho v živote býva....

autor
18. dec 2024

@damian85 to ano. Ale ked hned povies ze to bude len 1x tak asi mas na to nejaky dovod …

damian85
18. dec 2024

Má , ten dôvod sa volá , tá žena mi za 2 stretnutie nestojí. Presne ako ženám niekedy muži. Jednoducho niekedy je to iba 1x a aj to je veľa , niekedy je to 10 000X a aj to je málo.

autor
19. dec 2024

@damian85 tu nik nepise o stretnutiach 😅

damian85
19. dec 2024

" Stale rozmyslam ze preco ten chlap to nechce zopakovat " . Nechce to zopakovať lebo nemá záujem o druhé stretnutie.....

earlgrey
19. dec 2024

@autorka
A keď zistíš, že je je takýto pri každej žene, budeš spokojná a prestaneš o tom rozmýšľať? Ono 2 roky iskry a chémia ...to je síce pekné, ale aj to časom vyprchá.
Ja keď som bola slobodná a lietali iskry medzi mnou a kolegom v práci (to som bola mladá, hlúpa 20 ročná), tak mňa po práci (už bola tma) prehol v parku a pretiahol pri najbližšom strome 🤣 nečakali sme 2 roky 🤣

autor
19. dec 2024

@earlgrey vidis to sa deje tiez ale vo svete prscovnom na vyssom leveli su uz aj ine limity 🙂 nie vzdy sa hocico da hocikde

earlgrey
19. dec 2024

@autorka
Vždy sa dá, ak človek chce...práca s tým nemá nič spoločné 😉 ale ok, to nechajme tak...mňa by len zaujímalo, čo by ti dalo zistenie, že je to pri každej žene takto alebo nie?

aandrea9
19. dec 2024

Ale ved ti to sam povedal. Chce to ako jednorazovku. Nevyšlo? Tak nevyslo 🤷‍♀️

princkrason
19. dec 2024

@earlgrey ty teda mas nos na chlapov 🙂

earlgrey
19. dec 2024

@princkrason 😀 samozrejme, že mám 🤣

maciatkolulu
19. dec 2024

Akože sa nedá,asi si ešte nevidela,čo dokážu na tých naozaj vysokých pozíciách a na akých platzoch to vedia urobiť🤣🤣🤣🤣😉. No dobre.

matkahelka
19. dec 2024

Neverim na nefunkcnost chlapa kvoli unave v takom veku. Ak by si napisala, ze ma 58r., ok, ale ani nie 50 rocny chlap, ktory sa ocitne v posteli vedla zeny, ktora je od neho o 10 r.mladsia, ktoru ma v posteli 1x a ktora sa mu fyzicky zjavne paci, ked uz po prvom stretnuti ju chcel do postele... ved to mu mal stat ako eiffelovka. moj muz tiez nie je najmladsi, rano vstane o 3.30, odsoferuje 500km, dozoruje cely den stavbu alebo obehava urady, o 17.00 odsoferuje opat domov 500km a o 23.00 je plne funkcny. a to od neho nie som o 10r.mladsia, ani ma po 17rokoch manzelstva nema v posteli prvykrat. zdravy chlap v takom veku moze byt unaveny ako tazny kon a erekciu ma. ten tvoj ma zdravotny problem a zial neriesi to. tvoje myslienkove pochody su spravne, je v tomto smere nepouzitelny a preto vyhladava len jednorazovky. ku cti mu sluzi, ze nie je sebec a postaral sa o teba. uplne by som ho vypustila a hladala by som inde.

ysseba
19. dec 2024

Pán už má svoj vek, asi aj to zohralo roľu 😅

autor
19. dec 2024

@matkahelka dakujem za konstruktivny a vecny nazor 🙂
Berem to rovnako.
Vobec ho neospravedlnujem, ale to, ze niekto sa uisti 1razovkou musi mat nejaky dovod. Lebo mohla to by 1rahovka aj bez toho potvrdenia si situacie.
Ocividne ma problem a urcire mu to prijemne nie je, komu by aj bolo.
To, ze by som ho nepritahovala tiez nechcem velmi tomu verit, inak by sme spolu ani neskoncili a tiez neverim ze chlap sa bozkava so zenou s kt chce len vrznut … podla mna si on vybera zeny na urovni, ako aj ja 😊 trosku mam dojem ze niektori nepochopili to ako pisem a co som napisala
Nemam ho v hlave a ani nemam ocakavania - urcite sa este prCovne stretneme a ideme dalej 🙂

Strana
z3