Prečo muži zdupkajú?
Caute, mala som teraz take kamarátstvo s výhodami… správal sa ku mne ako ku kráľovnej, ako vo vztahu… začala som niečo cítiť a on s tým sekol… to čo???
A čo si čakala? Jemu vyhovovalo to kamarátstvo s výhodami, ty si mu to takto od začiatku nastavila. Keď si začala niečo cítiť, bolo to bohužial jednostranné.
V podstate si porušila pravidlá. Do sex vzťahu si dala city. Logický krok že to skončil.
@melanta ale prečo je to taký veľký problém? Prečo proste
Lebo chcel len sex. Čo je na tom nepochopiteľné? Ak by som ja chcela od muža len sex vzťah a on sa zaľúbi, tiež to ukončím.
@melanta ale on mi praveze hovoril keď sme sa spoznali že môžme byt aj kamaráti bez sexu… sex prišiel až po nejakom case z mojej iniciativy…
Čo na tom nechápeš? Proste si mu bola dobrá len na jedno. Keby si ty sama mala v tom jasno hneď od začiatku a skúsili spolu vzťah a nie sa hrali na kamarátstvo, po ktorom ste sa potom vyspali, vyzeralo by to inak.
😁 no asi z jeho pohľadu si ľahká žena 😁
No a? Kamaráti, povedal že môžete byť kamaráti. Nie že budete mať lásku.
@melanta ale to jeho správanie ku mne a pohľady naozaj ako zamilovaný… a potom že ee…
Na sex si ešte ušla, na vzťah pre neho si použiteľná nebola. Takto jednoducho to vnímajú chlapi.
A dôvody - možno si nebola fyzicky úplne podľa jeho predstáv, možno inteligenčne, názormi, možno mu nesedelo Tvoje správanie a vystupovanie - to je úplne jedno. Proste si vzťah s Tebou nevie predstaviť.
Čo sa tom toľko rýpeš? Uzatvor to navždy.
Tak asi zamilovaný nebol. Len ty si si to myslela a chcela to. Ver, že ak by bol zamilovaný a chcel ťa ako partnerku, tak ťa nepustí. Ak to urobil, tak nemá záujem o teba. Čím skôr to pochopíš, tým rýchlejšie sa z toho dostaneš. Nech to je pre teba ponaučenie, že nečakaj lásku tam, kde nie je.
On ťa bral ako vec, ktorá je na uspokojovanie jeho potrieb. Nič viac, iba stetka zadara
Apropo. On chcel byť kamarát, k tomu kamarátstvu si mu sex ponúkla ty. Ozaj si myslíš, že chlapi chcú za partnerku niekoho, kto dáva sex kamarátom?
Ak by bol do teba zamilovany a myslel to s tebou vazne, tak friend zobe by ti nenavrhoval (friend zone je nocna mora kazdeho zamilovaneho chlaps 😃). Ale asi bude mat chalan dobre srdiecko a ma ta rad ako kamosku, nechce aby si si ublizovala tym, ze sa na neho namotas este viac, preto to ukoncil. Zatvor tuto kapitolu a hladaj dalej.
Nerozumies. On si ta len uzival. A neuzival si vlastne ani tak teba, ale tie pocity, co mal, ked sa tak k tebe spraval. Bavilo ho to. To bolo na tom to prijemne. Ty si bola prostrednik tych pocitov.
Ako ked ta bavi dat kazdemu rano na stol v praci cokoladku. Nic to extra nestoji, mas z toho dobry pocit, ze im urobis pekny den a sebe takto tiez. Ide ti o ten tvoj pocit. Nemas ale hned zaujem sa so vsetkymi blizko kamosit.
Keby niekto prisiel za tebou, ze sa predsa chovas ako kamoska a vybalil na teba nejaky svoj problem a cakal, ze ho ako prava kamoska teraz vezmes na svoje plecia, tak mu uz radsej tu cokoladku nikdy pre istotu nedas. Aby nedoslo k omylu.
Ty si si mile chovanie pomylila so zalubenim. A v podstate si to pokazila.
Na druhej strane je od neho mile, ze ta nenechal v tom vzduchoprazdne nevysloveneho, kde si mozes robit plane nadeje a mas hned jasno.
Neklad mu to za vinu. Hranice a pravidla ste si stanovili na zaciatku jasne - kamosi s vyhodami. To ty si podlahla sebaklamu a prekrocila ich.
@moonlight1210 Pekne si to vysvetlila s tymi cokoladkami😊
Chcel len kamarátku, alebo bonus kamarátku, čo mu dá, keď bude potrebovať
Nic iné k tebe necítil. A to, že bol milý, príjemný veď ku kamarátovi je človek obvykle milý.
A "zamilované pohľady" si si zrejme len ty tak vysvetlila.
Práveže je dobre, že ťa nenamotava, že ti jasne úprimne povedal ze nič iné tam nebude, aby si sa na neho v tom smere neviazala.
A nedomysli si si? Vieš ako to je. Co sa babe chcelo, to sa babe snilo. Od začiatku si to hrala na vzťah, čo on nechcel. To len ty si dúfala, verlia, že ho "zlomis"
nasiel si novú dierku... prepac ale ako sa mozes takto.pytat... muzi maju radi pestrost. Zunovala si sa mu. Nic menej, nic viac.
autorka - kamarátili ste sa najprv bez sexu. je možné, že ak by si mu sama nedala najavo, že ho chceš aj v posteli, žeby vaše kamarátstvo prerástlo vo vážnejší záujem z jeho strany. takto však ty si mu ponúkla bonus, on ho prijal. prečo nie, však fyzická potreba... zrejme ani ten však nebol pre neho 100%, plus ho odrádza u teba aj niečo iné. možno názory, spôsob života, atď.. jednoducho všetky ti tu píšeme rovnako. nemal záujem mať s tebou vzťah. čo si mu sama od seba ponúkla, vzal, o iné nestál. akonáhle videl, že tebou lomcujú city, tak ti otvorene naznačil, že odchádza a je koniec. podľa mňa sa zachoval vzhľadom k situácii a tomu, čo jej predchádzalo, úplne férovo.
@jaskolka každý z nich má občas zamilovaný pohľad. keď sa mu semeno z plných vajec prelieva do hlavy....
Problem kamaratstva s vyhodami je ten, ze casom sa casto jeden zamiluje. V tomto pripade si to bola ty. Este stale je tu moznost, ze mu budes chybat a vrati sa. Ale neupinaj sa na to, ani necakaj prilis dlho. Zi zatial svoj zivot.
Keď sme sa ale lúčili tak plakal so mnou a hovoril že mi nechcel ublizit
Never chlapskym slzam pri rozchode. Urcite mu vyschli, hned ako vysiel von. 😀 Placuci chlap pri rozchode, ktory inicioval on sam, je bud precitlively mäkkys, alebo dobry herec.
Dievča, podla toho čo píšeš si ešte mladučká.
Mladí chalani sú ešte nevybujačení a im trvá (niekedy aj celý život 😀) kým sa naozaj zamilujú a zatial skúšajú všetko možné. Proste to príjmi tak ako to je- Ak by s tebou chcel byť, nemusela si teraz písať takúto otázku a necítila by si sa zle. Bol by proste s tebou
asi tak nejak, no treba to proste brat tak, ze to tak malo byt. zacni mysliet na seba, sprav si s niecim radost a neboj bude lepsie

no pokiaľ si kamarátka s výhodami, ani sa nečudujem.....