Prečo muži zdupkajú?
Caute, mala som teraz take kamarátstvo s výhodami… správal sa ku mne ako ku kráľovnej, ako vo vztahu… začala som niečo cítiť a on s tým sekol… to čo???
...to čo??? To koniec, no... stáva sa
Boli ste kamaráti, čiže určite ako kamarát bol k tebe milý, pozorný...ty si mu ponúkla sex, ktorý chlap, ktorý nemá partnerku by odmietol sex a ešte taký, za ktorý nemusí platiť? Možno keby si mu neponúkla sex len tak, tak by to neskôr medzi vami prerástlo do normálneho vzťahu. Kopec chlapov aj žien si teraz radi užívajú toto moderné sexovanie bez závázkov, ale malo ktorý chlap chce následne vzťah so ženou, ktorá sexuje s hocikým bez citou aby len ukojila svoju potrebu. Aj keď paradoxne chlap robí to isté. Väčšina žien sa skôr či neskôr na toho chlapa namotá.Nedávno sme to riešili s kamošom lebo tiež takto ukončil pomer a rozbili tým celú partiu, keďže aj ona bola z našej partie a namotala sa naňho. Ja vždy hovorím dakedy si muži platili štetky a ženy gigolov dnes su na to kamaratstva s výhodami. Kamoš sa smial, že od kedy prišli do módy kamarátstva s výhodami, tak ušetril na lyžovačku v Alpách. A študentky v Bratislave prišli o brigádu.
Mala si s ním mať iba kamarátstvo. A mohlo to prerásť vo viac. Muži neveľmi obľubujú ženy, ktoré netreba dobíjať. Sú lovci. (aspoň väčšina) Budeš vedieť dobuducna, že kamarátstvo s výhodami je ľahká korisť pre chlapa, rýchlo sa nazere a ide sa ďalej. Plakať mohol aj kvôli tomu, že si sa doňho zalaskovala, čo vzhľadom na situáciu ani nechcel.
@lalenka33 inak, zamyslela som sa práve po tvojom príspevku nad tým, že v tomto prípade, ktorý opisuješ, a teda je to aj autorkin prípad zjavne, plynú tie výhody len pre kamaráta, nie pre kamarátku 😀
už keď by som mala niekedy v živote do niečoho takého skĺznuť, tak do vzťahu s výhodami. a teda, ja ti dám sex, ty mi ale nakúpiš potraviny. alebo opravíš hajzel 😀 vtedy je výhoda obojstranná 😉
@panelacikova No ale niekedy su to prave zeny, co taketo vztahy vyhladavaju...naco chovat cele prasiatko pre jednu klobasu 😂😂😂
@dadis o áno, im sa hovorí zlatokopky 😀 no... je to ťažká doba 😀 😀
@dadis jaj, počkaj, ty si mala na mysli ženy, ktoré vyhľadávajú len sex bez záväzkov, atď... rozumiem.... no hej, ale nerozumiem. teda im 😀
@moonlight1210 suhlasim s tym opisom pocitov. Ja som mala rok takeho "kamosa" a ja som brzdila, aby z yoho nebol vztah, lebo mi nevyhovoval alo clovek, ale tie vyhody za to stali.
Mne tieto kamarádstva s výhodami nejdú do hlavy.Aká je to už len výhoda ked ťa má niekto za rohožku?
@panelacikova tak, ale to mu budeš musieť najprv dať opraviť hajzel a až potom sex lebo často tu čitam, že chlapi sú sebci a keď svoje dostanú, tak na ženu sa vykašlú 😁. Ale mimo srandy väčšina mužov rozmýšla úplne inak, ako ženy. Chlap si chce len zatr..ať a žena tam vždy zapletie city, aj tu autorka si už domýšla pohlady atď.
@liusa82 však normálnu. ak ti za to donesie nákup na celý mesiac.... alebo zaplatí nejaký ten víkendový pobyt... alebo pomôže s opravami v domácnosti, za čo by si "inému" platila stovky eur.... tak prečo nie? 🙂
@liusa82 sú aj ženy, ktoré sú single ale chcú sex. Tak na to sú tieto sex vzťahy. Na sex, lebo jedna aj druhá strana ho chce.
@lalenka33 a čo ak chce ten sex žena? Či akože žena nemôže mať záujem iba o sex? Nie každá žena vydrží roky bez sexu ak nemá vzťah. V tomto prípade sex ponúkla autorka ako žena, takže prečo písať hanebne len na mužov?
@melanta nemám pocit, že píšem hanebne len na mužov, napísala som príklad toho, ako mi to vysvetlil kamarát z jeho pohľadu a tiež som autorke napísala, že až by mu ten sex neponúkla, tak možno by to normalne kamaratstvo prerastlo do normálneho vzťahu a teda čo vidím v okolí alebo aj tu na MK, tak väčšinou tie ženy porušia pravidlá sexu bez záväžkou a zrazu chcú vzťah a potom sa čudujú, že chlap utečie. No prečo asi utečie, keď chce len sex a nič viac.
@brembo áno, ak z toho má nejakým spôsobom aj ona úžitok, tak je lacnejšia šľapka. ale ak dáva sex zdarma, tak má naozaj ohromné "výhody" 😀
Pozri, za to si môžu ženy samé. Keby všetky začali mať normálne nároky na mužov, najskôr svadba, zaviazanie sa, až potom sex, chlapi by boli zodpovednejši. Takto majú chlapi všetko zadarmo, idú od jednej k druhej, slobodných mamičiek pribúda, žena sa zamiluje a samozrejme nič z toho lebo chlap si zdupká ako zbabelý psisko. Žena sa vždy cez sex zamiluje,preto sa má najskôr vydať,mat bezpečie, záruku že je to vážny vzťah. Táto liberálna spoločnosť doslova ničí ženy, kedysi to tak nebolo.
Lebo je to emocionálny krypel, ktorý nedokáže prekonať svoju traumu z minulosti a potrebuje sa opúšťať a vyľutovávať, až kým nepríde na to, že vlastne stratil skvelú ženu a potom sa jeho kolečko začne odznova. Áno, ak raz ste dohodnutí iba na sexe, malo by to byť iba o sexe. Ale sama som zažila vypisovačky celý deň, vzájomné vymýšľanie programov, varenie, vyznania, ako patrím medzi najdôležitejších ľudí v jeho živote atď., veci ktoré už s výhodami nemali vôbec nič spoločné a vtedy je len veľmi ťažké nezačať niečo cítiť, keď to navyše evidentne človek cíti aj z druhej strany. Kašli naňho, zíde z očí, zíde z mysle, chceš byť s chlapom, ktorý nevie prekonať ani len sám seba, aby bol s tebou?
mal ťa len na sex

Tak on ti teoreticky skutočne nechcel ublížiť, jasne totiž ste si na začiatku určili druh vzťahu. Ty si sa zaľúbila, on nie. Takže tak to mohol myslieť, že to nechcel ublížiť, nechcel, aby si sa zamilovala a vlastne kvôli tomu sa trápila. Zrejme keby to tušil, tak nepôjde do kamarátstva s výhodami