icon

Prečo muži túžia po sexe a intimite?

vedomymuz
10. sep 2024

Muži sú obrazové typy
- Je to prirodzené muži sú obrazové typy očami vnímajú objekt ženu alebo obrázok a túžia po ňom. Na troch pudových úrovniach, a to obrana, sexualita a socializácia sú najviac na sexuálnej úrovni.

- Cez obraz a intimitu, blízkosť, prežívajú pocity a emócie.

- Informácie spracovávajú v tichosti sami a potom ich zdieľajú. To z na mena, že fungujú z vnútra von.

Muž vidí krásnu ženu stačí mu obraz a vie či tu ženu chce alebo nie a začína vzťah.
Cez intimitu a sexualitu vníma či by bola tá práva pre neho. Emócie a pocity vníma až v intimite a blízkosti. Až v sexualite sa rozhoduje či môže dôverovať. Až potom ju spoznáva cez komunikáciu však má na to celý vzťah.

U mužov sexualita a intimita je priorita číslo jedna taká bežná, ako u vás žien je komunikácia.

Muži sa cez sexualitu a intimitu zbližujú je to cesta k ich srdcu. Lebo u vás žien je to komunikácia.
Keď muž nemú sexualitu a intimitu cíti sa prázdny, nemilovaný a nenaplnený.
Keď sa žena nebude s nikým rozprávať mesiac bude na tom rovnako.

Keď máte kvalitný rozhovor cítite, že vám muž rozumie, vníma vás, počúva, prežívate sním emócie a pocity.

Muž v sexualite a intimite vníma vašu prítomnosť, oddanosť, záujem, až v tedy vám rozumie, vníma vás až vtedy sa vie otvoriť a prežívať emócie a pocity.

Tak rozdiel medzi vašou bežnou komunikáciou a sexualitou a intimitou muža nie je žiaden.

Túžba sa vyrozprávať a otvoriť sa mužovi je rovnaká ako túžba muža po sexualite a intimite.

Jediný rozdiel je len v tom, že komunikácia je bežné tolerovana a dokonca vyžadovaná. A dokonca sa ju aj môžte niekde naučiť, keď neviete komunikovať. Je o nej napísaných veľa informácií.

Čo na druhej strane sexualita a intimita je tabu a bežné tolerovana nie je skôr niekde zakázaná. Školy a kurzy nie sú. Vedšina ani netuší, čo skutočnosti sexualita a intimita je. Skoro sa o nej ani nehovorí. A informácií je minimum.

Pre ženu je komunikácia priestor na vyriešenie problémov a na prejavenie emócie.
Tým, že muži si problémy spracúvajú vo svojom vnútri sexualita a intimita je jediný priestor, kde si uvoľnenia nahromadené emócie.

Mužovi môžete narozprávať čokoľvek aj tak sa do vás nezamiluje.
Ale, keď vstúpite do jeho sexuality a intimity tak až v tedy áno.

Preto je veľký rozdiel z pohľadu ženy na sexualitu a úplne iný z pohľadu muža.

Samozrejme v dnešnej dobe za u žien veľmi mení ženská polarita na mužskú. Preto aj ženy to môžu mať podobné ako muži a opačne.

Prečo muži túžia po sexe a intimite?
anketkarka
10. sep 2024

A prečo sa ženám mení polarita? Lebo majú problém najsť mužského muža. Roky rokúce chlapci dozrievajú pozdejsie ako dievčatá. Ženy sú väčšinou cez materstvo nútené dozrieť skôr... Chlapi nerodia, nechodia na vojenčinu. Chýba im mužský rituál, aby sa stali chlapi. Takže prevažujú chlapci, ktorým ženy musia robiť matky a zastavať mužsku polaritu v rodine. Chlapci chcú sex od puberty. To im stačí na vyprázdnenie a uvoľnenie tlaku. Nepotrebujú dospieť. A k tej teórií o uspokojivom sexe. Keby si mal ženu harpiu, čo by robila vo vzťahu dusno, tak by Ti bolo jedno, že je dračica v posteli. Stačil by Ti sex s kamarátkou. Netlačilo by Ťa do vzťahu nič, lebo potreby by si mal naplnené kamarátkou. A komunikáciu precenuješ. Tlčhuba sa nájde za každým rohom. Karelabovú polievku uvaríš deťom tak raz za čas...Na zabezpečenie to nestačí.

maranta_leuconeura
10. sep 2024

Keby ma muz sexualne a intimne zanedbaval, tiez by som sa citila nemilovana a nenaplnena. A nevykomunikoval by to ani keby 24/7 na mna rozpraval. Sexualna potreba nie je nieco, co maju len muzi a my zeny len ,,podrzime, lebo musime" 🙈🙈🙈
Odkial su tieto bludy?

klarissk
10. sep 2024

@maranta_leuconeura uplny suhlas. Dostala som sa presne po tuto vetu, a to zjednodusenie 'zena vs. muz' je riadne prehnane... alebo som chlap ? 🤔

kinlly7
11. sep 2024

pravda, len ako to prepojiť...

kinlly7
11. sep 2024

Napr. ja musím byť s mojim ok, aby sme mali sex. Inak to proste nejde...chlapom to je asi jedno.