icon

Prečo muži mastubujú, keď majú manželku?

21. feb 2026

Potrebujem poznať odpoveď na túto otázku. To ich vlastné ženy nepriťahuju? Muži z MK, sem s odpoveďami.

Strana
z2
anonym_88bf6c
23. feb 2026
@viestta

Lebo Anicku Dlanovu nikdy neboli hlava, nikdy nie je unavena, nikdy nie je nastvata za to, ze neodniesol ponozky do kosa na pradlo a k tomu je kedykolvek a kdekolvek k dispozicii. A intimny vztah s rukou nie je nevera. Len zakomplexovana a nezrela zena si mysli, ze ten jej ju podvadza ked si to spravi sam lewn tak rychlo rano v kupelni. A dokonca je dokazane, ze z toho ani chlpy na dlani nenarastu. Ani muzom, ani zenam. Aj zeny sa obcas obsluzia same a nie je na tom nic zle. Ak si este nevyskusala, skus. Oplati sa.

@viestta kolko rokov si to ty robis iba sama?

anonym_6bd1be
23. feb 2026

@anonym_autor trolis ale odpoved je chlap usetri cas.

viestta
23. feb 2026
@anonym_88bf6c

@viestta kolko rokov si to ty robis iba sama?

@anonym_88bf6c tvoja pozornost mojej osobe je sice otravna, ale v konecnom dosledku som polichotena tym, ze kvoli mne deries klavesnicu.

sulavikova
23. feb 2026

@anonym_autor čooo? Veď je to normálna súčasť zdravého sexuálneho života- aj v manželstve. Ženy môžu, chlapi nie?

anonym_88bf6c
23. feb 2026
@viestta

@anonym_88bf6c tvoja pozornost mojej osobe je sice otravna, ale v konecnom dosledku som polichotena tym, ze kvoli mne deries klavesnicu.

@viestta pozor aby si si ju nevydrala. Malopouzivanu nesmies zatazovat. Nechapem naco sa vyjadrujes k veciam o ktorych nic netusis, alebo na to proste nemas.

anonym_71b055
23. feb 2026
@anonym_ba0970
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor lepšie ako keby mali milenku... Je to lepšia alternatíva.

ankare
23. feb 2026

@anonym_autor lebo sa spravia rýchlo a hneď. Bez zbytočných ceremónii so ženou.
Problém nastáva, keď masturbáciu uprednostňujú pred sexom s manželkou.

viestta
23. feb 2026
@anonym_88bf6c

@viestta pozor aby si si ju nevydrala. Malopouzivanu nesmies zatazovat. Nechapem naco sa vyjadrujes k veciam o ktorych nic netusis, alebo na to proste nemas.

@anonym_88bf6c aby si mala o com pisat,
Nemas za co, rado sa stalo.

anonym_7d3daa
23. feb 2026

Neviem, prečo to robia muži, viem, prečo to robím ja.
Je to rýchle čisto sebecké uvoľnenie. Nemusím nič. Vytiahnem vibrátor a do minúty je hotovo. Nenahradí to milovanie, ale na rýchly orgazmus je to dokonalé.

anonym_003321
23. feb 2026
@moonlight1210

Ak ma niekto zvysenu chut na sex, ci nikoho nema, tak je to aj zdrave.
Mala som kolegynu, ktora bola 2 roky bez chlapa, ale masturbaciu povazovala za nechutnu. Ze sama sebe si tam nesiahne, len je to nechutne na dotyk (so sexualnym podtonom, nie ked slo o hygienu). Takze bola nadrzana a bez uvolnenia. Celkom slusne jej z toho neskor uz hrabalo.

U muzov ale casta masturbacia ma nevyhodu, ze im kazi emocne prezivanie.
Kedze sa im po orgazme vyplavi prolaktin (kvoli comu su kludnejsi, az ospali) a oxytocin (ten je zodpovedny za budovanie puta a pocitu pohody. Napr. aj medzi matkou a dietatom po porode). Teda potrebuju byt pri niekom. Citit blizkost. Nie sa nutne tulit, ale nie byt sami. Citit sa uvolnene a v bezpeci pri niekom.
Toto vsak masturbacia neposkytne. Ta len uvolni nahromadeny dopamin (inak aj kvoli ktoremu sa citia nadrzani). Takze to potom podvedome vnimaju ako take odcudzovanie sa, chlad. (Muzi to popisuju ako taky divny chvilkovy pocit prazdna.)
Chyba tej masturbacii ta citova pohodova koncovka, ktoru maju po sexe s partnerkou (ak si s nou rozumeju).

@moonlight1210 vôbec nie su ospali. Nervózny vzťahovacny až jedovatý a podrazdeny

moonlight1210
23. feb 2026
@anonym_003321

@moonlight1210 vôbec nie su ospali. Nervózny vzťahovacny až jedovatý a podrazdeny

@anonym_003321 po sexe?

anonym_ba0970
Autor odpoveď zmazal
anonym_f53181
24. feb 2026
@anonym_16c418

@anonym_3ba039 inak, toto. Ja uprimne poviem, ze som aj krestanka a nemala by som to robit, hej, ale neda sa obcas inak. Nemam kolkokrat na sex ako taky cas, chut, a zvlast, viem presne, kde, a s akou intenzitou sa dotknut a casto je to aj za 2 minuty hotovo. A vycisti to hlavu nenormalne.

@anonym_16c418 no vidíš, aké to je zdravé a ani ti ruka neodpadla a neoslepla si.

Strana
z2